Realista24 írta:
Biztos azért fizettek volna az angolok horror összeget Jamesért, mert 30 milliót ér.
Szerintem nem értjük egymást,én azért írtam oda hogy a Dybala féle bizniszbe.
Az meg hogy csereember...nézzük meg kik alkotják a keretet, aztán nézd meg a Juve keretét. Na most, ha idehozod Dybalát, úgy hogy a BBC fixen itt van, Dybala sem lesz alapkezdő feltétlenül.
Ezt nem tudom hogy Ő most mi lenne itt,mert a Juvéba játszik,de a véleményem az hogy ha ideigazoljuk,akkor nem cserének,illetve az egész BBC már nem lesz itt.
James meg igen sok csapatban alap lehetne, talán háromban nem, itt, Barca meg BM, na jó, talán a Dortmund ritmusát sem tudná felvenni. Az összes angol és olasz csapatban helye van - szomorú hogy ennyi elég oda- de a remek bal lába miatt.
Ebben igazad van,csak szerintem egy játékos az említett háromból eligazol,az visszalépés.
Esetleg ha nem a kezdőből igazolnak el,akkor meg egyszerűen azért mert nem is RM,BM,Barca szintűek.
Ezzel szemben Dybala egy senki, tetszik vagy sem. James pedig már megmutatta képességeit és értékeit, ami a mai fociban a csapatok 90%-ban bizony aranyat érhetnek. Mellé az egymillió dolláros mosoly és meg is van, hogy miért ér 80 milliót még mindig.
[/quote]
Azzal egyetértek hogy senki,neki azt a potenciált ami benne van/lehet kéne most megfizetni szvsz,annak aki elviszi.
Viszont a Jameshez való véleményedet nem értem.
Nekem a Realba semmit nem mutatott,azt látom hogy a képességei,ill értékei ide egyáltalán nem elegek,az meg hogy máshova milyen lenne,passz.
VB-n volt pár jó meccse,meg a Monacoba,de itt meg számomra semmi..