Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 15:18

Süti írta:Egyébként a 9-es poszt a legtöbb csapatnál tipikus gólvágó, inkább ösztönt igényel ez a poszt, mint intelligenciát szerintem.
Mondjuk ez is elég keményen túl van fújva. Meg van benne az ösztön a gólhoz, ne vicceljetek már. Akkor nem lenne BL top 5 góllövő, meg Real top 9 (?).... Értem én, hogy mi a lényeg, de annyira eltúlozzátok, mintha minden szezonban azért kéne imádkozni, hogy a kaput is támadja és legalább a 10 gólja legyen meg. Nemhogy örülnénk, hogy egy ilyen komplett 9esünk van és nem egy Cavanink pl.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 31., kedd 15:03

Kerlon írta: Szerintem ez nem így van. Benzema szerintem a legtöbb stílusú csapatba beilleszthető lenne, mert rendkívül intelligens játékos. Nem egy tipikus Ruud van Nistelrooy féle gólvágó, de a francia több rendszerben is kiteljesedhetne. Nézd meg a Lyonos éveiben, hogy hasított 19 évesen.
11 éves példát hoztál most..

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 31., kedd 15:02

Kerlon írta: Szerintem ez nem így van. Benzema szerintem a legtöbb stílusú csapatba beilleszthető lenne, mert rendkívül intelligens játékos. Nem egy tipikus Ruud van Nistelrooy féle gólvágó, de a francia több rendszerben is kiteljesedhetne. Nézd meg a Lyonos éveiben, hogy hasított 19 évesen.
Ez csak feltételezés, van Nistelrooy meg ténylegesen több csapatban is megállta a helyét. Egyébként a 9-es poszt a legtöbb csapatnál tipikus gólvágó, inkább ösztönt igényel ez a poszt, mint intelligenciát szerintem.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2017. január 31., kedd 15:00

Az ember a világ egyik legjobbja posztján. Össze fogja magát kapni, biztos vagyok benne.

Ha anno a MU vitte volna el, 30 gólos szezonjai lennének a PL-ben, "pech"-jére kapott egy CR-t társnak, akire nyilván ráépült az elmúlt 7-8 év madridjának a játéka.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 31., kedd 14:57

Szerintem ez nem így van. Benzema szerintem a legtöbb stílusú csapatba beilleszthető lenne, mert rendkívül intelligens játékos. Nem egy tipikus Ruud van Nistelrooy féle gólvágó, de a francia több rendszerben is kiteljesedhetne. Nézd meg a Lyonos éveiben, hogy hasított 19 évesen.
A 19 éves Benzemát lehet, hogy betudod rakni több stílusba meg játékrendszerbe, de a mait már nehezen.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 31., kedd 14:25

Süti írta:Egyetértek veled, de többször megbeszéltük már, hogy Benzema teljesen más típusú 9-es. Nekem a legnagyobb problémám ezzel, hogy csak ebben az egy rendszerben működik jól, feltéve ha a rendszer is működik körülötte.
Szerintem ez nem így van. Benzema szerintem a legtöbb stílusú csapatba beilleszthető lenne, mert rendkívül intelligens játékos. Nem egy tipikus Ruud van Nistelrooy féle gólvágó, de a francia több rendszerben is kiteljesedhetne. Nézd meg a Lyonos éveiben, hogy hasított 19 évesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 14:17

A Soci elleni meccs után az AS interjúvégre kapott tucatszámra drukkereket, hogy hangot adjanak a Karim ellenességüknek, de mindenki azt nyilatkozta, hogy Karimmal van. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 31., kedd 13:35

Egyetértek veled, de többször megbeszéltük már, hogy Benzema teljesen más típusú 9-es. Nekem a legnagyobb problémám ezzel, hogy csak ebben az egy rendszerben működik jól, feltéve ha a rendszer is működik körülötte.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 31., kedd 13:25

Süti írta:Karim sose lesz gyilkos csatár, nem az a típus, és meglepne, ha a karrierjének ezen pontján váltani tudna.
Ez a gyilkos ösztön,vagy a góllövés hiánya kicsit olyan mintha egy védőre azt mondanánk h nem az a típus aki tud szerelni.. :/
Első félidőbe nem volt szerintem rossz amúgy most.
Az meg tuti volt hogy Morata gólt lő..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 13:11

Bizonyos hírek szerint Morata faterja intézi a kifütyülést Karim ellen. Morata faterja korábban a Cadena Ser és a Cope kerigazgatója volt, és van valami köze az AS-hez is.

Összeesküvés lvl 100. :happy:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 13:07

Benzema has been directly involved in 70% of the goals scored in his 27 appearances this season.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 31., kedd 12:56

Karim sose lesz gyilkos csatár, nem az a típus, és meglepne, ha a karrierjének ezen pontján váltani tudna.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 31., kedd 11:43

Kerlon írta:A pályán is csipkedhetné magát. Pont most, hogy C-nek leáldozóban van fektethetne nagyobb hangsúlyt a gólszerzésre.
Föleg, hogy ha esetleg CR visszábbvesz a gólokból és tényleg elkezd csapatjátékosként játszani szükség lesz egy gyilkos csatárra. A Cr-nek való aládolgozás nagyn ment Benzemának, de lehet, hogy most fordul a kocka.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 31., kedd 10:34

A pályán is csipkedhetné magát. Pont most, hogy C-nek leáldozóban van fektethetne nagyobb hangsúlyt a gólszerzésre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 10:25

Benzema finoman üzent instán egy "nem adom fel" bejegyzéssel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 30., hétfő 23:24

Hacsak nem a téli átigazolási szezonban adnánk el (nem tudom meddig van nyitva a piac, de kapkodás lenne belőle...+ akkor miért adnánk kölcsön Marianot?(Nyilván ha ő is beleegyezik)) akkor ez szerintem bullsh*t. Miért tudatnák Benzemával, hogy nyáron kalap kabát, de azért a tavaszt még told végig szívvel lélekkel.
Én személy szerint eladnám, az ő játékának legerősebb pontja Ronaldo támogatása volt, de ahhoz hogy ő csillogjon, csúcsformában lévő CR is kellett. Nem tudom hogy ilyet fogunk e még látni egyáltalán...

De ettől függetlenül szerintem ez kacsa.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. január 30., hétfő 18:00

Bár Morata is többet tud általában hozzá adni csereként, de már mindegy... csak ezt amit mutat idén ne lássam (3-4 decemberi meccs kivételével) De egyébként véleményem szerint januárban a tavalyi őszi produkcióját is alul múlja.

És hát nála a statok sem segítenek 5 bajnoki gól a Real Madrid csatárától fél szezon alatt és az 1 összesen 1 gólpassza a bajnokságban mindent elmond vele kapcsolatban. Pedig elvileg kiváló előkészítő és az az igazi erőssége...(?)

Ezt most olvastam...
Az El Confidencial szerint Benzema nem javuló formája és a szurkolókkal való elmérgesedett helyzete gondolkodásra késztette Florentino Pérezt, aki végül a francia csatár eladása mellett döntött. A döntést számos vezetőségi tag is támogatja, ugyanakkor Zidane azt szeretné, ha Karim maradna a spanyol fővárosban. A játékos nem fogadta túl jól a híreket.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 21:09

HÁNYSZOR SZÓLJAK MÉG, HOGY EZ A BENZEMA TOPIC? TÖBBSZÖR NEM FOGOK.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 21:08

R.M.C.F írta:
a csúcsra azért jutott, mert fizikálisan topra fejlesztette magát,
Akkor én most felállok és kimegyek.....

Oké,utálod,oké blődségeket beszélsz vele kapcsolatosan szinte mindig, oké nem vagy nagyon képben...oké...
...de azért egyet nem bírok elviselni, ha egy mezei alak, lenéz és leszól egy olyan nagy embert aki neked és nekünk egy példa.
Ha ő azért jutott a topra mert fizikálisan magas szinten állt, ha átlagon felüli volt a szorgalma,az akarata, akkor hurrá, mert akkor rajta kivül durván még lehet a világon 2342221 db ronaldo szintű labdarúgó aki tudja ezt a fizikumot és akaratot.

Ja, bocs....most néztem meg,nincs több....bocs. Azt is súgom miért nincsen, mert ez a fószer a fizikiális képességei mellett még szinte minden másban is top volt ami a labdarúgással kapcsolatos. Ehhez vedd hozzá a fájert is mint kedvelt focista játék.

Szia.
Igen, volt, elmúlt. Szia. Nem gondolod képmutatónak a lenezesrol való papolást? Vagy te komolyan nem látod a jelenkor CR-t játszani? Mert fizikálisan le lehet épülni, de mintha focizni is elfelejtett volna. Sok a vak? Próbálod a másik mondandojat megerteni vagy csak egy gyenge vedougyvedet akarsz játszani a másikba való beleallassal? Vagy szeretnéd esetleg normális érvekkel is? Ha? Utolsó sort direkt neked szántam, elismerem CR eredményeit, tiszteletre méltóak, de pont manapság nem fér bele egy kiöregedett klasszis dadusgatasa.
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 28., szombat 20:52

a csúcsra azért jutott, mert fizikálisan topra fejlesztette magát,
Akkor én most felállok és kimegyek.....

Oké,utálod,oké blődségeket beszélsz vele kapcsolatosan szinte mindig, oké nem vagy nagyon képben...oké...
...de azért egyet nem bírok elviselni, ha egy mezei alak, lenéz és leszól egy olyan nagy embert aki neked és nekünk egy példa.
Ha ő azért jutott a topra mert fizikálisan magas szinten állt, ha átlagon felüli volt a szorgalma,az akarata, akkor hurrá, mert akkor rajta kivül durván még lehet a világon 2342221 db ronaldo szintű labdarúgó aki tudja ezt a fizikumot és akaratot.

Ja, bocs....most néztem meg,nincs több....bocs. Azt is súgom miért nincsen, mert ez a fószer a fizikiális képességei mellett még szinte minden másban is top volt ami a labdarúgással kapcsolatos. Ehhez vedd hozzá a fájert is mint kedvelt focista játék.

Szia.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: