Azhát.ziro4vr írta:Ebben a félévben Ronaldo is nulla.
Ez így +1.Hagyjuk már az ilyen lakazettákat meg lukakukat, nem szint egyik se.
Kort, potenciált, stílust tekintve azt mondom, egy Dybala lehet komoly tényező például.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 17:37
Azhát.ziro4vr írta:Ebben a félévben Ronaldo is nulla.
Ez így +1.Hagyjuk már az ilyen lakazettákat meg lukakukat, nem szint egyik se.
Kort, potenciált, stílust tekintve azt mondom, egy Dybala lehet komoly tényező például.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 27., péntek 17:35
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 17:32
Morata se jó,sőt.Realista24 írta:
Koax. Ne csináld mar ezt. Morata legszebb napjai egyenlőek Karim legrosszabb napjaival. Ezt igy tudnám összefoglalni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 17:26
Mounak nem kell, nem is illik oda. Wenger minden órás. Marad Kína.El Unico írta:Ismerjuk Benzemat, mindene a Real. De ha megvaltozik a helyzete, akkor opcio lehet neki egy angol klub. Pl a MU is elvinne szerintem szivesen, Mourinhoval jo kapcsolatot apol. Az Arsenal Wenger miatt is lehetne jo neki, nem mellesleg huzoember valhatna belole.
Nem tudom. Az biztos, hogy amig CR nalunk van, addig Benzema kirobbanthatatlan lesz.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 17:21
Icardira én is kiváncsi lennék hogy mit tudna alkotni egy nagyobb csapatban,és erősebb bajnokságban,tényleg tehetséges,de passzolom,annyi inter meccset azért nem nézek.Berti írta:Rajta kívül ESETLEG Kane, Lukaku, Lacazette vagy Icardi.
Pedig szerintem kb azon a szinten van egy jó féléve.azért ne kezeljük már Benzemat egy Morata szinten.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 27., péntek 17:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 27., péntek 17:01
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 16:39
Jaaaa tényleg..Kis is ment a fejemből.Realista24 írta:Lyon utan nincs Psg. Legalábbis ajánlom neki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 16:32
Ezzel egyetértek.Realista24 írta:Dehogy tudná feltenni a pontot az i-re az Arsenalban vagy bárhol máshol. Tetszik vagy sem, ez a max tőle. Mármint az, amit akkor hoz, ha a csapat is maxon pörög. Lúzereknél lenne kéthavonta egy jó meccse, aztán BBeno 2.0 lennék a havi egy linkkel róla.
Ha ilyen ambíciói lennének már régen eligazolt volna. Ő nem az a típus, meg hát innen csak lejjebb van, mármint a Realból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 27., péntek 16:25
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 16:02
Szerintem Dybala vagy Aubameyang.numberone1 írta:
Ja ,de meg mindig nem valaszoltal arra a kerdesre, h szerinted jelenleg felhozatalban ki erdemes ra, h a Real elso szamu csatara legyen?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 27., péntek 15:46
Ugy kezdtem a mondandomat, h "kivancsi lennek, h Benzema milyen lenne"...nem alltitottam objektiven, mert felteteles mondban irtam. Olvasd at ujra.koax írta: Ez egy szubjektív dolog,amit objektíven állítasz.
Ja ,de meg mindig nem valaszoltal arra a kerdesre, h szerinted jelenleg felhozatalban ki erdemes ra, h a Real elso szamu csatara legyen?koax írta: ( és igen,normálisan válaszolok neked,nem mint ahogy te szoktál)
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 27., péntek 14:12
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 27., péntek 12:57
jogos jogosRealista24 írta: Na de Csabikám, én sem alacsonyítanám le hozzájuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 12:47
Na de Csabikám, én sem alacsonyítanám le hozzájuk.csabi* írta:ne vicceljünk már azért, hogy suarezel meg lewával nem lehet egy lapon említeni, mert falnak megyek
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 27., péntek 12:40
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2017. január 27., péntek 11:34
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 10:09
Ez egy szubjektív dolog,amit objektíven állítasz.numberone1 írta:Jelenkori felhozatalban Morata vagy nala rosszabbak vannak.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem