Mindig ezekkel a statisztikákkal jössz.MesQueUnClub írta:Tavaly majdnem ugyan annyit játszott Navas/DDG/Neuer.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 27., péntek 15:10
Mindig ezekkel a statisztikákkal jössz.MesQueUnClub írta:Tavaly majdnem ugyan annyit játszott Navas/DDG/Neuer.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 27., péntek 15:02
Tavaly majdnem ugyan annyit játszott Navas/DDG/Neuer.M1Ö írta:De Gea ebben a legjobb kapussá nőtte ki magát. Mikor oda ment szenvedett ezekkel egy fél évig kb. De mára mentálisan Neuer mellett a legerősebb, nagyon magabiztos és nyugodt minden szituban. 1 az 1ben egyértelműen a legjobb és a reflexeit sem mondanám rosszabbaknak, mint amilyen Navasé. Csak úgy árad belőle az önbizalom, ami a védőknek is sokat jelent, 10ből 8szor emberhez rúgja ki. Nálam a világ legjobb kapusa. Én össze tenném a 2 kezem, ha ő váltaná egyszer majd Navast.MesQueUnClub írta:Ki ne találd már nekem, hogy DDG attól a 7 centitől annyival magabiztosabb lenne szögleteknél.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 27., péntek 14:54
De Gea ebben a legjobb kapussá nőtte ki magát. Mikor oda ment szenvedett ezekkel egy fél évig kb. De mára mentálisan Neuer mellett a legerősebb, nagyon magabiztos és nyugodt minden szituban. 1 az 1ben egyértelműen a legjobb és a reflexeit sem mondanám rosszabbaknak, mint amilyen Navasé. Csak úgy árad belőle az önbizalom, ami a védőknek is sokat jelent, 10ből 8szor emberhez rúgja ki. Nálam a világ legjobb kapusa. Én össze tenném a 2 kezem, ha ő váltaná egyszer majd Navast.MesQueUnClub írta:Ki ne találd már nekem, hogy DDG attól a 7 centitől annyival magabiztosabb lenne szögleteknél.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 27., péntek 14:46
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2017. január 27., péntek 14:43
MesQueUnClub írta:Ki ne találd már nekem, hogy DDG attól a 7 centitől annyival magabiztosabb lenne szögleteknél.. Oblak pl összesen 1 centivel magasabb. Szabadrúgásokhoz pedig pont, hogy kell a reflex.markmadrid írta: Navas elég alacsony kapus. Ezáltal közel sem olyan magabiztos szögleteknél se szabadrúgásoknál. Ő igazi reflexkapus... De Gea azért majd mindenben erősebb csak úgy mint Coutrois és még fiatalabbak is.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 27., péntek 14:32
Ki ne találd már nekem, hogy DDG attól a 7 centitől annyival magabiztosabb lenne szögleteknél.. Oblak pl összesen 1 centivel magasabb. Szabadrúgásokhoz pedig pont, hogy kell a reflex.markmadrid írta: Navas elég alacsony kapus. Ezáltal közel sem olyan magabiztos szögleteknél se szabadrúgásoknál. Ő igazi reflexkapus... De Gea azért majd mindenben erősebb csak úgy mint Coutrois és még fiatalabbak is.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2017. január 27., péntek 14:29
MesQueUnClub írta:Dehogy jobb egyik sem a 4 közül, max 1-2 tulajdonságban mondjuk Neuer lábbal, de a védési képessége nem jobb. Ahogy DDG és Courtois sem, Oblak pedig a világ egyik legjobban védekező csapatában véd, az rengeteget segít neki is, hogy nem jut el minden arra kószáló lövésig.markmadrid írta: Hát ha nem is 9 jobb de vannak szerintem páran akik egy szinttel feljebb vannak.
-Neuer
-De Gea
-Courtois
-Oblak (szerintem valamelyest még ő is alul van értékelve pedig nagyon jó portás és még fiatal)
És utánuk jön zsúfolt mezőnyben pl. Lloris,Navas stb...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 27., péntek 14:21
Igazából szerintem azon lenne a legnagyobb hangsúly, hogy a csapat együtt védekezzen, nem feltételen a 4 kp-s a lényeg, viszont ehhez Cé-nek kéne egy 180 fokos fordulat elkezdeni a többiek alá játszani, mert azért ha kedve támad ő is éppen oda rakja akinek akarja.Realista24 írta: Én a mostani helyzetről írom. Nem véletlen, hogy folyamatosan az atom középpályáért sírok és írom, hogy kb mindegy, hogy ki van elől meg hátul a keretből.
Kova, Modric, Kroos, Casemiro. Ez a négyes legyilkolna mindenkit. Igen, Casemiróval együtt.
Csak hát itt van a BBC, James, Isco, Morata, Lucas..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 14:10
Én a mostani helyzetről írom. Nem véletlen, hogy folyamatosan az atom középpályáért sírok és írom, hogy kb mindegy, hogy ki van elől meg hátul a keretből.MesQueUnClub írta:Viszont, azt ne felejtsd el, hogy az a Barca a labdatartásra volt kihegyezve, hogy a meccs 70-80-90%ában birtokolja a labdát, míg nálatok többnyire a kontra játék ment akkor is és szvsz abban jobban benne van a bekapott gól is, mert az ellenfélnél többet van a laszti, persze ez csak az én nézőpontom.Realista24 írta: Ha anno VV le tudott hozni néhány kapott góllal egy szezont úgy, hogy a Barcának mindig is a védelem volt a leggyengébb pontja, akkor én bizony elvárom tőlünk is.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 27., péntek 14:04
Viszont, azt ne felejtsd el, hogy az a Barca a labdatartásra volt kihegyezve, hogy a meccs 70-80-90%ában birtokolja a labdát, míg nálatok többnyire a kontra játék ment akkor is és szvsz abban jobban benne van a bekapott gól is, mert az ellenfélnél többet van a laszti, persze ez csak az én nézőpontom.Realista24 írta: Ha anno VV le tudott hozni néhány kapott góllal egy szezont úgy, hogy a Barcának mindig is a védelem volt a leggyengébb pontja, akkor én bizony elvárom tőlünk is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 13:57
Ha anno VV le tudott hozni néhány kapott góllal egy szezont úgy, hogy a Barcának mindig is a védelem volt a leggyengébb pontja, akkor én bizony elvárom tőlünk is.ericco írta:A Real mindenkori kapusának nehezebb egy ilyet lehoznia. Támadóbb csapat, erősebb liga, motiváltabb ellenfelek... Buta védelmi hibákRealista24 írta:Másfél hete: Iker Casillas has now kept 11 clean sheets in his last 13 games in P.Liga.
Na de ez már nagyon off. Mindenesetre egy ilyet Navastól is elfogadnék.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 27., péntek 13:49
A Real mindenkori kapusának nehezebb egy ilyet lehoznia. Támadóbb csapat, erősebb liga, motiváltabb ellenfelek... Buta védelmi hibákRealista24 írta:Másfél hete: Iker Casillas has now kept 11 clean sheets in his last 13 games in P.Liga.
Na de ez már nagyon off. Mindenesetre egy ilyet Navastól is elfogadnék.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 27., péntek 13:26
Bevallom, mostanában nem figyelem a teljesítményét, viszont az ottani karrierje nagyon nem így indult.Realista24 írta:Pedig nagyon adja neki Iker, annyi clean sheetet hoz le, amivel mi bajnokságot nyernénk.ericco írta: El tudom képzelni...
De tudod, mi volt a reneszánsz előtt? Sötét középkor és pestisjárvány
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 13:14
Pedig nagyon adja neki Iker, annyi clean sheetet hoz le, amivel mi bajnokságot nyernénk.ericco írta: El tudom képzelni...
De tudod, mi volt a reneszánsz előtt? Sötét középkor és pestisjárvány
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 27., péntek 13:12
El tudom képzelni...istimester írta:Casillas is Portóbankodo írta:Buffon is bőven benne van az elitben jelenleg. Reneszánszát éli az öreg.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. január 27., péntek 13:00
Casillas is Portóbankodo írta:Buffon is bőven benne van az elitben jelenleg. Reneszánszát éli az öreg.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 27., péntek 12:55
Dehogy jobb egyik sem a 4 közül, max 1-2 tulajdonságban mondjuk Neuer lábbal, de a védési képessége nem jobb. Ahogy DDG és Courtois sem, Oblak pedig a világ egyik legjobban védekező csapatában véd, az rengeteget segít neki is, hogy nem jut el minden arra kószáló lövésig.markmadrid írta: Hát ha nem is 9 jobb de vannak szerintem páran akik egy szinttel feljebb vannak.
-Neuer
-De Gea
-Courtois
-Oblak (szerintem valamelyest még ő is alul van értékelve pedig nagyon jó portás és még fiatal)
És utánuk jön zsúfolt mezőnyben pl. Lloris,Navas stb...
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. január 27., péntek 12:16
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem