OFF
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: OFF
Casillas: csalódás
Guti: zseni
Raúl: traktor, hajtépés évekig
Zidane: két fejes
Figo: normális foci
Beckham: nyomorék
Roberto Carlos: fehér tekás kelme mez, ahogy száguldozik felfele a balszélen
Nistelrooy: traktor
Ronaldo: valaha volt legjobb, de a barcelonában
Cr: buta, lehetett volna sokkal jobb is
Guti: zseni
Raúl: traktor, hajtépés évekig
Zidane: két fejes
Figo: normális foci
Beckham: nyomorék
Roberto Carlos: fehér tekás kelme mez, ahogy száguldozik felfele a balszélen
Nistelrooy: traktor
Ronaldo: valaha volt legjobb, de a barcelonában
Cr: buta, lehetett volna sokkal jobb is
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez egy marha király játék, grat az ötletért.
Casillas - Túl sok minden, de az első ami beugrott, az az, amikor esélytelenül rohan vissza és vetődik Lisszabonban Godín fejese után
De aztán a trófea emelés is örök emlék... meg hogy évekig húzott ki minket a szarból.
Guti - a két sarokpassza a két franciának kettőből kétszer a Depor ellen? :DDD Zseni.
Zidane – A VB döntős büntetője Buffonnak
Figo – Az a gól a MU ellen...fergeteges
Beckham – Számomra ő a Galaktikus éra bukásának tökéletes szimbóluma, meg az hogy Ronaldinho helyett hoztuk el...
Roberto Carlos – az a 8 méteres közvetett szabadrúgás gólja valami 140 km/h-val a Betis ellen.
Nistelrooy – Pipita Espanyol elleni góljánál az eldobott mez magasba emelése
Aztán meg az egyik legszebb Real Madrid gól, amit valaha láttam.
Ronaldo – Az ázsiai vb-n minden mozdulata, miatta kezdtem el focit nézni
CR – „Calma, calma, que yo estoy aquí”
Szégyen vagyok de Raúlról nincs különösebb emlékem. Bírtam a gólörömeit és szomorú voltam amiért elment a Schalkébe, de kb ennyi.
Amúgy Ramos, Marcelo, Bale, Higuaín is csináltak már olyan dolgokat amikre örkre emlékezni fogok amíg el nem felejtem őket

Casillas - Túl sok minden, de az első ami beugrott, az az, amikor esélytelenül rohan vissza és vetődik Lisszabonban Godín fejese után

Guti - a két sarokpassza a két franciának kettőből kétszer a Depor ellen? :DDD Zseni.
Zidane – A VB döntős büntetője Buffonnak
Figo – Az a gól a MU ellen...fergeteges
Beckham – Számomra ő a Galaktikus éra bukásának tökéletes szimbóluma, meg az hogy Ronaldinho helyett hoztuk el...
Roberto Carlos – az a 8 méteres közvetett szabadrúgás gólja valami 140 km/h-val a Betis ellen.

Nistelrooy – Pipita Espanyol elleni góljánál az eldobott mez magasba emelése

Ronaldo – Az ázsiai vb-n minden mozdulata, miatta kezdtem el focit nézni

CR – „Calma, calma, que yo estoy aquí”
Szégyen vagyok de Raúlról nincs különösebb emlékem. Bírtam a gólörömeit és szomorú voltam amiért elment a Schalkébe, de kb ennyi.
Amúgy Ramos, Marcelo, Bale, Higuaín is csináltak már olyan dolgokat amikre örkre emlékezni fogok amíg el nem felejtem őket

ÍgyígyNistelroybol ket dolog maradt meg. Hogy szerethető figurává nőtte ki magát es ahogy tartotta Higu mezet a közönségnek. Nagyon emberi volt.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nistelroybol ket dolog maradt meg. Hogy szerethető figurává nőtte ki magát es ahogy tartotta Higu mezet a közönségnek. Nagyon emberi volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Casillas: Az első BL döntője amikor beugrott, illetve az utolsó amikor Ramos megmentette a seggét és ment neki meghálálni.
Guti: Az a sarkazós gólpassza Zizunak. Döbbenten néztem gyerekként, hogy ilyen létezik.
Raúl: A Leverkusennek lőtt gólja. Az első gól amit láttam TV-ben és emlékszem is rá. Ott lettem Real szurkoló, és eldöntöttem ez a srác lesz a kedvencem örökké. Így is lett.
1 hét múlva pedig meg is kaptam az első Raúl mezemet
Zidane: Természetesen a kapáslövése, plusz az a csele Ronaldinho ellen a 2005-ös Clásicon, amikor 4-2-re nyertünk. Emlékszem, még az RTL híradó is bemondta, hogy 45 percből az első félidőben 42 percet volt játékban a labda. Óriási meccs volt.
A búcsúmeccsén meg természetesen a mezét szorongatva bömböltem, pedig igazából akkor még fel sem fogtam teljesen mekkora istenség is volt ő.
Figo: Azok a lehetetlen gólok, amiket szerzett néha a világ végéről.
Beckham: Az utolsó fél éve amikor itt volt, arra szívesen emlékszem vissza.
Carlos: A Huelva ellen lőtt gólja a hosszabbításban, a 06/07-es szezonban a bajnokság hajrájában. A sztori további részét mindenki ismeri
Nistelrooy: Valencia elleni gólja természetesen illetve amikor a Mallorca elleni utolsó meccsen Mahamadou Diarra fejese után ott ölelgeti meg csókolgatta Diarrat meg mutogatta, hogy koncentráljanak.
Ronaldo: Mesterhármas az Old Traffordon, és az Atleticonak lőtt gólja 9(?) másodperc után.
CR: 2012.04.21. Calma Calma.

Guti: Az a sarkazós gólpassza Zizunak. Döbbenten néztem gyerekként, hogy ilyen létezik.
Raúl: A Leverkusennek lőtt gólja. Az első gól amit láttam TV-ben és emlékszem is rá. Ott lettem Real szurkoló, és eldöntöttem ez a srác lesz a kedvencem örökké. Így is lett.

Zidane: Természetesen a kapáslövése, plusz az a csele Ronaldinho ellen a 2005-ös Clásicon, amikor 4-2-re nyertünk. Emlékszem, még az RTL híradó is bemondta, hogy 45 percből az első félidőben 42 percet volt játékban a labda. Óriási meccs volt.

Figo: Azok a lehetetlen gólok, amiket szerzett néha a világ végéről.
Beckham: Az utolsó fél éve amikor itt volt, arra szívesen emlékszem vissza.
Carlos: A Huelva ellen lőtt gólja a hosszabbításban, a 06/07-es szezonban a bajnokság hajrájában. A sztori további részét mindenki ismeri

Nistelrooy: Valencia elleni gólja természetesen illetve amikor a Mallorca elleni utolsó meccsen Mahamadou Diarra fejese után ott ölelgeti meg csókolgatta Diarrat meg mutogatta, hogy koncentráljanak.
Ronaldo: Mesterhármas az Old Traffordon, és az Atleticonak lőtt gólja 9(?) másodperc után.
CR: 2012.04.21. Calma Calma.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nekem egyébként ezek.MorataMartin írta:Kinek van kedve játszani? Felsorolok játékosokat és mi az ami először beugrik róluk (gól, csel, védés, assziszt stb...) a Real Madridban? Casillas, Guti, Raúl, Zidane, Figo, Beckham, Roberto Carlos, Nistelrooy, Ronaldo, Cr.
Casillas: Amikor a Sevilla úgy tolta a kapufára az egyik lövést, hogy az hittem az már bent van.
Guti: Benzemának a sarkazós gólpassz.
Raúl: Amikor itthon a 2006-2007es szezonban gólt rúgott a Barcának.
Zidane: A Leverkusen elleni találata.
Figo: A disznófej:D
Beckham: A Sevilla elleni szabadrúgás gólja: https://m.youtube.com/watch?v=Ve_-7tlvC9Y
Roberto Carlos: A 2006-2007-es szezon az utolsó előtti fordulóban Zaragozában játszott a csapat. 2-1-re ment a hazai csapat, ezért mi kitamádtunk. Egy kontrából megindult kapufelé a egy zaragozai jatékos (azt hiszem Movilla), de Roberto Carlos utolérte vert helyzetből és úgy szerelt hogy mi jöhettünk bedobással. Ez meg van valakinek?
Nistelrooy: Osasunának lőtt 4 gól.
Ronaldo: Kihagyott tizi a Valencia ellen az utolsó percben, majd rákövetkező meccsen padról beállva egyenlített a Zaragoza ellen.
Cr: Rayo elleni sarkasgól.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te mocsokCsabi írta:én a következő búcsúztató meccsen amin 100%, hogy bőgni fogok az benzema elköszönő meccse lesz. az örömtől.
pls dont ban, i be gud.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ugyanez,én még midnig a könnyezés határán vagyok ha visszanézemRealista24 írta:
Aki nem sírt rajta, nem ember!!!! Most is ha meglátom azt a videot, "rosszul" leszek.

Amúgy azt is különlegesnek tartom kicsit,és szerencsés véletlennek,hogy Villarreal meccs volt az utolsó,és pont Riquelmével cseréltek mezt

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én a következő búcsúztató meccsen amin 100%, hogy bőgni fogok az benzema elköszönő meccse lesz. az örömtől.
pls dont ban, i be gud.
pls dont ban, i be gud.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki nem sírt rajta, nem ember!!!! Most is ha meglátom azt a videot, "rosszul" leszek.M1Ö írta:És tényleg. Szégyen, nem szégyen, akkor vele sírtam.Marci77 írta:Zidane: Az utolsó Realos meccse,emlékszem a hideg rázott![]()
Emlékszek utána a sporthíradón (micsoda oldal volt
) a róla készült kép volt a borítóképem amin sír egy fehér Realos trikóban, vállán egy Villarreal mez és integet a kpzönségnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
És tényleg. Szégyen, nem szégyen, akkor vele sírtam.Marci77 írta:Zidane: Az utolsó Realos meccse,emlékszem a hideg rázott

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikarus93
Casillas Mourinho padoztatásaMorataMartin írta:Kinek van kedve játszani? Felsorolok játékosokat és mi az ami először beugrik róluk (gól, csel, védés, assziszt stb...) a Real Madridban? Casillas, Guti, Raúl, Zidane, Figo, Beckham, Roberto Carlos, Nistelrooy, Ronaldo, Cr.
Guti a beszólásai a Barcának
Raul Schalke-Real Madrid meccs
Zidane a madridi karierrjének utolsó meccse a Bernabeuba asszem a Zaragoza ellen volt?
Figo inkább Portugál emlékek az a bizonyos EB
Beckham rola meg inkabb az Angol valogatottban lőtt szabijai
Roberto Carlos: Az gól a szögletzászlótól
Nistelrooy: egy mesternégyes nem tudom ki ellen már tán Zaragoza az is ?
CR: Kiraly kupan fejelt golja
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
MorataMartin írta:Kinek van kedve játszani? Felsorolok játékosokat és mi az ami először beugrik róluk (gól, csel, védés, assziszt stb...) a Real Madridban? Casillas, Guti, Raúl, Zidane, Figo, Beckham, Roberto Carlos, Nistelrooy, Ronaldo, Cr.
Casillas: Egy az egybeni védések pazar reflexek, és persze a Lever ellen a BL döntő... de sajnos az első emlékek között már az a tanácstalan arcot is magam előtt látom ahogy utolsó 1-2 évében a kapuban áll és a padon is ül

Guti: Zizunak adott mesteri gólpassza
Raúl: emeléses gólok,küzdelem a labadáért
Zidane: Elegancia a köbön.. bizonyos labdaátvételek elsősorban
Figo: befogott fülek a Nou Campban

Beckham: szabadrúgásgóljai közül 1-2 nálunk illetve a még nekünk lőtt gólja ha jól rémlik az Oldon 3:2-nél
RC: alapvonalról lőtt bika gól 20-ról kb

RVN: semmi
Ronaldo: az első gólja illetve az egyik tipikus R9 csel, már ezt sem emlékszem melyik csapat ellen
CR: az egyik bajnokok ligája legszebb gólnak ítélt gólja kb 35-ről (még manus mezben)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Casillas:Hogy évekig tartotta fent a Real stablitását soso a sok nagy védésével,ha már a védelem trágya volt. +Amikor felemelte az elso EB trófeát a spanyoloknak,nagyon örültem.MorataMartin írta:Kinek van kedve játszani? Felsorolok játékosokat és mi az ami először beugrik róluk (gól, csel, védés, assziszt stb...) a Real Madridban? Casillas, Guti, Raúl, Zidane, Figo, Beckham, Roberto Carlos, Nistelrooy, Ronaldo, Cr.

Guti:Sarkazás Benzemának
Raúl: A gyűrűcsók+név mutatás és az átemelős gólok
Zidane: Az utolsó Realos meccse,emlékszem a hideg rázott + A brazilok elleni mecsce a 2006os VBn.
Beckham: A szabadrúgásai
Roberto Carlos: Neki minden lövése,elfutása,ihetetlen volt

Nistelrooy: A tény,hogy szerintem amíg itt volt felül teljesítette az elvárásainkat,azaz úgy emlékszem,volt aki nem örült neki
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
futottak még:
drenthe: sevilla elleni bődületes gólja.
arbeloa: atmának lőtt szólója.
vdv: sevilla ellen lőtt győztes gólja 90+ban.
sneijder: első bajnokiján(?) egyből szabigól az atmának
saviola: cirip cirip
soldado szintén zenész.
- M1Ö
Ja, hát igen. Nem nevezhető emlékezetes játékosnak.BBeno írta:nem azért írtam, hanem mert miguel torrestől ez az egyetlen emlékem. kajak nem jutna most eszembe semmi olyan skill tőle ami említésre méltó.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- P. Krisz
Legenda.BBeno írta:miguel torres: rvn-nek adott gólpasszaNistelrooy: Valencia ellen gólja, mikor egyérintőben vittük végig, ő meg kapásból kilőtte a hosszút. Na az a nagybetűs foci, nem a Barca féle tiki-taka...![]()
![]()
![]()

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
nem azért írtam, hanem mert miguel torrestől ez az egyetlen emlékem. kajak nem jutna most eszembe semmi olyan skill tőle ami említésre méltó.
- M1Ö
Az mindegy kitől jött, de úgy meg volt csinálva ahogy le van írva.BBeno írta:miguel torres: rvn-nek adott gólpassza
miguel torres: rvn-nek adott gólpasszaNistelrooy: Valencia ellen gólja, mikor egyérintőben vittük végig, ő meg kapásból kilőtte a hosszút. Na az a nagybetűs foci, nem a Barca féle tiki-taka...

- M1Ö
Casillas: 2002-es BL döntő. Kölyök ként, ekkora meccsre és így beszállni a semmiből... Legalább annyira kellett, mint Zidane kapás lövése.
Guti: 3 gólpassza. Az első amit Zidane-nak sarkazott, egy mikor rajta kívül senki nem várta, hogy Robinhonak passzol, de ő meghúzta. Asszem a Valencia ellen még 2008ban. A 3. meg a Benzemanak adott sarkazós gólpassza.
Raúl: A sok átemelős gólja, Barca elleni gólprömök.
Zudane: Furcsa, de nekem elsőre az a testcsel amivel elküldte Beckhamet a félpályán. Te jó Isten, azóta sem láttam olyat. Meg válogatott meccsen Portugália ellen, mikor szállt vagy 60 métert a labda, de úgy vette át mellkassal, aztán húzta vissza külsővel, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Figo: Az egyik 11ese mijor megállt előtte és visszafújták szabálytalannak. Ezt ma is így kéne. A tekerése a hosszúba a MU ellen.
Beckham: Hogy utolsó évében mennyire oda tette magát, pedig egy ideig a keretből is kikerült. Az 50 méteres gólpassza Ronaldonak. Olyat se sokan tudnak.
Carlos: A 160km/h szabadrúgása. Abba álljon bele valaki...
A szabi gólja a franciák ellen.
Nistelrooy: Valencia ellen gólja, mikor egyérintőben vittük végig, ő meg kapásból kilőtte a hosszút. Na az a nagybetűs foci, nem a Barca féle tiki-taka...
Ronaldo: Debütálásán 20 másodperc után gól. MU elleni tripla.
CR: Elsőként az a gólja amit még a MUban lőtt a Porto ellen. De jó pár szabija, bomba gólja.
Guti: 3 gólpassza. Az első amit Zidane-nak sarkazott, egy mikor rajta kívül senki nem várta, hogy Robinhonak passzol, de ő meghúzta. Asszem a Valencia ellen még 2008ban. A 3. meg a Benzemanak adott sarkazós gólpassza.
Raúl: A sok átemelős gólja, Barca elleni gólprömök.
Zudane: Furcsa, de nekem elsőre az a testcsel amivel elküldte Beckhamet a félpályán. Te jó Isten, azóta sem láttam olyat. Meg válogatott meccsen Portugália ellen, mikor szállt vagy 60 métert a labda, de úgy vette át mellkassal, aztán húzta vissza külsővel, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Figo: Az egyik 11ese mijor megállt előtte és visszafújták szabálytalannak. Ezt ma is így kéne. A tekerése a hosszúba a MU ellen.
Beckham: Hogy utolsó évében mennyire oda tette magát, pedig egy ideig a keretből is kikerült. Az 50 méteres gólpassza Ronaldonak. Olyat se sokan tudnak.
Carlos: A 160km/h szabadrúgása. Abba álljon bele valaki...

Nistelrooy: Valencia ellen gólja, mikor egyérintőben vittük végig, ő meg kapásból kilőtte a hosszút. Na az a nagybetűs foci, nem a Barca féle tiki-taka...
Ronaldo: Debütálásán 20 másodperc után gól. MU elleni tripla.
CR: Elsőként az a gólja amit még a MUban lőtt a Porto ellen. De jó pár szabija, bomba gólja.