OFF
Re: OFF
ezt mar par honapja mondtam az idegenben lott golok szabalyat hosszabbitas eseten kene eltorolni. ott teljesen felesleges es arto. 90 percig mindket csapatnak megvan a lehetosege golokat loni idegenben de hosszabbitasnal miert keruljon hatranyba a hazai csapat 30 percre? full nonszensz. vicc.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lehető legjobb szabálymódosítás lenne.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hallottatok olyanról esetleg, hogy fociban eltörölnék az idegenben lőtt gólok súlyozottságát? Magyarul mindenki gólja ugyanúgy számít, 1-1;2-2 (összesítésben 3-3) után is lenne hosszabbítás stb. Én nem hallottam, vagy olvastam, csak simán eszembe jutott.. kicsit érdekesebbé tehetné a focit szerintem.
Nincs itt már semmi érzelmi intelligencia meg kifinomult érzékelő bimbók.Zsombor írta:Ez aztán a színvonal.

Ez aztán a színvonal.
- ikarus93
Pesten az Allee mellett van a Fehérvár úti vásárcsarnok. Este 6 után a megmaradt kaját kb negyed áron meg tudjátok venni.Norbii írta:Hali.
Valentin nap alkalmabol etterembe mennek a holgyemmel (tudom, papucs vagyok).
Tudnatok ajanlani valami korrekt arertek aranyu helyet? Marmint ahol nem a nagytanyer lfsz adag cserebe draga elvet kovetik.
Koszike.
Olcsón meglehet úszni és az adag is jó nagy.
Rengeteget kajáltam ott annak idején.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ha szeretitek a sushit és az ázsiai konyhát akkor a La Guna nevezetű helyet ajánlom. Egyrészt lesz valentin-napi akció másrész isteni sashimit, makit és nigirit csinálnak!Norbii írta:Hali.
Tudnatok ajanlani valami korrekt arertek aranyu helyet? Marmint ahol nem a nagytanyer lfsz adag cserebe draga elvet kovetik.
Koszike.

Som i Serem!
6oat
6oat
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Most ha szólsz nekik lehet még ma eltesznek egy love menüt..MesQueUnClub írta:Gyrosos a déli aluljáróban.koax írta: Mivel utaztok be bpre? Esetleg,ha vonattal akkor valami resti a palyaudvaron?
![]()

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Gyrosos a déli aluljáróban.koax írta: Mivel utaztok be bpre? Esetleg,ha vonattal akkor valami resti a palyaudvaron?
![]()

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Mivel utaztok be bpre? Esetleg,ha vonattal akkor valami resti a palyaudvaron?Norbii írta:Köszi szépen az ajánlásokat. Meg is nézem őket.
Kecskemétet kihagynánk, csak bp jöhet szóba. Persze, biztos jó és romantikus lehet egyben egy ilyen, de mi mindennap beutazunk pestre suli/diákmunka miatt.
Zirónak is köszönöm a tippet, de ezt a remek ötletet inkább neki fogom szánni egyszer.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Köszi szépen az ajánlásokat. Meg is nézem őket.
Kecskemétet kihagynánk, csak bp jöhet szóba. Persze, biztos jó és romantikus lehet egyben egy ilyen, de mi mindennap beutazunk pestre suli/diákmunka miatt.
Zirónak is köszönöm a tippet, de ezt a remek ötletet inkább neki fogom szánni egyszer.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Vagy azt, hogy Send Nudes.ziro4vr írta: Rakd ki csirkéből meg rizsből hogy Szeretlek.
Este garantáltan meghálálja.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
ziro4vr írta:Rakd ki csirkéből meg rizsből hogy Szeretlek.

Kicsit irigy vagyok az asszonyra, micsoda dolga lehet otthon ha ilyen trükköket vetsz be.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2017. január 26., csütörtök 18:17-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Rakd ki csirkéből meg rizsből hogy Szeretlek.Norbii írta:Hali.
Koszike.
Este garantáltan meghálálja.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Nem tudom merre laksz de ajánlom a fekete gólyát Kecskeméten. Nagyon igényes hely jó felszolgalas jó árak és brutál kaja. Nyilván Sopronból pl. nem fogsz menni oda de mivel Valentin nap megerdmli a csaj. Én is van hogy 100 kmt utazok étterem érdekében
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha szeretitek a magyaros kaját, ajánlom a Korhely Falodát! Nagyon finoman főznek, nagy adag és a kiszolgálás/pincérek nagyon figyelmesek, kedvesek.Norbii írta:Hali.
Koszike.
Viszont Valentin napon rengeteg helyen vannak, speciális ajánlatok, főleg hajókon. Mi voltunk már így, nagyon hangulatos. Viszont ilyen esetben számíts arra, hogy nem mindenhol van/lesz a'la carte, hanem inkább van A és B.
Egyébként nem tudom milyen világ lenne az, ahol papucsság lenne elmenni étterembe életed párjával..

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Vintage Garden. Az ár korrekt volt, a kaja meg nagyon finom volt. Plusz a lányok nagyon szeretik azt a helyet.Norbii írta:Hali.
Koszike.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa