Guti.HaZ. írta:
Noaht majd odadjak egy marek szotyiert.
Szamomra egyertelmunek tunik, hogy meg februarban megy Melo, na de hova? Nekem az egyik kedvenc jatekosom, es akarmennyire is szeretnem Clevelandben latni, a Cavsnek nem lenne jo, es mivel Irving a kedvencem, a Cavsnek akarok jot leginkabb. Szerintem ez a "nem adjuk Love-ot Melo-ert" dolog nem lefutott, de vegyes erzelmeim vannak ezzel kapcsolatban.
Noaht nem könnyű elcserélni,mert nagy a fizuja és 4 éves a szerződés,cserénél meg kell fizukiegyenlítés,így kb cserélhetetlen.
Melo Cavsbe nem való. Cavsnek újra fel kéne építenie a játékát,ráadásul a tripláat meg lepattanókat hozza Love amivel előbbre vannak mint Meloval,aki kb csak pontszerzést nyomná meg,de ő se jó védő,ráadásul sokkal labdaigényesebb. Így ezt kizártnak tartom. (Meg megint mehetne 4esbe James akkor..)
Clippersszel enmtudom hogy aakrják megoldani,mert kell fizukiegyenlítés,de a Pail-Griffin-Jordan 3masból nem akarnak senkit odaadni,mrpedi így meg kb 4 emberen kívül full d liga lesz a csapatból a végén,ha midnenkit odaadnak Meloért.

Vagyis gondolom Redick,Crawford stb. CSak Redick nem kéne Knicksbe ha ott van Lee,Crawford se túlzottan a 3 éves szerződésével,hogy csak dobjon,semmi más. Szóvl nem látom ezt s emagam előtt.(Griffinnel se lenne értelme még elcserélni,mert Porzi nem kész az 5ös posztra szerintem)
OKC nem tudom kit tudna adni. Westyvel ellennének ketten 80%os usage-gel.
Boston tudna adni érte,de remélem még akarnak valamit az élettől és nem viszik oda

Nem is ő kell.