Tiszta remény rabjai. Mióta visszatért azt várjuk, hogy visszalendül régi formájába, azóta gyakorlatilag semmi játéka nincs. Eredményességben meg sem közelíti magát ráadásul szerintem a taktikánk nagyja miatta nem működik. Ronaldo 10 nap múlva 32 éves, a csúcsra azért jutott, mert fizikálisan topra fejlesztette magát, maximálisan arra koncentrált, hogy ő legyen a legjobb. Most meg hozzáérnek összeesik, elpattan tőle a labda, 5 méteres passzokat ront, védekezésben még jobban alulmúlja önmagát. Korral jár, hogy egy sportoló neki áll hanyatlani, erre már az elmúlt években is voltak jelek. CR-nek át kellett volna alakítani a játékát, ami szerintem nem teljesen sikerült. Idén gyakorlatilag folyamatosan behúzódik középre - gondolom -, hogy közelebb legyen a kapuhoz, ne kelljen akkora területet bejátszania, de ezzel kb. a saját játékunkat teszi tönkre. Benzema vagy hátrébb játszik, mint a Celta ellen, vagy a szélen ténfereg. Ha netán középen van, akkor meg egymástól veszik el a teret, bal szélünkön nincs senki, Marcelo egyedül. Na ezekért gondolom, hogy CR - mivel középen nagyon nem hatékony - jelen állapotában hátrány a csapatnak. Oda csatár kell, ő meg nem csatár, soha nem is tudott csatárt játszani. Alkata meg lenne hozzá, de nem használja ki, megüti a védő szele, aztán huppanik a földre. Raádásul ahogy mondtam összejátékban is, mintha elfelejtett volna focizni. Ezzel meg kiszorítja a franciát, aki szintén nincs formában, de még más szerepkörhöz is kellene a másik miatt alkalmazkodnia.El Unico írta:Pedig ez leszKerlon írta:Szerintem CRt kéne padoztatni. 442 Benzrmaval, Marianoval. Csak ez nem fog bekovetkezni, de remélem Zidane nem akarja a CR +csatár felállást 433ban erőltetni.legalabbis remelem. Nagyon erik mar hogy CR elkapja a fonalat, ido kerdese. Mindenesetre nyugodtabb lennek, ha a tobbiek is elkezdenenek futballozni, mert oke hogy CR gyenge, na es a tobbiek? Nem sok jatekosunk van olyan formaban, amire azt mondhatnank, hogy hozza azt, ami elvarhato lenne.
Mivel CR szélsőt már nem tud, akar játszani és szerintem csatárnak jelen állapotában alkalmatlan 433-ban (is), ezért gondolom, hogy egy új balszélsővel és most idény közben egy 442-es formáció váltással, ahol 2 csatárral -néha akár CR-rel-, de inkább Benzema Marianoval léphetnénk előre. A kicsi ügyesebb, mint Morata, melóban pedig épp azt lerakja és jelenleg egy ilyen tüzes játékos tudna kihúzni minket. Lehet CR-ben is ott a tűz, de én már kimerem jelenteni, hogy leépült.
Hangsúlyozom a CR fanboyoknak és RMCF-nek, hogy nem CR elüldözéséről beszélek, hanem szimplán nem szánnék neki már központi szerepet.