HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 25., szerda 14:19
Mondjuk az, hogy utánna is BL-t nyertünk megint csak tény. Száraz tény. Csak a 2014-es focinkhoz nem is hasonlítható a 2016-os. Persze ennek sok oka volt, többen is fiatalabbak voltak, de tény, hogy Isco és James a mai napig megoldás ott, ahonnan eladtuk az egyik kulcsemberünket.
Az meg hogy, fél éve volt jó az pont akkora túlzás amit ti most belebeszéltek a mondandómba. Nem volt végig jó és nem pótolhatatlan, de nekünk nem sikerült pótolni!
Fiatalon jött, évekig mourinho alatt focizott, ahol minden volt csak szép játék nem és természetesen nem a posztján játszott! Jobb szélsőként előtte soha nem szerepelt főleg nem 4-2-3-1-ben. Ő bal szélső támadó, de tökéletesen megtalálta a helyét egy sorral visszább, támadó középpályásként is CR mögött már Ancelotti alatt, hogy Özil elment.
Az meg hogy egy szerencsétlen MU-ban mit csinált hát hagyjuk már! Pogba is egy fos? Hányan de hányan haltak bele angliába...Nem mindenkinek jön be az a stílus, főleg a focizni tudóaknak nem. De az hogy pénzéhes az tény. De ez meg már engem nem érdekel, továbbra is a focit szeretem nem a búlvárszart.
Emellett tudok nélküle aludni és a csapat sem lett rosszabb tőle, hiszen más fajta koncepciót találtunk a hatékony középpályára és persze bíztunk is Isco-Jamesben....De hogy nyugodtabb lennék ÉN egy Di Mariaval mint egy Isco-James pakkal MA azt azért engedtessék meg és ne legyek már kiröhögve a véleményemmel amit a saját szemszögemből alá tudok támasztani...
És nem említettem, hogy mennyivel lennénk jobbak (bár meg tudnám magyarázni miért lenne jobb fegyver ma ő, mint a másik kettő, mi hiányzik a játékunkból ma, részben az ő távozása miatt is...), de szvsz a játékát ha néha néha tudja hozni Isco vagy James akkor a meccs általában a zsebünkben van. De onnan hiányzik tartósan az az elem...
(persze akkoriban xabi játszott mélyen, akinek kroos vette át a szerepét, de ő róla bebizonyosodott, hogy leghátsó embernek alkalmatlan ezért ad stabilitást casemiro, de ez már másfél év folyamata, ma egyszemélyben nehezebb lenne megtalálni di maria helyét, de erről szó sincs, nem is megyek bele mélyebben)