Két észrevétel a csatáraink legyilkolásával kapcsolatban...
Aranyos, hogy Benzema is most jön elő a Sociedad meccs után, holott az első félidőben olyan játékot produkált, amit a legjobban szeretünk és elvárunk tőle. Óriási akarattal játszott. Csak mivel most volt a Bernabeuban a meccs így a füttyszó a negatív véleményeket felnagyítja, na meg az, hogy a kurva jó első félidőt már nem bírta hozni a másodikban is. Persze nem csoda. Ettől függetlenül én is utálom amit lehoz az idény egészét nézve, meg hogy fejben szét van esve megint és megint, és én is már az eladása felé hajlok lassan...de pont most elővenni

Értékelem a sociedad elleni teljesítményét. Egy ilyen Karim kell tavasszal.
Aranyos az is, ha már Moratára rátérünk -

mert persze a legjobb magyarázat Karim mellett néha még mindig az, hogy bezzegmoratase - hogy a jó csere gyenge kezdő játékos mivoltát úgy próbáljuk bemagyarázni, hogy szegény a folyamatos csereként való bizonyítása mellett még egyszer nem kapta meg kezdőként a lehetőséget 3-4-5 meccsen keresztül. Mert az hogy berakjuk egy meccsen kezdőként aztán várjuk a csodát, hát kösz Zidane, ebből nem lesz mesterhármas minden meccsen. Bizalomra van neki is szüksége és meg kell hogy kapja legalább egyszer idén ezt a bizalmat, mert rászolgált csereként.
Abba már bele sem megyek amúgy Karim mit hozna ilyen játékpercekkel (nem ennyivel, hanem ilyennel! - értem ezt, hogy hányszor kezdő hányszor csere, és milyen szitukba, meccseken...). Nem bírná.