Jovore komolyan kell szamolni veluk, ez a paros szet fog kapni mindebkit a festekben.
Es olyan huu de nagy erteket nem is adtak cousinsert.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. február 20., hétfő 8:32
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 13., hétfő 18:48

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2017. február 13., hétfő 18:37
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. február 13., hétfő 18:36
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 12., vasárnap 2:34
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2017. február 9., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2017. január 30., hétfő 3:55
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. január 30., hétfő 0:37
HozzászólásSzerző: kanye » 2017. január 29., vasárnap 13:56
Leginkább azzal van probléma, hogy nincs pad. Lejön a kezdő, és lehet imádkozni...Marci77 írta: Melo Cavsbe nem való. Cavsnek újra fel kéne építenie a játékát,ráadásul a tripláat meg lepattanókat hozza Love amivel előbbre vannak mint Meloval,aki kb csak pontszerzést nyomná meg,de ő se jó védő,ráadásul sokkal labdaigényesebb. Így ezt kizártnak tartom. (Meg megint mehetne 4esbe James akkor..)
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2017. január 29., vasárnap 7:18
Ugy tudom Griffin es Rose nem lehet egy csapatnal.Marci77 írta:Noaht nem könnyű elcserélni,mert nagy a fizuja és 4 éves a szerződés,cserénél meg kell fizukiegyenlítés,így kb cserélhetetlen.Guti.HaZ. írta:
Noaht majd odadjak egy marek szotyiert.![]()
Szamomra egyertelmunek tunik, hogy meg februarban megy Melo, na de hova? Nekem az egyik kedvenc jatekosom, es akarmennyire is szeretnem Clevelandben latni, a Cavsnek nem lenne jo, es mivel Irving a kedvencem, a Cavsnek akarok jot leginkabb. Szerintem ez a "nem adjuk Love-ot Melo-ert" dolog nem lefutott, de vegyes erzelmeim vannak ezzel kapcsolatban.
Melo Cavsbe nem való. Cavsnek újra fel kéne építenie a játékát,ráadásul a tripláat meg lepattanókat hozza Love amivel előbbre vannak mint Meloval,aki kb csak pontszerzést nyomná meg,de ő se jó védő,ráadásul sokkal labdaigényesebb. Így ezt kizártnak tartom. (Meg megint mehetne 4esbe James akkor..)
Clippersszel enmtudom hogy aakrják megoldani,mert kell fizukiegyenlítés,de a Pail-Griffin-Jordan 3masból nem akarnak senkit odaadni,mrpedi így meg kb 4 emberen kívül full d liga lesz a csapatból a végén,ha midnenkit odaadnak Meloért.Vagyis gondolom Redick,Crawford stb. CSak Redick nem kéne Knicksbe ha ott van Lee,Crawford se túlzottan a 3 éves szerződésével,hogy csak dobjon,semmi más. Szóvl nem látom ezt s emagam előtt.(Griffinnel se lenne értelme még elcserélni,mert Porzi nem kész az 5ös posztra szerintem)
OKC nem tudom kit tudna adni. Westyvel ellennének ketten 80%os usage-gel.
Boston tudna adni érte,de remélem még akarnak valamit az élettől és nem viszik odaNem is ő kell.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 28., szombat 23:53

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. január 28., szombat 23:34
Noaht nem könnyű elcserélni,mert nagy a fizuja és 4 éves a szerződés,cserénél meg kell fizukiegyenlítés,így kb cserélhetetlen.Guti.HaZ. írta:
Noaht majd odadjak egy marek szotyiert.![]()
Szamomra egyertelmunek tunik, hogy meg februarban megy Melo, na de hova? Nekem az egyik kedvenc jatekosom, es akarmennyire is szeretnem Clevelandben latni, a Cavsnek nem lenne jo, es mivel Irving a kedvencem, a Cavsnek akarok jot leginkabb. Szerintem ez a "nem adjuk Love-ot Melo-ert" dolog nem lefutott, de vegyes erzelmeim vannak ezzel kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2017. január 28., szombat 11:31
Noaht majd odadjak egy marek szotyiert.Rabiosa írta:All Star
Westbrook kihagyása a kezdőből vicc, de szerintem ő így is showt fog csinálni.
Kelet: Embiidet hiányolom, John Wall és Kemba Walker képességeit sem kérdőjelezném meg, de ha van Irving,Thomas és Lowry is akkor az egyiket kihagytam volna.
Nyugat: Thompson-Green kettősből egyet otthon hagynék, jönne Lillard vagy KAT.![]()
DeAndre meg olyan mintha keleten Whiteside lenne kerettag.
Phillyre reagálva, ha nincs balszerencséjük a drafttal már rég nem itt járnának, MCW bust, Embiid harmadéves kéne legyen már, Noel szintén nagyobb igéret volt, bár még fejlődgethet.
Knicks befürdött rendesen utóbbi években mindennel amivel csak lehet, sajnos Porzingis is elég porcelánnak tűnik szóval hiába a tehetség ha nem vigyáznak rá ezzel a perc erőltetéssel. Melo útját épp betonozza az öreg Jackson a városból kifelé, a megújuláshoz ez kell, bár én Rose-t is elengedném a lejárójával a nyáron, mert ha ez a felállás működhetne valaha azt idén is látnánk. Ja és még ott van NoahNa őt az isten se fogja elcserélni onnan
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 28., szombat 10:01

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2017. január 28., szombat 1:25
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. január 27., péntek 10:11
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. január 27., péntek 9:47
Utoljara melyik nagy meccsekre szedte ossze magat? Az hogy az alapszakaszban meg a kingsnel egyszer ketszer kijott a lepes es dobott 10pontot meg 11assistot az nem mervado. (Foleg ennyi penzert..)DinhoL írta: De Rajont błrom és nagy meccseken azért rendre odateszi magát, de najó lehet helyette egy Deron Willliams.Egyébként igen annyi meccset már nem tudok megnézni, 6-8 perces highlightsok meg Lakers + ha van időm Rockets, Utah, Pelicans. Fournier meg idén megérdemelné nagyon is, én azt is néztem hogy pár év alatt mennyit fejlődött most meg kb egyedül viszi a darazsakat.
Nem tudom Jordannel mi bajod de egyrészt hatalmas forma másrészt teljesen korrekt szezont fut, hármasoznia meg úgy se fog kelleni.Lillard is ligaelit oké de úgy meg az irányítók tolonganának és a böszme nagy zsákokra meg várhatnánk.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. január 27., péntek 8:48
De Rajont błrom és nagy meccseken azért rendre odateszi magát, de najó lehet helyette egy Deron Willliams.Marci77 írta: Rondo? Te mikor neztel NBAt,2008ban?![]()
Mar bocs. Ligaban se igen van helye...
![]()
CP3 nem epul fel igy eleve off sajnos. Porzinak nem volt sok eselye,mert Embiid mindenben elotte van mas helyere meg nemigen kerulhetett volna.Thomasnak lett volna a legegyertelmubb helye a keleti kezdoben guardok kozul.Fournier nem All-Star szint. Towns lehetne de gyenge a csapat.
Kelet:Love,George,Millsap,Wall,Thomas,Lowry,Walker. Itt Walkerrel van bajom,igy is van eleg iranyito,siman Embiid,karakterre es statokra is.
Nyugat:Thompson,Westbrook,Green,Cousins,Hayward,Gasol,DeAndre Jordan.
Hogy DeAndre mit keres ott azt nem ertemAkkor mar Gobert. Vagy Lillard mert magas lesz eleg.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. január 27., péntek 1:36
Rondo? Te mikor neztel NBAt,2008ban?DinhoL írta:Inkább azt írom, h kik érdemelnék meg, úgy talán értelmesebb lista lesz..Marci77 írta:Hajnalban jönnek az All-Star csere névsorok. Kiket hívnátok ti meg?![]()
E: Love, Lowry, Millsap, Wall, Embiid, Rondo, Fournier vagy Porzingis. Éés Thomast meg kifelejtette de mindegyis.![]()
W: Westy, Aldrige, CP ha addig felépül, Lillard, DiAndre Jordan, DeMarcus C., Towns, Hayward vagy Marc Gasol de inkább előbbi.
Előbb olvastam, h Shaq és Kobe összesen 6 évben hagyta ki az All Startsérülések miatt...
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. január 26., csütörtök 23:27
Inkább azt írom, h kik érdemelnék meg, úgy talán értelmesebb lista lesz..Marci77 írta:Hajnalban jönnek az All-Star csere névsorok. Kiket hívnátok ti meg?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem