Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Fekinho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Fekinho » 2017. január 31., kedd 22:16

M1Ö írta:
Fekinho írta:de sajna futballban vakon van keményen. Aztán a "munkás" barátunkból befolyt összeget lehetne arra fordítani,hogy keressünk egy normális centert Benzin helyére. Tkp poszton meg lehet majd tolni Enzot! ;)
Ő vakon van, de Enzo játszon az ő eredeti posztján, Benzemat meg csak úgy dobnád, mert nem normális center? A többire nem is reagálok, mert csak provikálás. Te valami újsütetű troll lennél? :mrgreen:
Enzot James helyetteseként simán lehetne erőltetni. (bár James helye is erősen megkérdőjelezhető) Benzin normális center VOLT! Napjainkra sajnos lefőtt. És nem csak úgy dobnám,hanem nagyon finoman eladnám valami minőségtelen de pénzes csapathoz. Pl city, inter
Sokat gondolkoztam azon is,hogy kivel lehetne pótolni de arra jutottam hogy lényegében akárkivel. :D

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 21:52

Fekinho írta:de sajna futballban vakon van keményen. Aztán a "munkás" barátunkból befolyt összeget lehetne arra fordítani,hogy keressünk egy normális centert Benzin helyére. Tkp poszton meg lehet majd tolni Enzot! ;)
Ő vakon van, de Enzo játszon az ő eredeti posztján, Benzemat meg csak úgy dobnád, mert nem normális center? A többire nem is reagálok, mert csak provikálás. Te valami újsütetű troll lennél? :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Fekinho

HozzászólásSzerző: Fekinho » 2017. január 31., kedd 21:41

M1Ö írta:
poronty írta:Mi abban a tiszteletreméltó, hogy azt csinálja, amire a főnöke megkéri? Ezért van itt.
Ez ilyen kommunista szöveg, már ne haragudj.

Először is kezdeném azzal,hogy ez a kommunistás mondat teljesen megölt... :D
Szerintem Iscot minél hamarabb el kell adni, még addig amíg kapunk érte viszonylag normális pénzt. Mert hát lehet,hogy remek szakmunkás, szűk körökben népszerű festő,vagy esetleg tükörsimát glettel de sajna futballban vakon van keményen. Aztán a "munkás" barátunkból befolyt összeget lehetne arra fordítani,hogy keressünk egy normális centert Benzin helyére. Tkp poszton meg lehet majd tolni Enzot! ;)

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 20:51

numberone1 írta:Komuves es a festo
Tökéletes példa még a posztokra is. Rokon szakma, ezért össze lehet hasonlítani mint a kkp-t és a tkp-t. Nem ugyanazt kell csinálja, de hasonló. Például k.pályán vakolsz, az durvább, keményebb meló. Többet kell védekezz pl. Tkp poszton meg glettelsz amivel tökéletessé teszed a falat, ez könnyebb, mégis "művészibb". Ott szabadabban alkothatsz. A festő is meg tudja csinálni a vakolást, hiába a glettelést tanulta meg. De nem szívesen. Nem gondoltam volna, hogy valaho ilyen párhuzamokat fogok húzni szakmunka és foci közt szinoníma ként. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 20:38

numberone1 írta:Gyerekek nem azt kerte Zizou, h Isco kezilabdazzon, mert hat rokon szakma...mind kettot labdaval jatszak, a peldak alapbol rosszak.
Komuves es a festo v az irodai munka es a szarlapatolas( :lol: )kulonbozo szakma.
Vagy felfoghatod, hogy nem azt csinálja, amihez igazán ért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 31., kedd 20:36

Gyerekek nem azt kerte Zizou, h Isco kezilabdazzon, mert hat rokon szakma...mind kettot labdaval jatszak, a peldak alapbol rosszak.
Komuves es a festo v az irodai munka es a szarlapatolas( :lol: )kulonbozo szakma.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 19:56

4-4-2
4-3-2-1
4-2-3-1
Ilyenekben ahol a kp a kulcs, a szélsők gyorsak es pontosak, a csatár meg éles de ha kell akkor osztogat.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 31., kedd 19:55

poronty írta:
Poronty kicsit kisarkitva, de te lapatolnal szart, ha irodai melóra jelentkeztél és arra vettek fel? Szerintem példaértékű, ha valaki megprobal alkalmazkodni.
Miért, Isco-tól azt kérték lapátoljon szart? Szerintem arra kérték játsszon 15 méterrel hátrébb.
A kisarkitva szóra keress rá a googleban, amúgy meg igen, egy sokkal melosabb szerepet kapott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 19:53

Engedjétek el, hat nem érti es nem is fogja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 31., kedd 19:46

Poronty kicsit kisarkitva, de te lapatolnal szart, ha irodai melóra jelentkeztél és arra vettek fel? Szerintem példaértékű, ha valaki megprobal alkalmazkodni.
Miért, Isco-tól azt kérték lapátoljon szart? Szerintem arra kérték játsszon 15 méterrel hátrébb.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 31., kedd 19:45

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 19:42

poronty írta:Ha játszani szeretne, akkor kötelező, ha meg úgy dönt 3-4 hónappal az ideigazolása után 20 évesen egy Real Madridnál, hogy ő nem hajlandó a változtatásra, akkor eleve semmi keresni valója nincs ennél a klubnál.
Meddő vita, ne offoljuk teljesen szét a topicot. :)

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 31., kedd 19:35

"Nem vagyok a barátod, haver!" :mrgreen: Jobb megfogalmazást nem találtam rá. És arra értettem, hogy szerinted el KELL fogadja, ugyanúgy KELL tovább csinálnia. Abszolút nem olyan természetes, mivel nem Észak-Koreában van, ezért van választási lehetősége. Választott, mégpedig azt, hogy marad és bele tanul, csinálja, szépen csendben. Ezt miért ne lehetne tisztelni?
Ha játszani szeretne, akkor kötelező, ha meg úgy dönt 3-4 hónappal az ideigazolása után 20 évesen egy Real Madridnál, hogy ő nem hajlandó a változtatásra, akkor eleve semmi keresni valója nincs ennél a klubnál.
-----------Courtois
-------------Haaland

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 31., kedd 19:30

Kova-Kroos-Modric +a két szélső támadó is védekezik a tökéletes megoldás.
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 19:28

poronty írta:Az a vicc barátom
"Nem vagyok a barátod, haver!" :mrgreen: Jobb megfogalmazást nem találtam rá. És arra értettem, hogy szerinted el KELL fogadja, ugyanúgy KELL tovább csinálnia. Abszolút nem olyan természetes, mivel nem Észak-Koreában van, ezért van választási lehetősége. Választott, mégpedig azt, hogy marad és bele tanul, csinálja, szépen csendben. Ezt miért ne lehetne tisztelni?

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 31., kedd 19:25

Realista24 írta:
Babinho írta:Most komoly h ezután a hétvége után is sokan Case alternativájának gondolja Kovát? :) Oké, hogy létszámba oda fér be, de nem az a posztja szerintem. Leghátsó emberként szenvedett a sevilla ellen is. Meg Kroos is. Kovacic Modric helyén a legpatentebb, az ő alternatívája kell, hogy legyen jövőre is. El is fér ha Modricnál tendencia lesz ennyi idősen a sérülések. Case-Llorente pedig tökéletes hátsó embernek. Kis csapat esetében persze mindkettn leülhetnek, de idén már bebizonyítottuk eleget ez mennyire stabil.
Remélem zizouék is így gondolkodnak :)
En igen. El kene hagyni ezt a játékstílust.
Mire váltanál? Hogy állítanád fel jövőre a kp-t? Illetve az egész csapatot.
Én egyébként inkább erre a systemre erősíteném tovább a keretet, csak ez hozott 2 Blt :) Nem látom mi lenne eredményesebb

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 31., kedd 19:19

Tetszik mi? Mit nem értessz rajta? Én nem nevetem ki a te "az a dolga b***meg, csinálja" hozzá állásodat. Kötelező elfogadnia, hogy új posztot kapott? Kötelezően itt kell maradjon? Kötelezően kussba kell maradjon a médiában? Alapból köteles elfogadnia ezt az egész szitut? Nem... 10bl 8 játékos már lelépett volna, de ő nem. Akkor mi olyan felfoghatatlan meg rohadt vicces azon amit írok?
Az a vicc barátom, hogy szerinted az egy kommunista gondoltat, ha az edző közli a játékosával, hogy 4-3-3-ban fogunk játszani innentől, amit meg kell tanulnod, ha játszani szeretnél.

Meg, hogy szerinted az nem természetes dolog, hogy az edző odarakja be a játékost, ahova gondolja. De, ha ezt nem fogadod el nincs ezzel gond. Viszont ezen logikád alapján Ancelotti egy komcsi, mert Di Mária-nak szólt, hogy a BBC helyén nem fog játszani, ezért játszhat egy sorral hátrébb vagy nézheti a padról a meccset.
-----------Courtois
-------------Haaland

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 19:19

Babinho írta:Most komoly h ezután a hétvége után is sokan Case alternativájának gondolja Kovát? :) Oké, hogy létszámba oda fér be, de nem az a posztja szerintem. Leghátsó emberként szenvedett a sevilla ellen is. Meg Kroos is. Kovacic Modric helyén a legpatentebb, az ő alternatívája kell, hogy legyen jövőre is. El is fér ha Modricnál tendencia lesz ennyi idősen a sérülések. Case-Llorente pedig tökéletes hátsó embernek. Kis csapat esetében persze mindkettn leülhetnek, de idén már bebizonyítottuk eleget ez mennyire stabil.
En igen. El kene hagyni ezt a játékstílust.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 31., kedd 19:18

Most komoly h ezután a hétvége után is sokan Case alternativájának gondolja Kovát? :) Oké, hogy létszámba oda fér be, de nem az a posztja szerintem. Leghátsó emberként szenvedett a sevilla ellen is. Meg Kroos is. Kovacic Modric helyén a legpatentebb, az ő alternatívája kell, hogy legyen jövőre is. El is fér ha Modricnál tendencia lesz ennyi idősen a sérülések. Case-Llorente pedig tökéletes hátsó embernek. Kis csapat esetében persze mindkettn leülhetnek, de idén már bebizonyítottuk eleget ez mennyire stabil.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 19:12

poronty írta:Hát ez egy fantasztikus komment
Tetszik mi? Mit nem értessz rajta? Én nem nevetem ki a te "az a dolga b***meg, csinálja" hozzá állásodat. Kötelező elfogadnia, hogy új posztot kapott? Kötelezően itt kell maradjon? Kötelezően kussba kell maradjon a médiában? Alapból köteles elfogadnia ezt az egész szitut? Nem... 10bl 8 játékos már lelépett volna, de ő nem. Akkor mi olyan felfoghatatlan meg rohadt vicces azon amit írok? :ike:

Vissza: