Ronaldo tipikusan az a fajta,akinek egyedülálló rivaldafény kell,és senki mást nem enged be ebbe.
Hát nem tudom, nekem azért nem teljesen ez jön le vele kapcsolatban!
Nem rivaldafényt várt el tavaly sem a portugál, csupán a 4 éves teljesítményéért járó kellő megbecsülést hiányolta a klubtól (R. Albiol, Arbeloa, Marcelo, Di María előbb kapott szerződéshosszabbítást, illetve ajánlatot, ígéretet a hosszabbításra)
, a vezetőktől (Perez Messis szövege, illetve míg a szomszédban a "Bolhát" mindenhova kísérték és nyomták 1000-rel addig itt ez baromira nem volt meg --> ugye az UEFA Év Játékosa-díj stb.)
és a játékostársaitól (az öltözőben ugye jóval kisebb szava volt; majd Casillas nőjének, illetve Marcelonak /aki elvileg az egyik legnagyobb spanja volt/ a Messit dicsőítő mondatai)
egyaránt, nagyrészt szerintem jogosan! De úgy is mondhatjuk, hogy e tekintetben Messihez képest kispályás a fiú!
Ez aggodalomra adhat okot bőven,kérdés hogy fogja ezt kezelni CR,Bale,Perez valamint Ancelotti.
Cristiano továbbra is meglövi a meccsenkénti egy gólját (addig úgy sem lehet lelőni

); Bale szépen beáll a sorba a portugál klasszis mögé ahogy azt kell és ahogy az ilyenkor illik, emellett hozzáteszi a magáét ugyanúgy, mint mindenki más a csapatban; Perez megadja, illetve biztosítja Cristianonak a legmagasabb fizetést, illetve megbecsülést a keretben és a csapaton belül, mint a Real Madrid zászlóshajója és legjobb játékosa; Carlo meg vélhetően a jobb szélre teszi a walesit azzal az utasítással, hogy Cristainoval és az elől lévőkkel gyakran változtathatják a helyüket!