Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 30., hétfő 21:57

úgynézki a valencia is elhasal a szigeten. továbbra is veretlenek otthon a szigetlakók.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. január 30., hétfő 17:24

dzsi91 írta:Én csak annyit fűznék hozzá ehhez a barca betis meccshez,hogy szerintem sem volt bent :D
Óriási forma vagy :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 30., hétfő 17:16

ámen.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 30., hétfő 16:57

Kíváncsi leszek, hogy a videóbíró után mennyivel fog emelkedni a piros lapok száma.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 16:49

palesz77 írta:
Realista24 írta:Na most olvasom, hogy jövőre teszt jelleggel elindul a videóbíró a spanyoloknál.
De csak a Kupába nem? Én ma legalábbis azt olvastam egy helyen, nem tudom mennyire volt igaz.
Elvileg a kupa késői szakaszában igen, de ez még változni fog pár ilyen hétvégihez hasonló eset után szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 30., hétfő 16:45

Én csak annyit fűznék hozzá ehhez a barca betis meccshez,hogy szerintem sem volt bent :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. január 30., hétfő 16:39

Realista24 írta:Na most olvasom, hogy jövőre teszt jelleggel elindul a videóbíró a spanyoloknál.
De csak a Kupába nem? Én ma legalábbis azt olvastam egy helyen, nem tudom mennyire volt igaz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 16:33

Giménez kidőlt nagyjából egy hónapra ágyéksérülés miatt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 16:20

Na most olvasom, hogy jövőre teszt jelleggel elindul a videóbíró a spanyoloknál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 15:48

Matyi írta:
Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy a liga azért nem vezeti be a gólvonal technológiát, mert a videóbíróra várnak.... :ike:
Tebas azt nyilatkozta, hogy túl drága lenne. :lol:
Ezt mondjuk fel lehet úgy fogni, hogy egy funkcióért nem fizetnek annyit, mármint a bevezetésére és inkább egy kicsit többet fizetnek egy olyan dologért, amivel a játék összes elemét figyelni tudják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 30., hétfő 15:46

Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy a liga azért nem vezeti be a gólvonal technológiát, mert a videóbíróra várnak.... :ike:
Tebas azt nyilatkozta, hogy túl drága lenne. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 15:43

Azt írják az okosok, hogy a liga azért nem vezeti be a gólvonal technológiát, mert a videóbíróra várnak.... :ike:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 30., hétfő 15:43

Ezek szerint nem az jött át, amit írni akartam.

A probléma ott van, hogy Neymar ziccere rajta múlt, a nem megadott szabályos gól meg a bírón, aki a másik oldalra nem ítélt rosszul.

Na mindegy.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. január 30., hétfő 15:35

Matyi írta:Pont ezért írom, hogy szerintem ez hülyeség, hogy ha megadja a gólt, akkor megváltozik a meccs. Nyilván, minden máshogy történik, de egy rosszul megítélt bedobásnál is ugyanez a helyzet szerintem.
Itt leginkább a HA-n van a lényeg. Nincs ilyen hogy ha. Lehetett volna 4-0 is addigra amikor az öngól esett. Erre jössz itt te is azzal, hogy nyerhetettek volna, ha megadja, meg ha belövi Neymar. Sok itt a ha. Csak azt nem látod be, hogy ez a ha ugyanúgy ott van a Betis oldalán is, nem csak a tiéteken.

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 30., hétfő 15:32

Pont ezért írom, hogy szerintem ez hülyeség, hogy ha megadja a gólt, akkor megváltozik a meccs. Nyilván, minden máshogy történik, de egy rosszul megítélt bedobásnál is ugyanez a helyzet szerintem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 15:26

Matyi írta:
A betis meccsét pedig végig néztem, hihetetlen, hogy egyesek nem örülnek az 1 pontnak. Inkább volt benne a 3-0 mint az 1-1 vagy más eredmény. Szép hétvége volt.
Miért örülnénk az egy pontnak? Oké, hogy a játék képe alapján nem voltunk jobbak, de így is simán benne volt, hogy megnyerjük a meccset, ha a bíró nem lett volna vak. Pont az ilyenekkel lehetne bajnokságot nyerni.

Egyébként meg ha Neymar belövi az első félidőben a ziccerét, szerintem simán behúzzuk a meccset, ez ilyen.
Ha a Betis két kapufája bemegy....ha Franco nem nyom el titeket, ha Pérez nem veszi meg a bírókat, ha Messi nem kapott volna növekedési hormont, ha a Real Madrid nem létezne...blablabla
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 30., hétfő 15:24

A betis meccsét pedig végig néztem, hihetetlen, hogy egyesek nem örülnek az 1 pontnak. Inkább volt benne a 3-0 mint az 1-1 vagy más eredmény. Szép hétvége volt.
Miért örülnénk az egy pontnak? Oké, hogy a játék képe alapján nem voltunk jobbak, de így is simán benne volt, hogy megnyerjük a meccset, ha a bíró nem lett volna vak. Pont az ilyenekkel lehetne bajnokságot nyerni.

Egyébként meg ha Neymar belövi az első félidőben a ziccerét, szerintem simán behúzzuk a meccset, ez ilyen.

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. január 30., hétfő 14:43

Jó ez a vita téma, de semmi értelme. Nekünk örülni kell, nekik bele kell nyugodni. Ez a mi lett volna, ha hozzáállás pedig onnan kellene kezdődjön, mikor a klasszikuson les gólt kaptunk, és visszahoztuk őket az életbe, magunkat meg a pokolba taszítottuk. Ott megtört a mi játékunk, az ellenfélé pedig teljesen megváltozott, és örülhettünk az egy pontnak. Pedig addig inkább a 3 volt benne.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 30., hétfő 14:24

Én igazából úgy fogalmaznék, h nagyon rapszodikus meccs volt, negyedóránként változott a meccs képe. Volt h a Betis akarata érvényesült, veszélyes támadásokat, kontrákat tudtak vezetni, aztán teljesen beálltak, és a Barca nyomott, igaz komoly helyzetig nagyon kevésszer jutottak el.
Aztán jött a gól, a betis jó periódusában, előtte is volt már egy két veszélyes lehetőség. Utána meg teljesen beálltak, nyomott a barca, kontrázott a betis.
Most h mi lett volna, ha megadja ezt már nem tudjuk meg. Lehet a Betis tudott volna váltani, lehet nem. Egy biztos X a játék képe alapján megérdemelt. Igazán egyik csapat sem volt jobb a másiknál.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 30., hétfő 14:08

Matyi írta:
Simán kiszophattak volna úgy, hogy közük nem volt a meccshez, aztán most egy - bár komoly - hibára rá akarják húzni a tegnapi bukást.
Attól függetlenül, hogy szarok voltunk, az gól volt, és semmi köze ahhoz, hogy játszott a csapat addig. Ha azt megadják, valószínűleg behúztuk volna a meccset. Oké, akkor minden máshogy alakul, de 1-1-nél sem hiszem, hogy változtatott volna egyik csapat is a hozzáállásán, játékán, mint 1-0-nál.
Szar játékkal is nyerhettünk volna, minden esélyünk megvolt, de sajnos hendikeppel indultunk. Nem érdemeltünk győzelmet, de még így is győzhettünk volna.
Pech, hogy nem adta meg, de szerencsétek is, hogy az a 1 vagy 2 kapufa az nem pattant befele. Én nem néztem a meccset, csak az összefoglalót (15 perceset), de az alapján a barcának nem sok köze volt a meccshez.

Vissza: