ezt a tegnapi meccsből állapítottad meg?Nem lesz itt se vb, se eb cím, ameddig Löw a kapitány biztos nem.

HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. augusztus 15., csütörtök 15:01
ezt a tegnapi meccsből állapítottad meg?Nem lesz itt se vb, se eb cím, ameddig Löw a kapitány biztos nem.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 15., csütörtök 14:55
Ne is mondd...ugyanolyan puncsos mindkettő ott is mint itt. Mondjuk az is röhej, hogy Paraguay 3-at lő Németországban. Nem lesz itt se vb, se eb cím, ameddig Löw a kapitány biztos nem.Tegnap volt szerencsém látni a két "gyöngyszemünket" a német vàlogatottban,hát mit mondjak...mind itt csak pepitába...és végigjátszották a meccset,szal valamit nagyon tudnak....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 15., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:30
ő nem, csak beküldi apát, hogy akkor haddlám azt a fizuemelést.Kerlon írta:Én eddig azt se olvastam, hogy Özil verné az asztalt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:09
Lehettem volna egyértelműbb. Nem Benzemára értettem, mivel nem sír a szája. Özil és Di Maria irányába kritizáltam.Tudtommal Benzema nem sír a fizetésemelésért
Sry, nekem nem jött le elsőreLeírtam én is -->
Én is érzem. Tényleg. Szerintem maga Karim is érzi, hogy most vagy soha.Amúgy Benzema még rá fog szolgálni a magasabb fizetésért ;) de most még előbb bizonyítson.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:02
Leírtam én is -->A Barca is valami polgári szerződésen keresztül kerülte meg ezt a szabályt, amibe a FIFA már nem szólhat bele.
A Santos felé csupán egy szóbeli megállapodás volt kommunikálva mindvégig a Barca és Neymar részről is (nehogy bebukjanak a FIFA előtt)--> nyilatkozta is az egyik Santos-os igazgató, miközben Neymar és a Barca között a valóságban már megköttetett egy polgári (elő)szerződés! Na most az eddigi hírek szerint vélhetően a Real és Bale között szintén meg van az egyezség (bár előszerződésről eddig nem írtak, szóltak a pletykák; nem lennék meglepve ha valami papír azért lenne), de ez független attól az állítólagos szóbeli megállapodástól, ami Bale és a Tottenham elnöke között jött létre, amit ugye Levy most nyáron szépen felrúgott pont úgy ahogy 2 évvel (a szempontunkból akkor szerencsére, máskülönben Luka már rég a Chelsea játékosa lenneelvileg max. szóban köteleződhet el másnak az ügynökén keresztül (ugye végül a Barca is ezzel takarózott, terelt nemzetközileg Neymar ügyben --> az egy más kérdés, hogy a gyakorlatban ennek írásos formája is volt![]()
)!
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:00
Majd akkor kell fizut emelni, amikor jön az ajánlat, addig meg jó nekik az ami vanToky írta:Tudtommal Benzema nem sír a fizetésemelésért, pedig az Ő esetében jó pár klub lenne, amelyik a jelenleginél többet adna Neki. És ha jól tudom Neki is csak 2 év van hátra a szerződéséből, ahogy Khedirának vagy Ronaldonak. És ahogy Ronaldo is, még Ő is az olcsóbb adókulccsal adózik.ericco írta:Ezt pedig nagyon adom. Már így is annyit keresnek, amiről a legtöbb ember álmodhat csak, közvetlen közelükben a Bernabeu munkásai sem keresik hülyére magukat szerintem, ők pedig képesek sírni a milliós fizetésemelés miatt, mikor még évek vannak hátra a szerződésükből, ráadásul megfelelő teljesítmény sincs mögöttük.
Arról nem is beszélve, hogy ha meg akarjuk tartani a legjobbjainkat (nem Özilre gondolok), akkor fel kell készülni arra, hogy magasabb bért adunk, mert az újgazdag klubok megadnák nekik azt, és ott még a marketingbevételeiket is megtarthatják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:54
Nem sír Karim szája, persze. Mire sírna?Tudtommal Benzema nem sír a fizetésemelésért, pedig az Ő esetében jó pár klub lenne, amelyik a jelenleginél többet adna Neki. És ha jól tudom Neki is csak 2 év van hátra a szerződéséből, ahogy Khedirának vagy Ronaldonak. És ahogy Ronaldo is, még Ő is az olcsóbb adókulccsal adózik.
Arról nem is beszélve, hogy ha meg akarjuk tartani a legjobbjainkat (nem Özilre gondolok), akkor fel kell készülni arra, hogy magasabb bért adunk, mert az újgazdag klubok megadnák nekik azt, és ott még a marketingbevételeiket is megtarthatják.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:48
Tudtommal Benzema nem sír a fizetésemelésért, pedig az Ő esetében jó pár klub lenne, amelyik a jelenleginél többet adna Neki. És ha jól tudom Neki is csak 2 év van hátra a szerződéséből, ahogy Khedirának vagy Ronaldonak. És ahogy Ronaldo is, még Ő is az olcsóbb adókulccsal adózik.ericco írta:Ezt pedig nagyon adom. Már így is annyit keresnek, amiről a legtöbb ember álmodhat csak, közvetlen közelükben a Bernabeu munkásai sem keresik hülyére magukat szerintem, ők pedig képesek sírni a milliós fizetésemelés miatt, mikor még évek vannak hátra a szerződésükből, ráadásul megfelelő teljesítmény sincs mögöttük.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:30
A Barca is valami polgári szerződésen keresztül kerülte meg ezt a szabályt, amibe a FIFA már nem szólhat bele.madridronie írta:Na ja, csak hogy egy élő szerződéssel rendelkező játékos a FIFA szabályok szerint az aktuális klubja tudta nélkül nem írhat alá semmit
Ezt pedig nagyon adom. Már így is annyit keresnek, amiről a legtöbb ember álmodhat csak, közvetlen közelükben a Bernabeu munkásai sem keresik hülyére magukat szerintem, ők pedig képesek sírni a milliós fizetésemelés miatt, mikor még évek vannak hátra a szerződésükből, ráadásul megfelelő teljesítmény sincs mögöttük.hehe írta:tessék béellt nyerni, tessék győzni, nem pedig kislányként picsogni meg csapkodni fürdőskurva módján, amikor teljesíteni kéne.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:09
Az igen. Amúgy én ennyit adnék Balenek is, aztán 1 év után megmondanám, hogy teljesítmény függvényében kaphat többet. Benzema meg Özil dettó.Realista24 írta:Karim 4,5 nettóban. Özilnél 5 millióra emlékszek.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 15., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 15., csütörtök 11:52
Na meg Kakáhehe írta:teljesen érthető lenne, ha bél kapna egy 6-7 millát, ha benz meg özil ennyit kapnak.
a csapatban csak casillas, ramos és céronaldo kereshet többet, mint bél, az eddigi teljesítményeik miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 15., csütörtök 11:47
A hírek szerint Özil is emeltetni akar, 1-1,5 millióval.a csapatban csak casillas, ramos és céronaldo kereshet többet, mint bél, az eddigi teljesítményeik miatt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 15., csütörtök 11:44
teljesen érthető lenne, ha bél kapna egy 6-7 millát, ha benz meg özil ennyit kapnak.Realista24 írta:Karim 4,5 nettóban. Özilnél 5 millióra emlékszek.Özil meg Benzema mennyit keresnek? A nettó vagy bruttóra gondolok, amit a klub ad nekik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 15., csütörtök 11:42
Ebben egyetértünk.Egyszer már megszivta Neymaral.Úgy látszik nem tanult belőle.Hagyni kell a francba,aztán ha annyira létszükséglet,akkor jövőre hozni.A választást megnyerte,tehàt nem kell kampányolni,sportszakmailag Carlo mester szerint is felesleges,aztán ahogy olvasni lehet,feszkót is generálhat a dolog öltözőn belül...szal nem értem...Hihetetlen mit kergetik. Miért kell most? Miért nem jó később? Ha jönni akar úgysem hosszabbít nem? Eddig remek munkát végzett Perez, nálam 5-ös. De ez nem tetszik. Nagyon nem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 15., csütörtök 11:37
Karim 4,5 nettóban. Özilnél 5 millióra emlékszek.Özil meg Benzema mennyit keresnek? A nettó vagy bruttóra gondolok, amit a klub ad nekik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 15., csütörtök 11:33
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 15., csütörtök 11:29
Hát igen, valóban egyre kevesebb az igazi gentleman, de azért akadnak még; akkor is ha manapság ugyan nagyítóval kell keresni őket! Az egy más kérdés, hogy Neymar és Levy többször bizonyította már, hogy ők nagyon nem ez a kategória, de ettől még ezt nem tudom az öregnek felróni!Perez már megtanulhatná, hogy a szóbeli egyességek semmire sem jók, sorban rúgják fel őket.
Na ja, csak hogy egy élő szerződéssel rendelkező játékos a FIFA szabályok szerint az aktuális klubja tudta nélkül nem írhat alá semmit és elvileg max. szóban köteleződhet el másnak az ügynökén keresztül (ugye végül a Barca is ezzel takarózott, terelt nemzetközileg Neymar ügyben --> az egy más kérdés, hogy a gyakorlatban ennek írásos formája is voltBár lehet ez a hír nem is igaz, de mégis... ami a papíron van, az a biztos.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem