Ez a kettő elég vicces egy mondatbanBBeno írta: hull city is elhozta ranocchiat kölcsön,... úgynézki megpróbálnak bent maradni.

Palace még jó is lehetne, ha nem az lenne az edző aki.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. február 1., szerda 15:20
Ez a kettő elég vicces egy mondatbanBBeno írta: hull city is elhozta ranocchiat kölcsön,... úgynézki megpróbálnak bent maradni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 1., szerda 11:40
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 1., szerda 10:52
szeretem azokat az edzőket, akiknek van szeme.Kerlon írta:Csoda, hogy bbeno nem írta be, hogy Ivanovic ingyen elment a Zenitbe.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 1., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. február 1., szerda 7:31
ezt elszúrtuk akkor, amikor nyáron nem repültünk rá. gondolom ha ZZ-nek annyira kellett volna, akkor megtesszük. mondjuk tényleg nagy meccset hozott tegnap is.sebydani írta:Nagyon örülnék neki. Zidane úgy tűnik mindenképp ragaszkodik egy kifejezetten védekező középpályáshoz a csapaton belül, ő meg jelenleg ebben csúcs. Nagyon remélem fog nálunk játszani, elképesztő amit művel.Berti írta:Kanté valami elképesztő ma is. De beillene Casemiro helyére. Remélem valahogy elhozzuk majd
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 31., kedd 23:23
Én azon akadtam ki, hogy meccs végén szó szerint mindenkit ő szerelt és odaért mindenhova, beteg ez a csávó. Nem is tudom kihez lehetne a múltból hasonlítani, de ha így folytatja a Chelseanel a Makelele role, hamarosan Kanté role lesz.sebydani írta:Persze, egyértelmű a dolog. Lehet ő sem váltana onnan, ott sincs még csúcsra járatva az a csapat, jövőre ott lesz a BL is stb.. Ezért is írtam, hogy inkább álom a dolog de tény, hogy a faszi zseniális.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. január 31., kedd 23:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. január 31., kedd 23:07
Szeretem amikor megjössz estére a szó szerinti realizmusoddal, és elrontod az álmaimRealista24 írta: Esélytelen. Főleg hogy ket éven belül Zidane-nak is meszeltek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 23:04
Esélytelen. Főleg hogy ket éven belül Zidane-nak is meszeltek.sebydani írta:Nagyon örülnék neki. Zidane úgy tűnik mindenképp ragaszkodik egy kifejezetten védekező középpályáshoz a csapaton belül, ő meg jelenleg ebben csúcs. Nagyon remélem fog nálunk játszani, elképesztő amit művel.Berti írta:Kanté valami elképesztő ma is. De beillene Casemiro helyére. Remélem valahogy elhozzuk majd
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. január 31., kedd 23:00
Nagyon örülnék neki. Zidane úgy tűnik mindenképp ragaszkodik egy kifejezetten védekező középpályáshoz a csapaton belül, ő meg jelenleg ebben csúcs. Nagyon remélem fog nálunk játszani, elképesztő amit művel.Berti írta:Kanté valami elképesztő ma is. De beillene Casemiro helyére. Remélem valahogy elhozzuk majd
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 31., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. január 31., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 31., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: Petr » 2017. január 31., kedd 22:03
http://streamm.eu/ziro4vr írta:Normális streamje van valakinek? Az enyém ledobál ötpercenként.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. január 31., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 31., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 31., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 21:12
Én most nem raltam mixet, csak a Real ugye élet-haláé, sz Arsenal meg kid túlzással az egyetlen szimpatikus csapat rajtuk kívül számomra.Ónó írta: Én is. 4,5 fölé raktam. Egy 3-2 deal
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 31., kedd 21:07
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem