___Samy___ írta:Én a jelenlegi helyzetben pont leszarom a játékot, de 7 serultunk van, amiből 3 a galakezdo tagja. Eddig ez a szezon kísértetiesen hasonlít Ancelotti utolsó évéhez.
Én azért annyira nem, meg nem most lett ilyen semmilyen a játékunk.
A két vereségig jöttek az eredmények, de a játékunk sosem volt az igazi, egy-két fellángolást leszámítva, na meg baromi érdekes módon a nagy rangadókon jók voltunk Zizuval, szerintem azért, mert fejben össze tudta kapni ezekre a brigádot, köszönhetően a respektjének.
Hiába a sok sérült, az egyik legminőségibb padunk van, Kovacic,Isco,James,Morata még így sem kezdők, legtöbb top csapatban meg alapból azok lennének.
Én azt vártam Zizu kinevezésekor, hogy a támadójátékunk atom lesz majd, hogy megpróbálja azt a szellemiséget-felfogást átadni, ahogyan ő játszott, jó persze, nem olyan egyszerű ez, meg kevesek is hozzá a mostani arcok, de 10-ből 9 támadásunk annyiból áll, hogy elmegyünk a szélen aztán beadjuk. Én ilyen remek kerettől azért sokkal komolyabb játékot várnék, na meg azt, hogy ne mi alkalmazkodjunk egy sevillához pl., hanem nekik kelljen a mi játékunkhoz igazodni.