Mivel a cikk az előző meccsről szólt, én arra reagáltam. Páran úgy okoskodnak itt, hogy azt sem tudják értelmezni, hogy mi van az adott cikkben, de megkockáztatom, hogy a meccset sem látták.besteve7 írta:A taktikaik résszel egyetértek, én már a Sevillai bajnoki meccs óta írom, h Zidane túlvállaja, túlgondolja.
Vissztatérve Benzemára. Ha ez lett volna az első rossz meccse a szezonban, akk azt mondanám teljesen igazad van, csak ebben a szezonban játszott bárhol is, egy kezemen meg tudom számolni hány jó meccse volt.
Megint ott vagyunk, h ha más játékos CR, James, Isco stb rosszúl játszik, őket lehet szidni, ők a hibásak a teljesítményükért, míg Benzema a körülmények áldozata, vagy az edző vagy az időjárás, vagy a pálya minősége...Sosem ő.
Aztán te is lassan befejezhetnéd ezt az őt nem lehet szidni dolgot, mert 1. fasság, 2. unom. 3. ha 2. pont eljött az nem jelent jót. Elég csak megnézni a hozzászólásaidat, napok óta megy a fika. Arról meg már nem tehetek, hogy ha James vagy Isco szidva van, értelmes érvet nem lehet felhozni mellettük. Peace.