Realista24 írta:TE VÉDETTSÉGET ÉLVEZEL MOSTANTÓL!
Megcsináltam!
Süti írta:Amit írtam, Kerlon párhuzamára írtam. Ha végigolvasod a többi hszt, rájössz mire gondoltam.
Süti írta:Karim sose lesz gyilkos csatár
Süti írta:Egyetértek veled, de többször megbeszéltük már, hogy Benzema teljesen más típusú 9-es. Nekem a legnagyobb problémám ezzel, hogy csak ebben az egy rendszerben működik jól, feltéve ha a rendszer is működik körülötte.
Süti írta:Egyébként a 9-es poszt a legtöbb csapatnál tipikus gólvágó, inkább ösztönt igényel ez a poszt, mint intelligenciát szerintem.
Ezeket írtad, értettem, hogy mi a lényege. De attól mert nem gyilkos csatár még meg lehet benne az ösztön a góllövésre. Teljesen más típusú, mint a tipikus 9es, de ettől lőhet bőven gólokat, mint ahogy lő is. Lehetne ő más rendszerben gólvágó. Attól, mert az a játéka alapja, hogy háttal áll a kapunak és nem minden erejével azt támadja. Nem csak ilyen szélsőkkel lehetne top csatár, mint CR és Bale. Többen írták, köztük Te is, hogy neki működnie kell a rendszernek. Ezt egy Barca-ban, Bayern-ben, PSG-ben, angol csapatban is meg lehetne oldani és ott is bőven meg lennének a góljai.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero