Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 15:52

Realista24 írta:TE VÉDETTSÉGET ÉLVEZEL MOSTANTÓL!
Megcsináltam! :happy:
Süti írta:Amit írtam, Kerlon párhuzamára írtam. Ha végigolvasod a többi hszt, rájössz mire gondoltam.
Süti írta:Karim sose lesz gyilkos csatár
Süti írta:Egyetértek veled, de többször megbeszéltük már, hogy Benzema teljesen más típusú 9-es. Nekem a legnagyobb problémám ezzel, hogy csak ebben az egy rendszerben működik jól, feltéve ha a rendszer is működik körülötte.
Süti írta:Egyébként a 9-es poszt a legtöbb csapatnál tipikus gólvágó, inkább ösztönt igényel ez a poszt, mint intelligenciát szerintem.
Ezeket írtad, értettem, hogy mi a lényege. De attól mert nem gyilkos csatár még meg lehet benne az ösztön a góllövésre. Teljesen más típusú, mint a tipikus 9es, de ettől lőhet bőven gólokat, mint ahogy lő is. Lehetne ő más rendszerben gólvágó. Attól, mert az a játéka alapja, hogy háttal áll a kapunak és nem minden erejével azt támadja. Nem csak ilyen szélsőkkel lehetne top csatár, mint CR és Bale. Többen írták, köztük Te is, hogy neki működnie kell a rendszernek. Ezt egy Barca-ban, Bayern-ben, PSG-ben, angol csapatban is meg lehetne oldani és ott is bőven meg lennének a góljai.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 31., kedd 15:37

M1Ö írta:
Mondjuk ez is elég keményen túl van fújva. Meg van benne az ösztön a gólhoz, ne vicceljetek már. Akkor nem lenne BL top 5 góllövő, meg Real top 9 (?).... Értem én, hogy mi a lényeg, de annyira eltúlozzátok, mintha minden szezonban azért kéne imádkozni, hogy a kaput is támadja és legalább a 10 gólja legyen meg. Nemhogy örülnénk, hogy egy ilyen komplett 9esünk van és nem egy Cavanink pl.
Amit írtam, Kerlon párhuzamára írtam. Ha végigolvasod a többi hszt, rájössz mire gondoltam.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 15:22

M1Ö írta:
Süti írta:Egyébként a 9-es poszt a legtöbb csapatnál tipikus gólvágó, inkább ösztönt igényel ez a poszt, mint intelligenciát szerintem.
Mondjuk ez is elég keményen túl van fújva. Meg van benne az ösztön a gólhoz, ne vicceljetek már. Akkor nem lenne BL top 5 góllövő, meg Real top 9 (?).... Értem én, hogy mi a lényeg, de annyira eltúlozzátok, mintha minden szezonban azért kéne imádkozni, hogy a kaput is támadja és legalább a 10 gólja legyen meg. Nemhogy örülnénk, hogy egy ilyen komplett 9esünk van és nem egy Cavanink pl.
TE VÉDETTSÉGET ÉLVEZEL MOSTANTÓL! :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 31., kedd 15:18

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 31., kedd 15:03

Kerlon írta: Szerintem ez nem így van. Benzema szerintem a legtöbb stílusú csapatba beilleszthető lenne, mert rendkívül intelligens játékos. Nem egy tipikus Ruud van Nistelrooy féle gólvágó, de a francia több rendszerben is kiteljesedhetne. Nézd meg a Lyonos éveiben, hogy hasított 19 évesen.
11 éves példát hoztál most..

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 31., kedd 15:02

Kerlon írta: Szerintem ez nem így van. Benzema szerintem a legtöbb stílusú csapatba beilleszthető lenne, mert rendkívül intelligens játékos. Nem egy tipikus Ruud van Nistelrooy féle gólvágó, de a francia több rendszerben is kiteljesedhetne. Nézd meg a Lyonos éveiben, hogy hasított 19 évesen.
Ez csak feltételezés, van Nistelrooy meg ténylegesen több csapatban is megállta a helyét. Egyébként a 9-es poszt a legtöbb csapatnál tipikus gólvágó, inkább ösztönt igényel ez a poszt, mint intelligenciát szerintem.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2017. január 31., kedd 15:00

Az ember a világ egyik legjobbja posztján. Össze fogja magát kapni, biztos vagyok benne.

Ha anno a MU vitte volna el, 30 gólos szezonjai lennének a PL-ben, "pech"-jére kapott egy CR-t társnak, akire nyilván ráépült az elmúlt 7-8 év madridjának a játéka.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. január 31., kedd 14:57

Szerintem ez nem így van. Benzema szerintem a legtöbb stílusú csapatba beilleszthető lenne, mert rendkívül intelligens játékos. Nem egy tipikus Ruud van Nistelrooy féle gólvágó, de a francia több rendszerben is kiteljesedhetne. Nézd meg a Lyonos éveiben, hogy hasított 19 évesen.
A 19 éves Benzemát lehet, hogy betudod rakni több stílusba meg játékrendszerbe, de a mait már nehezen.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 31., kedd 14:25

Süti írta:Egyetértek veled, de többször megbeszéltük már, hogy Benzema teljesen más típusú 9-es. Nekem a legnagyobb problémám ezzel, hogy csak ebben az egy rendszerben működik jól, feltéve ha a rendszer is működik körülötte.
Szerintem ez nem így van. Benzema szerintem a legtöbb stílusú csapatba beilleszthető lenne, mert rendkívül intelligens játékos. Nem egy tipikus Ruud van Nistelrooy féle gólvágó, de a francia több rendszerben is kiteljesedhetne. Nézd meg a Lyonos éveiben, hogy hasított 19 évesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 14:17

A Soci elleni meccs után az AS interjúvégre kapott tucatszámra drukkereket, hogy hangot adjanak a Karim ellenességüknek, de mindenki azt nyilatkozta, hogy Karimmal van. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 31., kedd 13:35

Egyetértek veled, de többször megbeszéltük már, hogy Benzema teljesen más típusú 9-es. Nekem a legnagyobb problémám ezzel, hogy csak ebben az egy rendszerben működik jól, feltéve ha a rendszer is működik körülötte.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 31., kedd 13:25

Süti írta:Karim sose lesz gyilkos csatár, nem az a típus, és meglepne, ha a karrierjének ezen pontján váltani tudna.
Ez a gyilkos ösztön,vagy a góllövés hiánya kicsit olyan mintha egy védőre azt mondanánk h nem az a típus aki tud szerelni.. :/
Első félidőbe nem volt szerintem rossz amúgy most.
Az meg tuti volt hogy Morata gólt lő..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 13:11

Bizonyos hírek szerint Morata faterja intézi a kifütyülést Karim ellen. Morata faterja korábban a Cadena Ser és a Cope kerigazgatója volt, és van valami köze az AS-hez is.

Összeesküvés lvl 100. :happy:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 13:07

Benzema has been directly involved in 70% of the goals scored in his 27 appearances this season.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 31., kedd 12:56

Karim sose lesz gyilkos csatár, nem az a típus, és meglepne, ha a karrierjének ezen pontján váltani tudna.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 31., kedd 11:43

Kerlon írta:A pályán is csipkedhetné magát. Pont most, hogy C-nek leáldozóban van fektethetne nagyobb hangsúlyt a gólszerzésre.
Föleg, hogy ha esetleg CR visszábbvesz a gólokból és tényleg elkezd csapatjátékosként játszani szükség lesz egy gyilkos csatárra. A Cr-nek való aládolgozás nagyn ment Benzemának, de lehet, hogy most fordul a kocka.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 31., kedd 10:34

A pályán is csipkedhetné magát. Pont most, hogy C-nek leáldozóban van fektethetne nagyobb hangsúlyt a gólszerzésre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 31., kedd 10:25

Benzema finoman üzent instán egy "nem adom fel" bejegyzéssel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 30., hétfő 23:24

Hacsak nem a téli átigazolási szezonban adnánk el (nem tudom meddig van nyitva a piac, de kapkodás lenne belőle...+ akkor miért adnánk kölcsön Marianot?(Nyilván ha ő is beleegyezik)) akkor ez szerintem bullsh*t. Miért tudatnák Benzemával, hogy nyáron kalap kabát, de azért a tavaszt még told végig szívvel lélekkel.
Én személy szerint eladnám, az ő játékának legerősebb pontja Ronaldo támogatása volt, de ahhoz hogy ő csillogjon, csúcsformában lévő CR is kellett. Nem tudom hogy ilyet fogunk e még látni egyáltalán...

De ettől függetlenül szerintem ez kacsa.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. január 30., hétfő 18:00

Bár Morata is többet tud általában hozzá adni csereként, de már mindegy... csak ezt amit mutat idén ne lássam (3-4 decemberi meccs kivételével) De egyébként véleményem szerint januárban a tavalyi őszi produkcióját is alul múlja.

És hát nála a statok sem segítenek 5 bajnoki gól a Real Madrid csatárától fél szezon alatt és az 1 összesen 1 gólpassza a bajnokságban mindent elmond vele kapcsolatban. Pedig elvileg kiváló előkészítő és az az igazi erőssége...(?)

Ezt most olvastam...
Az El Confidencial szerint Benzema nem javuló formája és a szurkolókkal való elmérgesedett helyzete gondolkodásra késztette Florentino Pérezt, aki végül a francia csatár eladása mellett döntött. A döntést számos vezetőségi tag is támogatja, ugyanakkor Zidane azt szeretné, ha Karim maradna a spanyol fővárosban. A játékos nem fogadta túl jól a híreket.

Vissza: