Nekem az rémlik, hogy amíg hátrébb nem került, addig egy foshalmaz volt. És kb 2013 december vagy 2014 január környékén került a középpályára. Ez is csak belemagyarázás amit te írsz. Nem a posztján játszott. Aztán? Azért kapja a fizuját, hogy focizzon, eredményesen.
Ez így van, akkor került hátrébb. Foshalmaznak meg nem mondanám, voltak bőven jó meccsei, persze nem konstans. De Bale esete ugyanez...megvettük és játszatjuk a jobb szélen? Soha nem fogja kihozni azt ami benne van. Persze neki a focink se lesz soha alap.
James-Isco pakk is túlzás. 3 ember tök különböző stílusban.
Lehet, hogy túlzás

De akkor minek erőltetünk A-B játékost egy C posztra? Én nem a képességeiket vontam kétségbe, hanem, hogy feleslegesen jött legalább az egyik. Isco a barcába már lehet császár lenne azóta.
Te lehülyézed más véleményét/reakcióját, majd színvonalról beszélsz.
Ja mert Remy kommentje építő jellegű volt, mint a te nevető smileyd...te sem hiszed el. Minden más esetben meg ekézed te is. A színvonalról meg annyit, hogy ma több ilyen érkezik egy-egy kommentre, mint normális érvelés mint az enyém, még ha blődség is. De attól még szeretném leírni, ha nem probléma ez a trolloknak. Úgyhogy légyszíves ne engem izélgess mert nem egyezik a véleményünk, volt már ilyen.