Utána még a nézőtérre is felnézett és mindkét mutatóujjával odamutatott, ezt régebben akkor csinálta, amikor ott volt valakije a meccsen, nem? Lehet, hogy a barátnőnek ment

HozzászólásSzerző: shoota » 2017. január 30., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. január 30., hétfő 13:15
Egyetértek. Hasonlót először a Bayern elleni idegenbeli kiütés alkalmával vettem észre rajta, visszahúzta, önzetlen akart lenni, ha épp nem így tesz ezen a meccsen, akkor még 3 gólt elrakott volna...látszik a játékán a változás, remélem elégedett lesz önmagával a szezon végén, és jönni fognak a számai is, mindkettő minket hajt előre.besteve7 írta:Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.
Volt helyzet, amit egy két éve gondolkodás nélkül ellövi vagy megpróbálja egyedül megoldani, de helyette passzolt. Csak még az a baj, h ez csak másod szándékból történik meg, mintha magával harcolna, és több esetben nagyon rossz megoldást választott, rövid passz, eltört lövés stb
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 30., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. január 30., hétfő 13:06
A legtöbb passz amit elront, azokról régebben meg se fordult a fejében, hogy lepasszolja. Érzi ő is, hogy már jobban kell erőltetnie, mert egyedül már nem megy. De nem tudom, hogy ez megoldás lesz-e, mert passzjátékban sose volt kiemelkedő és nem tudom, hogy 32 évesen ezen még lehet-e változtatni. Szóval kíváncsi leszek, hogyan alakul át a játéka a jövőben.El Unico írta: Tegnap is adhatott volna a francianak egy golpasszt, de tul keson passzolt. Tobbet mozog, sokat keri a labdat, de sok passzt elront. Ez dekoncentraltag, fejben meg nem dolgozta fel a helyzetet.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 30., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 10:49
Egy jó védelem ellen minden játékosunk impotens, de látod a Barca is.jól teljesítő védelem ellen újra kevés lesz...
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 30., hétfő 10:47
Én is látom rajta a változást, de azt is, hogy ez az új mentalitás egyelőre még nagyon idegen tőle. Még mindig rossz ütembe keresi a társakat, mikor elhatározza magát, hogy jobb lesz passzolni, már el is halt a helyzet. Viszont ha ezen az úton folytatja, akkor simább lesz a támadásépítés is, és az ő góljai is jönni fognak. Lehet nem 50-60 idényenként, de egy "csak" 20-30 gólos Ronaldo is hasznosabb, mint a görcsölő, állandóan gólra törő Ronaldo.besteve7 írta:Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.babaking írta:Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
Volt helyzet, amit egy két éve gondolkodás nélkül ellövi vagy megpróbálja egyedül megoldani, de helyette passzolt. Csak még az a baj, h ez csak másod szándékból történik meg, mintha magával harcolna, és több esetben nagyon rossz megoldást választott, rövid passz, eltört lövés stb
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 30., hétfő 10:31
pontosan ez történik. A saját egója és ösztöne ellen harcol.besteve7 írta:Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.babaking írta:Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 30., hétfő 10:26
Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.babaking írta:Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 30., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 10:03
Nekem is valahogy teljesen más volt, plusz nem Realos ismerős is, aki jókat szokott mosolyogni rajta, más véleménnyel volt róla ma, mint az előző hetekben.besteve7 írta:Az a baj, h akarás eddig is látszott a játékán, ment ő előre, akart, csak hát a korlátok ... Valahogy én nem látom azt, h ez a meccs bármin is változtatna, h ettől újra a régi CR lesz újra, de cáfoljon rám ..babaking írta:Na tegnap talán elindult a jó úton. Megint látszott rajta az akarás, és most a számokat is hozta. Talán átszakad nála valami és lassan formába lendül.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 30., hétfő 9:59
Az a baj, h akarás eddig is látszott a játékán, ment ő előre, akart, csak hát a korlátok ... Valahogy én nem látom azt, h ez a meccs bármin is változtatna, h ettől újra a régi CR lesz újra, de cáfoljon rám ..babaking írta:Na tegnap talán elindult a jó úton. Megint látszott rajta az akarás, és most a számokat is hozta. Talán átszakad nála valami és lassan formába lendül.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 30., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 29., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 29., vasárnap 12:06
mi volt baromság és miért? honnan veszed, hogy utálja és én egyáltalán semmi köpködést nem láttam a részérőlR.M.C.F írta:Kerlon írta:Jelen esetben az vagy. Nagyon nehezen tudsz valakit kezelni, ha eltero a véleményed ebből adódóan jön pár lekezelo hozzászolas. Az egy hónapja aranlabdat nyert játékos pedig jelenleg összeesik, szineszkedik, reklamal, 5 méteres passzokat ront, setalgat, nem tud levenni egy labdát. Példaértékű karrierjét ezzel a hozzaallas szembe fogja köpni.
A baromságokat tudom nehezen kezelni.
Lépjünk túl ezen. Én bízom benne továbbra is. Te utáld és köpködd. Mindenki teszi a dolgát.
Nincs ezzel semmi probléma.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 29., vasárnap 12:01
Kerlon írta:Jelen esetben az vagy. Nagyon nehezen tudsz valakit kezelni, ha eltero a véleményed ebből adódóan jön pár lekezelo hozzászolas. Az egy hónapja aranlabdat nyert játékos pedig jelenleg összeesik, szineszkedik, reklamal, 5 méteres passzokat ront, setalgat, nem tud levenni egy labdát. Példaértékű karrierjét ezzel a hozzaallas szembe fogja köpni.
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. január 29., vasárnap 9:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 29., vasárnap 9:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 28., szombat 21:17
Nem, miért kit nézek le?igen, volt, elmúlt. Szia. Nem gondolod képmutatónak a lenezesrol való papolást? Vagy te komolyan nem látod a jelenkor CR-t játszani? Mert fizikálisan le lehet épülni, de mintha focizni is elfelejtett volna. Sok a vak? Próbálod a másik mondandojat megerteni vagy csak egy gyenge vedougyvedet akarsz játszani a másikba való beleallassal? Vagy szeretnéd esetleg normális érvekkel is? Ha? Utolsó sort direkt neked szántam, elismerem CR eredményeit, tiszteletre méltóak, de pont manapság nem fér bele egy kiöregedett klasszis dadusgatasa.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 22., vasárnap 10:41
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem