Régen tippszmikszűtem jó pár éve, de ha van ilyen opció hogy 11est kap-e valamelyik csapat hát raknék rá minden meccsre nem kis összeggel

HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. január 26., csütörtök 23:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 26., csütörtök 23:33
Én sem, ráadásul a franciáknál marha magas az adó, és be is kell vallani.Matyi írta:Itt is sztár, csak itt BL-re is van reális esélye, nem úgy, mint a PSG-ben lenne.Remy írta:Le kéne lécelnie a PSG-be és sztár lehetne. Az egész csapatot rá építenék.
Nem látok rá jó okot, miért érné meg neki elmenni innen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 26., csütörtök 23:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 26., csütörtök 23:32
Meglepődnék, ha Karim a Lyon után a PSG-be menne.Remy írta:Benzemát hazavinnék, elég komoly tényezők lennének. És szerintem nem is lehetetlen...
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 26., csütörtök 23:31
Itt is sztár, csak itt BL-re is van reális esélye, nem úgy, mint a PSG-ben lenne.Remy írta:Le kéne lécelnie a PSG-be és sztár lehetne. Az egész csapatot rá építenék.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 26., csütörtök 23:26
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 26., csütörtök 23:25
nem nagyon vagom most, hogy kik vannak ott de egy neymar draxler/lucas verratti mag adnáRemy írta:Le kéne lécelnie a PSG-be és sztár lehetne. Az egész csapatot rá építenék.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 26., csütörtök 23:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 26., csütörtök 23:14
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. január 26., csütörtök 23:11
Azt hiszem R.M.C.F írta múltkor, hogy többet látnak bele mint aki.ziro4vr írta:Durván kiégett a gyerek, kicsit sok lett a gilette reklám meg filmszerep.Tottinho írta:Nagy vicc ez a Neymar ahogy keménykedik
Ahogy tavaly azt hittem a Neymar, Coman, Martial hármas lesz a jövő Messiék után, azóta mindegyik eltűnt, mint maskerano adóbevallása.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 26., csütörtök 23:01
Durván kiégett a gyerek, kicsit sok lett a gilette reklám meg filmszerep.Tottinho írta:Nagy vicc ez a Neymar ahogy keménykedik
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. január 26., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. január 25., szerda 20:22
Alap..R.M.C.F írta:
Erről messit kell megkérdezni. Ő dönti el.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 25., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 20:05
Jelölt van? Lenyúljátok Sampaolit?Matyi írta:Úgy olvastam, hogy március vagy április végéig kell eldöntenie, hosszabbít-e, de mostanában mindenhol azt írták, hogy nem fog hosszabbítani, és valószínűleg ez is fog történni.Realista24 írta:Mi a helyzet LE szerződésével? Lejár szezon végén azt tudom, de hosszabbításról szó sincs?
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 25., szerda 20:05
Úgy olvastam, hogy március vagy április végéig kell eldöntenie, hosszabbít-e, de mostanában mindenhol azt írták, hogy nem fog hosszabbítani, és valószínűleg ez is fog történni.Realista24 írta:Mi a helyzet LE szerződésével? Lejár szezon végén azt tudom, de hosszabbításról szó sincs?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 25., szerda 20:04
Jaj, minden nap ezt kellett olvasnom amikor a barcába igazolt, minden nap több mint egy éven át.....hála isten mostanában nincsen így, erre.....Sierra írta:Készíti fel a szurkolókat a Realba való igazolása miatt.![]()
.
Realista24 írta:Mi a helyzet LE szerződésével? Lejár szezon végén azt tudom, de hosszabbításról szó sincs?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. január 22., vasárnap 23:38
nalunk egy ilyen 2 honapnal kezdodik.Jelen állás szerint két hétnél többet biztosan nem kell kihagynia.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. január 22., vasárnap 22:51
Arda játszott a helyén az olimpia miatt, de tényleg eredményesen, jól.Kerlon írta:Nyemarnak új szerződés kell vagy miért ilyen ótvar szar idén? Rafinha év elején 5-ször jobb volt a helyén.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem