Mondjuk a harmadik számút kicsit elkúrták
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 30., hétfő 8:14
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. január 27., péntek 12:07
A fehér melegítő elkelt, a lila felső és a nadrág szabad még.KAG írta:Isti discount vonatra van még hely?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 27., péntek 1:13
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. január 27., péntek 0:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 26., csütörtök 22:48
Istikem. Rólam se feledkezz megistimester írta:Nekem van néhány eredeti Real cuccom. Ajándékba kaptam a az Adidasban dolgozó unakatestvéremtől, azt hiszem melegítő is volt köztük (nem hordtam mert M-es méret, nekem meg L-es kell). Megnézzem?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 26., csütörtök 19:01
mondjuk engem lehet érdekelne majd kesobb dobok egy uzenetetistimester írta:Nekem van néhány eredeti Real cuccom. Ajándékba kaptam a az Adidasban dolgozó unakatestvéremtől, azt hiszem melegítő is volt köztük (nem hordtam mert M-es méret, nekem meg L-es kell). Megnézzem?
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 26., csütörtök 18:59
Köszönöm,de sógorral ketten rendelnénk,aztán megbeszéltük hogy onnan rendelünk egyet-egyet.istimester írta:Nekem van néhány eredeti Real cuccom. Ajándékba kaptam a az Adidasban dolgozó unakatestvéremtől, azt hiszem melegítő is volt köztük (nem hordtam mert M-es méret, nekem meg L-es kell). Megnézzem?
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. január 26., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 26., csütörtök 18:42
Én is olvastam róla,akarnék egy realos melegítőt.Realista24 írta:Aki most akar mezt rendelni, az még várjon feburár 6-ig, kínai újév van, január 20. és február 6. között gyakorlatilag megállt az élet kint.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 9:45
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. január 22., vasárnap 16:26
Szerintem ez műfű függő is, van olyan műfű, amire tökéletes a stoplis, nem cseszi szét semmidet. Van amire bőven elég a terem is, mert nem csúszik vmi miatt, na meg van olyan ami tényleg korcsolyapálya.Realista24 írta: Áh, sima terem egy fos, csúszik mint a rohadás. Egy évig olyanban toltam, mintha koriztam volna. Stoplis meg szerintem szintén nem jó, bár sokan abban nyomják, szóval ez lehet egyénfüggő.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 22., vasárnap 1:21
persze bele van szépen varrva. anyaga poliészter.Takesz írta:Adidas jel bele van varázsolva? Nadrág anyaga milyen?BBeno írta:én is innen rendeltem még novemberben. csak én a fekete felső fekete nadrág verziót. eddig sok mosás után semmi roncsolódás nem látszik rajta.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 21., szombat 23:09
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 21., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 21., szombat 22:53
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 21., szombat 22:53
Ebben igazat adok teljesmertekben..Realista24 írta:
Érdekes, vagyis inkább sajnálatos, de ez ezerből egy. Viszont hamarabb kifordul a térd, megy rossz irányba a boka, pont a csúszás miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 21., szombat 22:46
Érdekes, vagyis inkább sajnálatos, de ez ezerből egy. Viszont hamarabb kifordul a térd, megy rossz irányba a boka, pont a csúszás miatt.koax írta:Szep egy dolog,jo par eve edesapamek fociztak,egy esti oraba kora telen.Realista24 írta: Csúszós pályán, teremcipőben hogy tapadsz le?
Szaraz ido volt,de mar kicsit deres,vagy valami kis csapadek volt a palyan.
Megtolta,ballal beakarta passzolni,a jobb tamaszkodoja megcsuszott,majd ahol meg nem volt olyan nedves a palya megakadt egy pillanatra.
Elvitte a lendulet a terdet,elszakadt az oldalso szallagja.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 21., szombat 22:44
Szep egy dolog,jo par eve edesapamek fociztak,egy esti oraba kora telen.Realista24 írta: Csúszós pályán, teremcipőben hogy tapadsz le?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 21., szombat 22:38
Csúszós pályán, teremcipőben hogy tapadsz le?Teremcipobe meg veszelyes,mert ha esetleg nem annyira szaraz ahogy te azt latod,akkor ha letapadsz egy megcsuszasnal repulhet a bokad/terded..
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem