CR meg végre okosan megoldotta, görcsösség már kimehetne belőle.

HozzászólásSzerző: AldoWinnfield » 2017. január 29., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 29., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. január 29., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 29., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. január 29., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 29., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 29., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 29., vasárnap 21:50
Ezért nem érrettem hogy valaki nem értette hogy örül. Érted?Mosolyogva odament Kovacic-hoz, azt már biztos nem láttátok...
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2017. január 29., vasárnap 21:48
Az elmúlt meccsek annyira rosszak voltak, hogy szerintem mondhatjuk erre a maira is eddig, hogy elindult.J. Dee írta:+1.donor írta:Nem értem, hogy ki mit vár a CR Karim kettőstől. Amit tudnak megtesznek: letámadnak, visszajárnak labdákért, abból a kevés lehetőségből, amikor eljut hozzájuk a labda megpróbálnak valamit csinálni. Labda nélkül viszont nem játszhat jól egy csatár sem. Inkább fájjon a fejünk Danilo miatt, meg Casemiro miatt. Utóbbinak 1 jó megmozdulására jut 2 rossz. Kovacic viszont
Azt látni kell, hogy teljesen esetlegesen jutnak el a támadókhoz a labdák - ha egyáltalán. Semmi koncepció és játék továbbra sem, most már ott tartunk, hogy a labdát se tudjuk töbet birtokolni hazai pályán...
Azt hagyjuk is egyelőre, hogy egy Real Madridnál beívelésekre kell játszani, semmi rövidpasszos, kényszerítős foci, vagy védők mögé okosan betett labda.
Emellett az a stabilitás sincs meg, ami tavasszal megvolt, mélyen van szerintem nagyon Zidane csapata, kíváncsi vagyok el tud-e indulni felfele, ez 2-3 hét múlva édeskevés lesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 29., vasárnap 21:47
Ha ironizált akkor én is.Egyetertek Veidtel
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 29., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2017. január 29., vasárnap 21:45
+1.donor írta:Nem értem, hogy ki mit vár a CR Karim kettőstől. Amit tudnak megtesznek: letámadnak, visszajárnak labdákért, abból a kevés lehetőségből, amikor eljut hozzájuk a labda megpróbálnak valamit csinálni. Labda nélkül viszont nem játszhat jól egy csatár sem. Inkább fájjon a fejünk Danilo miatt, meg Casemiro miatt. Utóbbinak 1 jó megmozdulására jut 2 rossz. Kovacic viszont
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 29., vasárnap 21:42
En azert Lucast sem felejtenem el, nagyon virgonc, ficankol rendesen, aktiv, sokat fut, mozog, bevallalja az 1v1-eket. En ezt varom tole.Nzedge írta:+1 Bár sokat dob a meccs élvezhetőségén KovacicVeidt írta:Bravó![]()
Egyébként most összességében is egész jók vagyunk, végre van koncepció és értelmes presszing.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 29., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. január 29., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 29., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2017. január 29., vasárnap 21:37
+1 Bár sokat dob a meccs élvezhetőségén KovacicVeidt írta:Bravó![]()
Egyébként most összességében is egész jók vagyunk, végre van koncepció és értelmes presszing.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 29., vasárnap 21:36
Ez a nap is eljött, hogy egyetértünk.donor írta:Nem értem, hogy ki mit vár a CR Karim kettőstől. Amit tudnak megtesznek: letámadnak, visszajárnak labdákért, abból a kevés lehetőségből, amikor eljut hozzájuk a labda megpróbálnak valamit csinálni. Labda nélkül viszont nem játszhat jól egy csatár sem. Inkább fájjon a fejünk Danilo miatt, meg Casemiro miatt. Utóbbinak 1 jó megmozdulására jut 2 rossz. Kovacic viszont
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 29., vasárnap 21:34
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem