Én azt értem hogy van Jamesnek piaci,marketing értéke,talán nagyobb mint Dybaláé,sőt.Kerlon írta:Jamest szerintem maximum 1/1ben lehetne elcserélni Dybalara.
Azt is hogy lenne szerintem olyan kínai csapat aki letenne érte 80-90 millákat bőven.
Viszont Dybalát elcserélni rá 1-1-be azt a Juve részéről nem érteném.
Dybalának ott megy,imádják,óriási tehetség,a mostani Juve egyik sztárja,illetve a mostani állás szerint elég nagy jövője lehet a futballban.
Ellenben James,aki 1éve(vagytöbb?) nem is kezdő a realba huzamosabb ideig,ezáltal nem is tud letenni igazán nagy játékot,az tény hogy a mostani csapata csak kiegészítő emberként számol vele.
A két játékos formáját,útját most ha összehasonlítod,szerintem pont az ellenkezője jönne ki.
Egyszerűbben fogalmazva,a Juve miért cserélné el egy sztár,avagy húzó emberét egy másik csapat cserejátékosára? Az hogy mi ezt favorizálnánk,mert óriási pénzért vettük...Én azt gondolom hogy az itt töltött ideje alatt óriásit esett a futballpályán az értéke.
El lehet adni nagy pénzért Jamest,de hogy szvsz egy Dybala féle cserébe kb olyan 30millát érne a Juvénak,az előbb említettek miatt.
A két játékos reputációja pont az egymás ellenkezője.