Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 18:12

poronty írta:Nálad ez mérhetetlen pozitívum
Sentry és én sem úgy fogalmaztan, hogy mérhetetlen pozitívum. Azért e közt, meg a tiszteletre méltó közt nem kis különbség van.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 31., kedd 17:56

Nézd meg Özilt. Csak hogy ne mondhassátok, hogy elfogult vagyok. Maradhatott volna, küzdhetett volna, próbálhatott volna egyel hátrébb játszani. De inkább bemondta az unalmast, megsértődött és elment a több pénzért egy szintekkel gyengébb Arsenalba. Hány és hány ilyen példa van még, úgyhogy lehet azt mondani, hogy tiszteletre méltó. Elfogadta ami van, próbál változtatni, nem sír a folymatos játékért, nem fenyegetőzik, hogy eligazol.
Nálad ez mérhetetlen pozitívum, nálam meg egy triviális dolog, hogy meg kell tanulnia hátrébb játszania, ha szeretne a pályára kerülnie, mert az adott rendszerben máskülönben nem fog játszani.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 31., kedd 17:47

Realista24 írta: Ezt viszont adom. Egyébként van egy érdekes cikk, Llorente vs Kovacic. Azt feszegeti, hogy vajon mi sül ki majd ebből, ha visszajön, Case marad, Kova, Modric, Kroos, Isco, stb.
Remélem lesz olyan jó Llorente, mint amilyennek kinéz és lesz Zizuban annyi, hogy a Kroos, Llorente, Kovacic triót meg fogja próbálni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 17:46

wxyz írta:Felesleges ide túlárazott Dybala, mert semmivel nem jobb a felsoroltaknál.
Minden tiszteletem Mariano-é, mert az az akarás félelmetes, de nehogy már jobb legyen Dybala-nál. Értem én, hogy már itt van, nem kéne érte fizetni, meg még Madridista is. De nem lennék nyugodt, ha majd egyszer Ő lenne a Real első számú csatára.
poronty írta:Ez most komoly?
Nézd meg Özilt. Csak hogy ne mondhassátok, hogy elfogult vagyok. Maradhatott volna, küzdhetett volna, próbálhatott volna egyel hátrébb játszani. De inkább bemondta az unalmast, megsértődött és elment a több pénzért egy szintekkel gyengébb Arsenalba. Hány és hány ilyen példa van még, úgyhogy lehet azt mondani, hogy tiszteletre méltó. Elfogadta ami van, próbál változtatni, nem sír a folymatos játékért, nem fenyegetőzik, hogy eligazol.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 17:39

wxyz írta:Kit igazolnék? Lehet senkit.

Morata, James, Isco, Danilo, Pepe távozhat.
Ödegaard, Vallejo, Llorente vissza. Asensio, Mariano, Kovacic játszhatna többet. Felesleges ide túlárazott Dybala, mert semmivel nem jobb a felsoroltaknál.

Dembelét írják sokan. Én is jónak látom, de őt tavaly nyáron kellett volna hozni olcsón, nem idén minimum dupla áron. Annyit nem ér, majd akkor, ha szintet lépett.
Ezt viszont adom. Egyébként van egy érdekes cikk, Llorente vs Kovacic. Azt feszegeti, hogy vajon mi sül ki majd ebből, ha visszajön, Case marad, Kova, Modric, Kroos, Isco, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 31., kedd 17:37

Inkább dicséretre méltó hogy elfogadta ezt és elkezdett "beletanulni" egy teljesen másik szerepkörbe
Ez most komoly?
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 31., kedd 17:36

wxyz írta:Kit igazolnék? Lehet senkit.

Ödegaard, Vallejo, Llorente vissza. Asensio, Mariano, Kovacic játszhatna többet. Felesleges ide túlárazott Dybala, mert semmivel nem jobb a felsoroltaknál.

Dembelét írják sokan. Én is jónak látom, de őt tavaly nyáron kellett volna hozni olcsón, nem idén minimum dupla áron. Annyit nem ér, majd akkor, ha szintet lépett.
Dybala nekem sem tűnik valami nagy cuccnak. 80+ért meg végképp felesleges lenne. Mert minimum annyi lenne.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. január 31., kedd 17:35

Kit igazolnék? Lehet senkit.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. január 31., kedd 17:28

BBeno írta:hat mert a barca biztos nem akarja az fix. max a mundo szeretne.
Nem vagy egyszerű ember :lol: :lol: Depay-okat meg tucat játékosokat istenítesz, de egy Isco-t meg lenézel :lol: :lol: :lol:

Amúgy rengetegen nem bírják felfogni, hogy nem a posztján játszik. Isco az egyik áldozata a jelenlegi BBC-nek.
Mutatok egy összefoglalót

Isco a 2013-as év első meccsein a helyén játszott. Sorra rúgta a gólokat és adta a gólpasszokat. Kb akkor játszott utoljára a posztján.
Inkább dicséretre méltó hogy elfogadta ezt és elkezdett "beletanulni" egy teljesen másik szerepkörbe. Az meg nem Isco hibája hogy a Realban a BBC egy értinthetetlen valami. Sajnos ilyen volt a klub mindig. Voltak érinthetetlen játékosok és voltak áldozatok, akik a siker és az érinthetetlen játékosok miatt bevállalták ezt, van aki meg elment, mert nem vállalta az áldozat szerepet.

Iscoért a top klubok állnának sorba ha menni akarna.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 17:22

BBeno írta:hat mert a barca biztos nem akarja az fix. max a mundo szeretne.
Beszéltél velük?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 31., kedd 17:20

jahogy az isco csak az eszkoz lenne a kutyusahoz. ertem.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 31., kedd 17:17

Dehogynem. Kell nekik egy másik Messi, ha az eredeti lelép...

:mrgreen:
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 31., kedd 17:16

hat mert a barca biztos nem akarja az fix. max a mundo szeretne.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 17:14

Mekkora poén, amint ráérek röhögök, addig felírom a naptárba, nehogy elfelejtsem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 31., kedd 17:12

espanyol?

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 17:08

wxyz írta:
M1Ö írta: Nem véletlenül írják sokan, hogy Isco típus. Csak abszolút nem tkp, hanem csatár.
Hát ez az. Isco is be volt harangozva, hogy hatalmas tehetség, mennyivel jobb játékos, mint a futógép Bale, mert játékban jobb, . Aztán néhány szép trükkön kívül kevésszer tud többet mutatni.
Rossz csapatban van, Barcelonában nem véletlenül akarják még most is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 16:53

wxyz írta:Hát ez az. Isco is be volt harangozva, hogy hatalmas tehetség, mennyivel jobb játékos, mint a futógép Bale, mert játékban jobb, . Aztán néhány szép trükkön kívül kevésszer tud többet mutatni.
Dybala más, de egyébként Isco-t sem írnám le. Vagyis de, mert nálunk már soha nem lesz stabil kezdő, de míg a sérülések miatt kapta a lehetőséget, addig az égvilágon semmi gond nem volt vele. Lehet itt off és a taktikai háborúban kéne válaszolj, de akkor te kiket igazolnál le és milyen focit játszatnál?

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. január 31., kedd 16:48

Dybala azért tényleg jó a kombinatív futballban (is). Intelligens játékos.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. január 31., kedd 16:45

M1Ö írta: Nem véletlenül írják sokan, hogy Isco típus. Csak abszolút nem tkp, hanem csatár.
Hát ez az. Isco is be volt harangozva, hogy hatalmas tehetség, mennyivel jobb játékos, mint a futógép Bale, mert játékban jobb, . Aztán néhány szép trükkön kívül kevésszer tud többet mutatni.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 31., kedd 16:41

koax írta:Nekem a Realba semmit nem mutatott,azt látom hogy a képességei,ill értékei ide egyáltalán nem elegek,az meg hogy máshova milyen lenne,passz.
Olyan régen azért nem volt, de úgy látszik az emberek gyorsan felejtenek. Első évében Ancelotti alatt, mikor megkapta a bizalmat a folyamatos lehetőséget, hasznára volt a csapatnak, nem is kicsit. Az meg, h ne lennének meg a képességei, azzal is vitatkoznék, max annyi, hogy a jelenlegi játékrendszerünkbe inkább nem passzol.
+ Mellé azért Jamesnek van egy VB-je is, ahol csapata húzóembere volt, míg Dybala egy kiemelkedőbb szezont tudhat maga mögött a Palermoban, meg most a Juvés évei, megjegyzésként 13 gólnál többet egy szezonban sem rúgott, szvsz semmi igazán kiemelkedőt nem tett le az asztalra, ami annyira megdobhatná az árát, a Juve hypon kívül.
Én nem a Juve oldaláról közelítettem meg, hanem Perez részéről, h neki nem érné meg ez az üzlet, h James + zsé

Vissza: