HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 14., szerda 23:14
Igen érthető!Remélem így már érthető amit ki szeretnék fejezni.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 14., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 14., szerda 23:07
Üdv pajti.Higuain írta:...
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. augusztus 14., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 14., szerda 22:58
Igen, meg Henry "picit" jobban is érezte a kaput és 1v1-ben is egy "picit" jobb volt...Képességre van olyan jó Benzema, mint Henry. Csak fejben a különbség kb. mint egy sültkrumpli meg Einstein között.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 14., szerda 22:57
Guivarc'h? nem voltGéci írta: Most azon agyalok, hogy Grozsan (vagy, hogy kell irni a nevét) az már ugye nem volt a 2006 os vb-n
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 14., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 14., szerda 22:52
azért henry nem volt annyival gyengébb, mint ronaldo vagy zidane, hogy azonos képességei legyenek benzemával, miközben ugye a nála bőven jobb messi vagy ronaldo "a cipőfűzőjét sem kötheti be" az említett duónak.nmate írta:Képességre van olyan jó Benzema, mint Henry. Csak fejben a különbség kb. mint egy sültkrumpli meg Einstein között.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 14., szerda 22:50
Most azon agyalok, hogy Grozsan (vagy, hogy kell irni a nevét) az már ugye nem volt a 2006 os vb-n? 98áason fixen volt meg a 2000-es Eb-n. Valahol még továbbjutást jelentő golt is fejelt, ha jól rémlik csak nem tudom, hogy az EB-n vagy a VB-n... Basszos régen voltGascoigne írta:2006-ra. Nyilván nem a 98/2000-es Desailly/Thuram/Lizarazu/Dechamp/Vieira/Makelele/Henry/Trezegeut vonalra gondolok, de 2006-ra bőven voltak már olyan gyengék és semmilyenek, mint most. A különbség egy Zidane volt az irányítóposzton. Egy ordító különbség.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 14., szerda 22:50
Megtolta, aztán futott utána?Marci77 írta:selezőképessége is jobb volt Henrynek
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 14., szerda 22:49
Arsenalba is játszott Zidane? Nem. Akkor innentől nincs miről beszélni. Benzema kanyarba nincs még hozzá.(olyan jó nem is lesz)Gascoigne írta:Mert volt mögötte egy futballisten.
Meg az a gyilkosösztön se hiányozna. Henry jobban megcsinálta a helyzetei (megtudta inkább úgy mondom,mert a jelenlegi Benzema nem csinálja),cselezőképessége is jobb volt Henrynek,távolabbról is jobban lőtt. Szóval jelenleg ez túlzásnmate írta:Képességre van olyan jó Benzema, mint Henry.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 14., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 14., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 14., szerda 22:43
Benzema sehol nincs olyan mint Henry. Henry világklasszis, Benzema soha nem lesz az. Nekem lehet esni, de ez az igazság.Higuain írta:És ugyan benzema képességekben van olyan jó, mint henry, de az öreg jobban teljesített.
Ez a csapat sehol nincs ahhoz, ami Zizouék korában volt.Gascoigne írta:Ugye mennyivel jobban nézett ki egy egyébként hasonló képességű banda, amikor középen Zizou osztogatta a labdákat...
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 14., szerda 22:43
2006-ra. Nyilván nem a 98/2000-es Desailly/Thuram/Lizarazu/Dechamp/Vieira/Makelele/Henry/Trezegeut vonalra gondolok, de 2006-ra bőven voltak már olyan gyengék és semmilyenek, mint most. A különbség egy Zidane volt az irányítóposzton. Egy ordító különbség.'shutterisland írta:nem tudom, melyik válogatottra gondolsz, de még a 2006-os is erősebb volt (egyénileg is) szerintem, mint ez.Gascoigne írta:Ugye mennyivel jobban nézett ki egy egyébként hasonló képességű banda, amikor középen Zizou osztogatta a labdákat...
Mert volt mögötte egy futballisten.Plusz egy makalele és egy viera no meg hátul sem mondanám ugyanolyan minőségűnek a maiakat thuram, gallas, abidal akkori játékával. És ugyan benzema képességekben van olyan jó, mint henry, de az öreg jobban teljesített.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 14., szerda 22:42
Azért ez szerintem erős túlzás...benzema képességekben van olyan jó, mint henry
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 14., szerda 22:40
Vieira,Makelele,Thuram,Gallas,Trezeguet és Benzema is maximum szeretne Henry lenni (meg mi is szeretnénk) ...Gascoigne írta:Ugye mennyivel jobban nézett ki egy egyébként hasonló képességű banda, amikor középen Zizou osztogatta a labdákat...
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. augusztus 14., szerda 22:37
Plusz egy makalele és egy viera no meg hátul sem mondanám ugyanolyan minőségűnek a maiakat thuram, gallas, abidal akkori játékával. És ugyan benzema képességekben van olyan jó, mint henry, de az öreg jobban teljesített.Gascoigne írta:Ugye mennyivel jobban nézett ki egy egyébként hasonló képességű banda, amikor középen Zizou osztogatta a labdákat...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 14., szerda 22:36
nem tudom, melyik válogatottra gondolsz, de még a 2006-os is erősebb volt (egyénileg is) szerintem, mint ez.Gascoigne írta:Ugye mennyivel jobban nézett ki egy egyébként hasonló képességű banda, amikor középen Zizou osztogatta a labdákat...
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem