Ingyen adták a Budapest Bank egyik számlájához!

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. augusztus 15., csütörtök 22:28
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. augusztus 15., csütörtök 19:33
nekem is ilyen volt az első, de csak arra emlékeztem, hogy ericcson volt'shutterisland írta:első telefon ? bitch please.
ericsson t10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 15., csütörtök 19:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 15., csütörtök 19:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 15., csütörtök 19:02
Nekem úgy rémlik, hogy a smart a tiéd volt
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 15., csütörtök 18:55
Nekem az első telóm egy Siemens A40 volt.ez volt az első telefonom, rég is volt![]()
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. augusztus 15., csütörtök 18:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 15., csütörtök 10:13
Nekem úgy rémlik, hogy a smart a tiéd volt, de lehet rosszul emlékszem.és ez hogy jön ide? (nem én kaptam, hanem a családé lett az is, nem csak én használom)
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 15., csütörtök 10:03
és ez hogy jön ide? (nem én kaptam, hanem a családé lett az is, nem csak én használom)Realista24 írta:Ha jól tudom, elég korán kaptál autót is, igaz?Amúgy meg abszolút nevelés kérdése az egész. Sok múlik a szülőn!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 15., csütörtök 9:12
Ha jól tudom, elég korán kaptál autót is, igaz?Amúgy meg abszolút nevelés kérdése az egész. Sok múlik a szülőn!
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 15., csütörtök 0:35
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 21:59
Nincs mit, majd azért írd meg, ha kiderült a hiba forrása. Ja és a postai címet küldöm privátban.R.M.C.F írta:Kösz az infókat,jövök nektek egy egy gombóc fagyival.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 21:50
Az AVG egy elég naprakész kis víruskereső, szóval nem hiszem, hogy az lenne a hiba forrása. Esetleg még a hálókártyával lehet valami probléma, lehet egy driver-frissítéssel megoldódna a dolog. Ha viszont az sem segít, akkor inkább a routerrel, modemmel lehet a probléma. Mondjuk a routert könnyű tesztelni, ha megnézed, hogy hogyan muzsikál a net, ha a gép közvetlenül van összekötve a modemmel. Ha akkor működik a dolog, akkor a routerrel van baj, ebben az esetben az eszköz resetelés-e megoldhatja a problémát. Ha viszont közvetlen csatlakozással is lassú a net, akkor viszont a szolgáltatónál kell érdeklődni.R.M.C.F írta:Én inkább a gépemre gyanakszom,az nem lehet?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 13., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 13., kedd 21:43
Ez engem is érdekelne, kettő hete hozták meg az elvileg 50megás netet, de erős kétségeim vannak, hogy ilyen egy 50-es.R.M.C.F írta:Én inkább a gépemre gyanakszom,az nem lehet?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 21:21
Szolgáltató hiba is lehet, esetleg a router kezdi megadni magát. Ha nem javul meg pár napig, akkor szerintem érdemes lenne az ügyfélszolgálattól érdeklődni.R.M.C.F írta:Mi még anno C64-el toltuk,azért aki azt élte meg,az tudja csak milyen is az az igazi pc szerelem......ott a semmiből jött egy nagy robbanás,ha ma valami változik az messze nem az az érzés,mint akkor a boulderdash pl.....iszonyat volt az hogy ilyen létezik és mi is játszhatunk ilyenekkel.
Más,a netem viszonylag gyors,vagyis nem lassú(8-as),a sebességmérőn is tudja ezt,de valahogy mostanság nagyon belassult,mi lehet a baja? Valószínű a gépe, a ludas,pedig elég korrekt még most is.....4magos HP.
AVG-t tettem fel,igaz ez csak próbaverzió,de az átfésülte a gépet és nem nyüszített.....csináltam már töredezettségmentesítést is,meg cc cleanert.....de semmi.
![]()
a madridom is lassú mint a tök*m......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 21:19
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem