Edző és vezetőség
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Igen jó lenne már egy állandóság ,de ezt a bajnokságot ilyen önmagához gyenge Barca ellen nagyon meg kellene nyerni. Mert ezt ha elbukjuk így ilyen kerettel az szerintem nagyon durva lenne..
- ateeemadrid
Volt itt már annyi edző, és mégis mindenkivel szívtunk nagyokat. Ancelotti is, akit szívem szerint hagytam volna tovább dolgozni, is csinált olyan faszságokat hogy elképesztő. Mourinho is besült, meg nagyon sokan mások is, szerintem teljesen felesleges lenne megint edzőt cserélni, kellene már egy kis állandóság.
Én 2 évet is simán adnék még Zidanenak, ha csak valami nagyon csúfos dolog nem történik.
Én 2 évet is simán adnék még Zidanenak, ha csak valami nagyon csúfos dolog nem történik.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Ha innen bukunk, meg perezt ismerve, hát meglepődnék ha maradna. Na de ne fessük az ördögöt a falra.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egyértelmű. Kicsit aggasztó amit csinál, de azért várjunk még a megítélésével. Arról nem is beszélve, hogy mint Ancelottinál, megint kikészülne a fél keret, hogy elküldik az edzőt, akit szeretnek. A 3. meg, hogy nem is igazán lehetne kit hozni helyette.nzooli93 írta:Ha ZZ év végére se kezdi el forgatni a keretet ésszerűen,és emiatt megszívjuk a szezon hátralévő részét,akkor ti adnátok neki még 1 évet?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nzooli93
Ha ZZ év végére se kezdi el forgatni a keretet ésszerűen,és emiatt megszívjuk a szezon hátralévő részét,akkor ti adnátok neki még 1 évet? Mert én kezdek nagyon aggódni ,hogy Kova meg Isco csinálhat bármit ,és ha egy "sima" bajnokin vesztes állásnál se hozza be őket akkor mikor fogja? Bl-ben 0 perccel nem fognak hozzátenni semmit. Pedig nem kis formába volt mindkettő idén. Látok ZZ mellett pozitívumokat ,de van mostmár elég sok bosszantó dolog,amik nem először fordulnak elő. Ebben a keretben sokkal több potenciál lenne,játékképben legalábbis is biztos,de lehet eredményekben is.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
miez a Zizou nyilatkozat te jó isten... a hétvégi bajnoki óta kitudja mikor nyertünk, úgy, hogy még mondjuk szépen is ment a játék, erre benyög egy ilyet, hogy "nagyszerűen" játszottunk??? WTF? a helyzetkihasználás a másik dolog... kitudja hány hete mondja ugyanezt, hogy ő nem aggódik meg mindenki milyen fasza gyerek... hát nagyon nem az. de így már értem miért nem cserélt megint ilyen sokáig, mert szerinte mindenki hú de fasza volt. Minden tiszteletem Zizoué, de azért már így zsinórban ennyiszer ne nézze már hülyének a szurkolókat vagy ne mondjon ilyen blődségeket...
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyetértek az előttem szólókkal.. Tudtam, hogy ez lesz..
Mi, a lehető legfaszább játékot játszottuk, a remek szó is kevés ennek kifejezésére, ezért többször is el lehet mondani egymás után.. Büszkék lehetünk a teljesítményünkre.. stb.
Mi ez srácok?! Én tudom, hogy a média előtt így kell nyilatkozni, vagyis vannak olyan szituk, amikor így kell, hogy a szurkoló megnyugodjon, hogy mindent megtettünk, de sajnos ma nem jött össze, viszont összeszedjük magunkat és megyünk tovább.. De tegnap marhára nem ez volt, könyörgöm.. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban felmegy a szurkolókban a pumpa..
Mi, a lehető legfaszább játékot játszottuk, a remek szó is kevés ennek kifejezésére, ezért többször is el lehet mondani egymás után.. Büszkék lehetünk a teljesítményünkre.. stb.
Mi ez srácok?! Én tudom, hogy a média előtt így kell nyilatkozni, vagyis vannak olyan szituk, amikor így kell, hogy a szurkoló megnyugodjon, hogy mindent megtettünk, de sajnos ma nem jött össze, viszont összeszedjük magunkat és megyünk tovább.. De tegnap marhára nem ez volt, könyörgöm.. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban felmegy a szurkolókban a pumpa..
babaking írta:nem érdekel mit nyilatkozik, ugyan az mint Ancelotti, kifelé mehet a puszi pacsi seggbekuki. Viszont remélem az öltözöben elöveszi végre a Materazzi elleni stílusát.
Remélem Danilo szidta anyucit meg a hugicát.

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
nem érdekel mit nyilatkozik, ugyan az mint Ancelotti, kifelé mehet a puszi pacsi seggbekuki. Viszont remélem az öltözöben elöveszi végre a Materazzi elleni stílusát.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Erről akartam írni tegnap, csak nem tudtam volna nyugodtan, ezért inkább nem léptem be. Tudtam, hogy ezek a szövegek fognak jönni a média felé tőle is, meg a játékosoktól is. Már csak a "ha nem vagy velünk mikor kikapunk, ne legyél velünk most se" féle idézet hiányzott valakitől. Legalább azt lenyilatkozták, hogy nem a sérüléseken múlt. De mindig ez megy, mindig, hogy amúgy minden rendben volt, meg mostantól aztán duplán Hala Madrid, meg meg fogunk dögleni, még mindig van két kupa, stb. stb... Közben a szurkoló meg hülyét kap, mert mindene ez a csapat. Ha ezek után sem csap oda az asztalra Zizou és nem fog kialakulni valami féle arculata a csapatnak, akkor könnyen lehet ebből egy hatalmas égés szezon végére.Realista24 írta:Kevés nálam nagyobb tisztelője van Zidane-nak, de már a múltkori Danilós nyilatkozatoknál sejtettem hogy megőrült valamilyen szinten. De amit a mostani Muny-ban lehozott, az felháborító.
Ő a pályán sosem volt az aki elrejtette volna a véleményét, nem tudom, most miért nem ezt a mentalitását folytatja. Ezért ő a Zidane, mert mindig tudja, hogy mit kell tenni és mondani, erre idebac ilyeneket, hogy:
We played really well
if we play like this, with character and spirit,
We put in a great performance
Tactically we played brilliantly
Még pluszba, hogy a Castilla-s éve jutott eszembe. Ott is tökéletesen indult, aztán jött pár nem várt vereség és onnan már nem tudta vissza hozni a csapatot. Úgy álltak, hogy "csont nélkül" jutnak fel, de nem tudta rendbe szedni a fejeket.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zidanenak van rá 4 meccse, hogy kezdjen valamit a helyzettel. . .
Remélem, hogy Ő lát valami kiutat a fejében, de eddig csak egyre inkább mélyül az a gödör.
Bajnokságban meg ezt a 2 pont előnyt jó lenne fixen tartani a Barcával, de nagyon-nagyon meredek lesz.
Remélem, hogy Ő lát valami kiutat a fejében, de eddig csak egyre inkább mélyül az a gödör.

Bajnokságban meg ezt a 2 pont előnyt jó lenne fixen tartani a Barcával, de nagyon-nagyon meredek lesz.
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mi a gond vele? Lehet hogy rosszul forditod...Realista24 írta:Kevés nálam nagyobb tisztelője van Zidane-nak, de már a múltkori Danilós nyilatkozatoknál sejtettem hogy megőrült valamilyen szinten. De amit a mostani Muny-ban lehozott, az felháborító.
Ő a pályán sosem volt az aki elrejtette volna a véleményét, nem tudom, most miért nem ezt a mentalitását folytatja. Ezért ő a Zidane, mert mindig tudja, hogy mit kell tenni és mondani, erre idebac ilyeneket, hogy:
We played really well
Hát fordítom és eltörném a laptopot.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kevés nálam nagyobb tisztelője van Zidane-nak, de már a múltkori Danilós nyilatkozatoknál sejtettem hogy megőrült valamilyen szinten. De amit a mostani Muny-ban lehozott, az felháborító.
We played really well
We played really well
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért kaptunk ki a bajnokin, mert a támadósor kevés volt, nem dolgozott eleget, a kp és a védelem pedig elfáradt a sok labdakergetésben, védekezésben. Ha legalább egy 90 perces meccset lejátszottál már a védelemben, mondjuk akár egy megyei bajnokin, aminek tétje volt, akkor tudod, mennyire fárasztó csak védekezni. Ha minden felszabadításod, labdakihozatalod azonnal jön vissza, mert elöl képtelenek hosszabb időre megtartani azt.KAG írta:Igazából nekem a kupából való kiesés azért lenne fájó, mert szerintem részben a továbbjutás miatt is kaptunk ki a Sevilla elleni bajnokin...
Merci Zizou!
- babaking
koax írta:ZZnel sokkal nagyobb rutinnal rendelkezo edzok is elbuknak kupakat a sajat hulyeseguk miatt..
Nincs ezzel baj ami most van,megkell oldani a problemat. Illetve nem utolso sorba mi meg nem buktunk el semmit,csak kicsit kellemetlen a szitu.

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából nekem a kupából való kiesés azért lenne fájó, mert szerintem részben a továbbjutás miatt is kaptunk ki a Sevilla elleni bajnokin...
Sokkal "szimpatikusabb" lett volna, ha ott kiesünk és a bajnokit meg behúzzuk.
Aztán lehet ez az én hülyeségem, de úgy érzem, hogy összefüggésben van a kettő dolog elég szorosan.
Sokkal "szimpatikusabb" lett volna, ha ott kiesünk és a bajnokit meg behúzzuk.
Aztán lehet ez az én hülyeségem, de úgy érzem, hogy összefüggésben van a kettő dolog elég szorosan.
ZIDANE
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
ZZnel sokkal nagyobb rutinnal rendelkezo edzok is elbuknak kupakat a sajat hulyeseguk miatt..
Nincs ezzel baj ami most van,megkell oldani a problemat. Illetve nem utolso sorba mi meg nem buktunk el semmit,csak kicsit kellemetlen a szitu.
- babaking
___Samy___ írta:Ahhoz képest, hogy a Sevilla meccs után milyen pozitív volt az öltöző, engem teljesen meglepett ez a széthullás. Azt hittem, hogy 2-3 góllal küldjük haza a Celtat is, a visszavágóra meg csak a formalitás miatt kell elmenni.
Nagyon nem áll jól most a szénank. Úgy néz ki a Klub-vb címer megint ver minket.
Szerintem ez volt a baj, hogy nem vették komolyan. A Sevilla elleni nem volt pofon. A tegnapi igen.
ZZ-hoz. Mostanában tényleg volt 1-2 ahol hibázott, de tartom magam ahhoz amit a szezon elején mondtam (sok mindenkivel együtt). Ez az év tanulóév neki. Ezen a szinten benne van hogy egy hiba egy kupába kerül. Zidane fiatal, rutintalan és ezért még fog is hibázni. Ha nem hibázik nincs is miböl tanulni. Majd a szezon végére kiderül, hogy tanul vagy nem tanul belöle. Értelmesnek tünik, szerintem tanulni fog belöle. (Igen tudom, addig simán elmehetnek a kupák - ha ez kell ahhoz, hogy utána évekik sikeresen vezesse a csapatot akkor legyen)
De hogy pozitív maradjak: no para még nincs veszve semmi. Bajnokságban teljesen jól állunk, a kupa rezeg, de legalább meg lehet mutatni, hogy igenis vagyunk annyira jók, hogy megfordítsuk. A Bl meg más kávéház. A címvédés nem elvárás, egy elödöntövel kiegyeznék, onnan minden más bónusz.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Nem tudjuk ki milyen allapotban van.___Samy___ írta:Engem a buta cserei zavarnak mostanság. Tegnap is mi volt ez, hogy Lucast veszi le először? Az első hármas legjobb emberét. És Kovacicot hozza be, ami nem gond, csak nem helyette kellett volna hoznia. CR meg végig fent marad...Meg Kazmer is.
Lehet hogy ezeket a csereket a kovetkezo meccsek miatt muszaj meghuzni..
- ___Samy___
Engem a buta cserei zavarnak mostanság. Tegnap is mi volt ez, hogy Lucast veszi le először? Az első hármas legjobb emberét. És Kovacicot hozza be, ami nem gond, csak nem helyette kellett volna hoznia. CR meg végig fent marad...Meg Kazmer is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"