Igazad van második vonalas. Valamiért úgy emlékeztem hogy, hogy harmadik.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. január 30., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 30., hétfő 22:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 30., hétfő 22:49
Gabbiadini minden volt csak nem jó a Nápolyban.elmondom írta:Az angol harmadosztályú wolverhampton 13!!!! Millió fontért igazolt játékost a benficabol. Míg a leeds a villareal egyik csatárát vitte. Durva mi pénzek vannak ott még a harmadik osztályban is.
Gabbiadini aki Nápolyban elég jó volt inkább elment a southhamptonba. Én azért csodálkozom ezeken.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. január 30., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 29., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. január 29., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 29., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 29., vasárnap 18:38
Szigeten ilyet nem nagyon fújnak le.Anthony írta:Az eléggé támadó fault volt szerintem, a nagyhajú gólja, de mondjuk a védő is oltári balfasz volt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. január 29., vasárnap 17:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 29., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 28., szombat 22:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 28., szombat 16:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 28., szombat 16:40
Bitte danke, ahogy Csoki mondaná.Realista24 írta:Mert Mourinho logikajaval ez a gól meg sem történt.
Szíve joga, azt csinálni amit akar. Csak na...de ezzel sem mondtál semmi újat. ilyen volt és ilyen is marad. ha ennyire burkoltan kell bíróznia akkor így fog. nem fogja abbahagyni a bírózást. ha az ő csapatának kedvez a bírói hiba akkor nem is hozza szóba , ha ellene akkor meg bírózik. ez van. a stílus marad. ez tette ennyire megosztóvá őt. de ezt imádja
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 28., szombat 16:36
de ezzel sem mondtál semmi újat. ilyen volt és ilyen is marad. ha ennyire burkoltan kell bíróznia akkor így fog. nem fogja abbahagyni a bírózást. ha az ő csapatának kedvez a bírói hiba akkor nem is hozza szóba , ha ellene akkor meg bírózik. ez van. a stílus marad. ez tette ennyire megosztóvá őt. de ezt imádjaM1Ö írta:Csak a magam nevében tudom írni, de én nem várom el. De nevetségessé teszi magát. Hány és hány edző panaszkodhatna minden egyes meccsen? De hál' Istennek nem ez a jellemző. Ő mégis folyamatosan nyomja, nem is akármilyen stílusban. Ez a "maradt a veretlenségünk, mert nem láttam az első gólt" szöveg is van akinek jó pofa. Nekem meg k***a gáz ez a pöchendi, flegma, leereszkedő stílus.BBeno írta:nem vágom miért várjátok hogy José megváltozzon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 16:29
BBeno írta:a gól megtörtént. nincs ha. les volt. nagy gól volt. arról lehet csak beszélni hogy érvényes gól volt vagy nem. arról nem érdemes hogy szép gól volt-e mert egyértelmű az volt.
** értettem hogy mire célzol csak azt nem értem miért ne ájulhatnának el egy szép góltól attól még hogy les volt. mariano gólját is mindenki dícsérte közben lesen volt. ott is szép volt ahogy lefedezte a labdát és a védő taszajtásának ellenére bevágta mint ló a lónak. tök mindegy a szememben hogy les volt-e, mert az a gól is szép volt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 28., szombat 16:27
Csak a magam nevében tudom írni, de én nem várom el. De nevetségessé teszi magát. Hány és hány edző panaszkodhatna minden egyes meccsen? De hál' Istennek nem ez a jellemző. Ő mégis folyamatosan nyomja, nem is akármilyen stílusban. Ez a "maradt a veretlenségünk, mert nem láttam az első gólt" szöveg is van akinek jó pofa. Nekem meg k***a gáz ez a pöchendi, flegma, leereszkedő stílus.BBeno írta:nem vágom miért várjátok hogy José megváltozzon.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 28., szombat 16:24
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 28., szombat 16:23
Ja azt hittem lefújták lesnek, nem láttam a meccset a kommentek alapján meg azt vettem ki, akkor nem szóltam.BBeno írta: ezt most mire írod? miki gólját megadták.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 28., szombat 16:20
ezt most mire írod? miki gólját megadták.MesQueUnClub írta:Gól az amit megadnak, ha nem adják meg nem lehet gólnak nevezni, max szép lövésnek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 28., szombat 16:17
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem