Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 30., hétfő 10:47

besteve7 írta:
babaking írta:Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.
Volt helyzet, amit egy két éve gondolkodás nélkül ellövi vagy megpróbálja egyedül megoldani, de helyette passzolt. Csak még az a baj, h ez csak másod szándékból történik meg, mintha magával harcolna, és több esetben nagyon rossz megoldást választott, rövid passz, eltört lövés stb
Én is látom rajta a változást, de azt is, hogy ez az új mentalitás egyelőre még nagyon idegen tőle. Még mindig rossz ütembe keresi a társakat, mikor elhatározza magát, hogy jobb lesz passzolni, már el is halt a helyzet. Viszont ha ezen az úton folytatja, akkor simább lesz a támadásépítés is, és az ő góljai is jönni fognak. Lehet nem 50-60 idényenként, de egy "csak" 20-30 gólos Ronaldo is hasznosabb, mint a görcsölő, állandóan gólra törő Ronaldo.
Viszont ami jobban aggaszt, hogy egy sima emberfogással könnyen semlegesíthető. Ez azt jelenti, hogy többet kell mozognia, többet kell elmozdulnia a védői mellől, üresen vagy üresbe. Megvan az esély, hogy egy szervezett, jól teljesítő védelem ellen újra kevés lesz...
Merci Zizou!

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 30., hétfő 10:31

besteve7 írta:
babaking írta:Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
Egy biztos, h változik a játéka. Próbál változni, csak nem egyszerű tegnap is sokszor feltűnt, h nem igazán tudja eldönteni, hogy mit kezdjen.
Volt helyzet, amit egy két éve gondolkodás nélkül ellövi vagy megpróbálja egyedül megoldani, de helyette passzolt. Csak még az a baj, h ez csak másod szándékból történik meg, mintha magával harcolna, és több esetben nagyon rossz megoldást választott, rövid passz, eltört lövés stb
pontosan ez történik. A saját egója és ösztöne ellen harcol.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 30., hétfő 10:26

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 30., hétfő 10:16

Abban egyet értek, hogy nem lesz a régi, de nekünk nem is a régi Cr-kell. A régi mindentkapuraküldök Cr már nem tud annyira haszára lenni a csapatnak.

Egy megújult Cr aki a néha szabadrúgásból a társakat keresi az igen. Volt egy jelenet amikor talán Varane? indította és ahelyett, hogy kapura tette volna, vagy visszahúzza egyböl Benzemát kereste. ( más kérdés, hogy nem ment át a védön). Ez a fajta Cr még hasznos lehet a csapatnak
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 10:03

besteve7 írta:
babaking írta:Na tegnap talán elindult a jó úton. Megint látszott rajta az akarás, és most a számokat is hozta. Talán átszakad nála valami és lassan formába lendül.
Az a baj, h akarás eddig is látszott a játékán, ment ő előre, akart, csak hát a korlátok ... Valahogy én nem látom azt, h ez a meccs bármin is változtatna, h ettől újra a régi CR lesz újra, de cáfoljon rám ..
Nekem is valahogy teljesen más volt, plusz nem Realos ismerős is, aki jókat szokott mosolyogni rajta, más véleménnyel volt róla ma, mint az előző hetekben.

Meglátjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 30., hétfő 9:59

babaking írta:Na tegnap talán elindult a jó úton. Megint látszott rajta az akarás, és most a számokat is hozta. Talán átszakad nála valami és lassan formába lendül.
Az a baj, h akarás eddig is látszott a játékán, ment ő előre, akart, csak hát a korlátok ... Valahogy én nem látom azt, h ez a meccs bármin is változtatna, h ettől újra a régi CR lesz újra, de cáfoljon rám ..

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 30., hétfő 9:23

Na tegnap talán elindult a jó úton. Megint látszott rajta az akarás, és most a számokat is hozta. Talán átszakad nála valami és lassan formába lendül.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 29., vasárnap 12:21

Leirod, hogy szar formában van idestova 5 hónapja és jobban járnánk, ha nem kapna főszerepet, akkor az már kopkodes. Nem Ronaldot utálom, hanem a jelenlegi hozzaallasat és, hogy nem lehet leultetni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 29., vasárnap 12:06

R.M.C.F írta:
Kerlon írta:Jelen esetben az vagy. Nagyon nehezen tudsz valakit kezelni, ha eltero a véleményed ebből adódóan jön pár lekezelo hozzászolas. Az egy hónapja aranlabdat nyert játékos pedig jelenleg összeesik, szineszkedik, reklamal, 5 méteres passzokat ront, setalgat, nem tud levenni egy labdát. Példaértékű karrierjét ezzel a hozzaallas szembe fogja köpni.

A baromságokat tudom nehezen kezelni.

Lépjünk túl ezen. Én bízom benne továbbra is. Te utáld és köpködd. Mindenki teszi a dolgát.
Nincs ezzel semmi probléma.
mi volt baromság és miért? honnan veszed, hogy utálja és én egyáltalán semmi köpködést nem láttam a részéről
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 29., vasárnap 12:01

Kerlon írta:Jelen esetben az vagy. Nagyon nehezen tudsz valakit kezelni, ha eltero a véleményed ebből adódóan jön pár lekezelo hozzászolas. Az egy hónapja aranlabdat nyert játékos pedig jelenleg összeesik, szineszkedik, reklamal, 5 méteres passzokat ront, setalgat, nem tud levenni egy labdát. Példaértékű karrierjét ezzel a hozzaallas szembe fogja köpni.

A baromságokat tudom nehezen kezelni.

Lépjünk túl ezen. Én bízom benne továbbra is. Te utáld és köpködd. Mindenki teszi a dolgát.
Nincs ezzel semmi probléma.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Xober
Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco

HozzászólásSzerző: Xober » 2017. január 29., vasárnap 9:51

A másik topikban elhangzott "a csúcsra azért jutott, mert fizikálisan topra fejlesztette magát" tényleg egy égbekiáltó baromság, bármennyire is szeretik ezt hangoztatni vele kapcsolatban, (főleg az utálók)
ha ez így lenne, akkor nem lenne annyira szembetűnő a visszaesés. Pl. szögletnél is jóval ritkábban helyezkedik jól.

Az, hogy pofákat vág és összeesik, pedig nem újdonság, bár az előző meccseken szerintem pont nem reklamált annyit. Hogy szembe fogja-e köpni vele a karrierjét? Megvan rá az esély, de ilyenkor hol vannak a pszichológusok.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 29., vasárnap 9:26

Jelen esetben az vagy. Nagyon nehezen tudsz valakit kezelni, ha eltero a véleményed ebből adódóan jön pár lekezelo hozzászolas. Az egy hónapja aranlabdat nyert játékos pedig jelenleg összeesik, szineszkedik, reklamal, 5 méteres passzokat ront, setalgat, nem tud levenni egy labdát. Példaértékű karrierjét ezzel a hozzaallas szembe fogja köpni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 28., szombat 21:17

igen, volt, elmúlt. Szia. Nem gondolod képmutatónak a lenezesrol való papolást? Vagy te komolyan nem látod a jelenkor CR-t játszani? Mert fizikálisan le lehet épülni, de mintha focizni is elfelejtett volna. Sok a vak? Próbálod a másik mondandojat megerteni vagy csak egy gyenge vedougyvedet akarsz játszani a másikba való beleallassal? Vagy szeretnéd esetleg normális érvekkel is? Ha? Utolsó sort direkt neked szántam, elismerem CR eredményeit, tiszteletre méltóak, de pont manapság nem fér bele egy kiöregedett klasszis dadusgatasa.
Nem, miért kit nézek le?
Látom milyen cr. Azt is látom, hogy állandóan basztatod, leszólod.
Gyenge védőügyvéd vagyok....az voltam mindig is 10 éven át amikor itt írtam. Kár,hogy Te nem olvastad a soraimat. Akkor nem szólnál le. Akkor csöndben lennél, de nem olvastad.
Az érveim mindig is ott voltak, ha nem láttad, akkor a szemeddel lesz probléma. Ha nem értetted akkor segítek ha kéred.
A kiöregedett klasszis éppen 1 hónapja lett aranylabdás és európa bajnok és jogosan. Sajnos azóta semmit nem mutat ezt tudjuk akkor is ha nem nézzük meg a meccseket mert Te mindig leszólod mintha fizetne valaki érte.

Tisztában vagyok azzal hogy Te jobban tudod mint pl én, én mindössze csak próbálok irányt mutatni, hogy tudjuk.....olvastunk 100x, tudjuk, hogy mennyire szar szerinted.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 22., vasárnap 10:41

A legszembetűnőbb dolog nála az idei évben nem is az, hogy szarul tolja, mert valljuk be őszintén, korábbi években is voltak igen csak szürke meccsei annak ellenére, hogy szerezte a gólokat. Most viszont, a tegnapi meccsen is látszódott, hogy a szerencse sincs mellette. Kapufáról kipattan, kapus épphogy beleér és kivédi, stb. Korábban ezek inkább bementek.

Remélhetőleg fordul a szerencse és, ha szarul is tolja, legalább 1-2 bepattan róla a kapuba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Xober
Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco

HozzászólásSzerző: Xober » 2017. január 21., szombat 20:26

Valószínűleg mentális és fizikai kimerültség egyaránt van. Ezért nem értem azokat, akik szerint játszatni kell, amíg nem lő gólt... Szerintem ez nem így megy. Kéne egy kis pihenés. Az egy dolog, hogy ő maga ketchup-os üvegként fogja fel a dolgot, de ha ezt a vezetőség a professzionalizmus csúcsaként értelmezi, és egy az egybe elfogadja az egy hülyeség.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. január 21., szombat 20:11

teljesen kiégett az emberünk.
ez az idő is eljött végül.

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. január 21., szombat 19:22

A legnagyobb baj hogy elveszett a csapat egyetlen gól f*sója a másik hogy padra nem lehet ültetni.
Perezt ismerve meglepődnék ha ilyen formával 2 évnél tovább húzná. Ez a nyögvenyelős forma már nem 1-2 hónapja tart hanem 2 éve csak eddig jöttek a gólok. Először nem volt boldog :mrgreen: az volt a magyarázat majd a nő hagyta ott, most van nő, van szerződés örömboldogság.. a forma mégis csak romlik. Amellett hogy sosem volt kedvencem szurkolok neki, hogy találjon magára de úgy érzem közeleg egy korszak vége.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 21., szombat 18:10

Az az utolso kontra tole... rossz volt nezni... :( :kivagyhe:
ZIDANE

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 19., csütörtök 19:58

koax írta: Viszont tenyleg akkor ki lenne a megoldas? A 3 csatarunk osszesen nem er egy egeszet..
Ki erdemes egy koncepciora? Ki az aki beleillik?
Szerintem semelyik. Kuka mindharom,nem ez a szint,nem elit jatekosok. Biztos vagyok benne hogy oda nyaron igazolunk,es lesz vegre egy igazo klasszis tamadonk.
Nem ma kezdtem forumozni itt es a madridistan, de hat ilyen orbitalis baromsagot reg nem olvastam :lol: Az a durva, h bar barcas troll is irt ide, de meg ok sem irtak ilyen okorseget.

Azt adom amit Ziro is irt, h ha nyerunk akkor altalaban CR van kiemelve/megemlitve. Erre a legjobb pelda a Klub VB, ahol a felet nem ero csatarunk vitte a hatan a csapatot, aztan CR lett a MOM. De az Atletico elleni meccsek is ilyenek voltak.
Ha vki mar emlitette, akkor bocsesz nem olvastam vegig az osszes hsz-t.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 19., csütörtök 18:54

Nem szívesen írok ebbe a topikba és úgy eleve kerülöm a CR-val kapcsolatos vitákat.

Ahogy ez a topik is mutatja nem lehet szélsőségek nélkül beszélni róla, mert akkor bele lesz keverve az ember ilyen vagy olyan pártállásba.

Azt valaki aki nálam okosabb magyarázza el, hogy miért nem lehet elismerni, ha CR szar volt. Ha tartósan szar miért ne akarhatná az ember, hogy egy kicsit jegelve legyen. Ha újra visszatér miért ne lehetne örülni a sikerének anélkül, hogy valami hős védelmezője megjelenjen és megmondja a tutit és felhánytorgassa, hogy ő megmondta előre, hogy CR még mindig jó és milyen csúnya mindenki aki őt bántotta.

Miért szabad csak feketében és fehérben gondolkozni?

Én a magam részéről a csapat sikerességét tartom a legfontosabbnak. Az utóbbi meccseken játékban CR a gyengébbek közé tartozott. Ezek után teljesen reális ha vannak olyan emberek akik nem kívánják beton kezdőnek látni.

Én egy motivált CR-t akarok látni, mindegy hogyan oldja ezt meg ZZ. Nem lesz uolyan fiatal, robbanékonyabb sem, de ha motivált szerintem hasznos tud lenni. Csak ráépíteni a támadásokat nem akarom. Amúgy pedig gondoskodni kell lehetőleg az utánpótlásról. Szerintem még mindig van azért CR-ben, de ehhez motiváltnak kell lennie.

Az sem helyes ha valaki az elmúlt meccseket az ő nyakába akarná varrni(bár ilyet nem olvastam) mert sem ő, sem pedig a csapat kollektíven nem volt igazán jó.

Remélem CR is feljavul, valamint Zidane megoldja, hogy formában tartsa, valamint, hogy hasznosan legyen használva.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Vissza: