KING!
2-3 hét.Bale-lel egyébként mi a helyzet? Mikorra épül fel? Jó lenne már egy épkézláb támadó előre...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 16:13
2-3 hét.Bale-lel egyébként mi a helyzet? Mikorra épül fel? Jó lenne már egy épkézláb támadó előre...
HozzászólásSzerző: shoota » 2017. január 26., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. január 26., csütörtök 16:15
Ennyire nem lehet amatőr Zidane.. Morata szerintem még lejjebb van, mint Karim..Szerintem Karim helyett Morata, ez nagyjából borítékolható. Ha nem, akkor tényleg nagy a baj a fejekben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 26., csütörtök 15:59
Szerintem Karim helyett Morata, ez nagyjából borítékolható. Ha nem, akkor tényleg nagy a baj a fejekben.Yazid írta:nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a sociedad ellen, én nagyon félek, nem egy kellemes csapat, valahogy ha nem szedik össze magukat, kikapunk mint a szar. hiába a szar forma meg a sérüléshullám, ott a mezükön a címer...nyomni kell.
ahogy zidane-t ismerjük, valami ilyesmi várható?
navas - danilo,ramos,varane,nacho - kroos,kovacic,casemiro - ronaldo,benz,lucas
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. január 26., csütörtök 15:56
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. január 26., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 26., csütörtök 13:32
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a világ legjobban támadó védői. Mert ha védekező készséget vesszük elsődleges szempontnak, akkor azért az Atma, Juve és a Bayern védelme is igen csak erős.reeed_ati írta: Itt nem feltétlen csak a védelemmel van a gond, nem túlzok, ha azt mondom a világ legjobb védői itt vannak nálunk, egy top kapussal megspékelve és mégis katasztrófa ez a statisztika.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 26., csütörtök 13:27
Nem csak Ramos-ékra gondoltam, hanem úgy összességében mindnre ami a védekezést illeti a kapustól a k.pályáig. Egyet értek besteve7-tel is, Navas sem tud extrát hozni. Casemiro jelenléte is ezek szerint csak a saját statisztikájában jó, a gólok ugyanúgy jönnek vele is.reeed_ati írta:Itt nem feltétlen csak a védelemmel van a gond, nem túlzok, ha azt mondom a világ legjobb védői itt vannak nálunk, egy top kapussal megspékelve és mégis katasztrófa ez a statisztika.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. január 26., csütörtök 13:21
Itt nem feltétlen csak a védelemmel van a gond, nem túlzok, ha azt mondom a világ legjobb védői itt vannak nálunk, egy top kapussal megspékelve és mégis katasztrófa ez a statisztika.M1Ö írta:Azért a védelmünk valami hihetetlen gyenge. Most néztem utána, hogy 33 meccsen már 42 gólt kaptunk.Normális esetben szezon végére kéne kijöjjön egy ilyen számnak, erre még éppen csak fél távon vagyunk túl és már megvan. Csak 6 olyan meccs volt, amin nem kaptunk gólt és az utolsó 6 meccsünkön kaptunk 12t.
Ezen (is) valamit csiszolni kéne, mert ha így megy tovább, szerintem negatív rekordot állítunk fel.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 26., csütörtök 13:15
Én ebben érzem azért a Navas felelősségét is. Valahogy nem látom rajta azt, h vezérelné a védelmet, pedig a kapusnak ez is feladata. Onnan hátúlról jobban átlátja az egész pályát.M1Ö írta:Azért a védelmünk valami hihetetlen gyenge. Most néztem utána, hogy 33 meccsen már 41 gólt kaptunk.Normális esetben szezon végére kéne kijöjjön egy ilyen számnak, erre még éppen csak fél távon vagyunk túl és már megvan. Csak 6 olyan meccs volt, amin nem kaptunk gólt és az utolsó 6 meccsünkön kaptunk 12t.
Ezen (is) valamit csiszolni kéne, mert ha így megy tovább, szerintem negatív rekordot állítunk fel.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 26., csütörtök 13:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 25., szerda 18:39
Szóval szerinted ha 442-ben állunk fel, akkor csak a középpályán fogjuk kiharcolni a pontrúgásokat?El Unico írta:Hat ez eleg gyenge erv volt toled, tobbre szamitottam.Kerlon írta:Nem attól fogsz jól támadni, mert felraksz 3 támadót. Főleg, hogy Lucas alapból nem túl eredményes, C lassan üres kapuba se talál be és Benzema is benzemaskodik. Egy stabilabb kozrppalyaval kell uralni holnap a játékot és minél több pont rúgást kiharcolni.most csak leirtad, hogy nem jo a 3 tamado elol, de mi a javaslat? Mert az keves, hogy uraljuk a kozeppalyat. Ki fog golt loni? Pontrugast meg ugyanugy kiharcolhatunk 3 tamadoval is, es nyilvan a Celta 16-osa elott kellene pontrugasokat elvegezni, nem a kozeppalyan vagy a mi terfelunkon. Mondjuk CR onnan is rabaszna
![]()
Egyebkent 4-3-3-ban is uralni fogjuk a kozeppalyat mivel a Celta a kontrakra fog jatszani, nekik nem kell rohanni, kvazi 2 golos elonyuk van. Mi vagyunk eredmenykenyszer alatt, vedekezni fognak.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 25., szerda 17:03
Én ezt értem. De a kevésbé rossz a kettő közül. Nem akarok CR-Morata duót látni, mert annál bármelyik opció jobb. Legyen bármennyire gyenge Karim, az ő alap játékával sokat jelentene a csapatjátéknak.besteve7 írta:Ezzel csak egy probléma van, h ehhez egy jó formában lévő Benzema kellene, ami ebben a szezonban csak fellángolásként volt észrevehető. Mert a lagymatag, flegma Benzivel nem sokra megy a csapat, lehet bárkivel párban ott elől.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 25., szerda 14:23
Ezzel csak egy probléma van, h ehhez egy jó formában lévő Benzema kellene, ami ebben a szezonban csak fellángolásként volt észrevehető. Mert a lagymatag, flegma Benzivel nem sokra megy a csapat, lehet bárkivel párban ott elől.M1Ö írta: Te is írod, hogy egyre. Nem kettőre. Nincs formában Benzema, de én félek attól, hogy nélküle (és ugye Marcelo-Carvajal nélkül) teljes homály lesz a játékunk a 16os előtt. Nagy segítség lenne a k.pályának egy labda felé mozgó csatár. Nagyon nagy túlzás, de csak érzékeltetés, hogy CR-rel és Morata-val olyan mintha levernél két botot és ívelnél a fejükre. Nem tudom elképzelni, hogy működne. Persze rám cáfolhatnak, mert lehet be brusztolnak egyet, de sokkal szenvedősebb 2 ugyanolyan csatárral felállni, akik csak ebben jók. Ahogy írtam, szerintem ezért lenne tökéletes egy Mariano-Benzema duó. A "kicsi" mehetne a lyukakra meg nyomná a presszinget, Karim meg kisegítené a k.pályát és szabadon játszana. De erre van a legkisebb esély.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 25., szerda 13:32
Te is írod, hogy egyre. Nem kettőre. Nincs formában Benzema, de én félek attól, hogy nélküle (és ugye Marcelo-Carvajal nélkül) teljes homály lesz a játékunk a 16os előtt. Nagy segítség lenne a k.pályának egy labda felé mozgó csatár. Nagyon nagy túlzás, de csak érzékeltetés, hogy CR-rel és Morata-val olyan mintha levernél két botot és ívelnél a fejükre. Nem tudom elképzelni, hogy működne. Persze rám cáfolhatnak, mert lehet be brusztolnak egyet, de sokkal szenvedősebb 2 ugyanolyan csatárral felállni, akik csak ebben jók. Ahogy írtam, szerintem ezért lenne tökéletes egy Mariano-Benzema duó. A "kicsi" mehetne a lyukakra meg nyomná a presszinget, Karim meg kisegítené a k.pályát és szabadon játszana. De erre van a legkisebb esély.Berti írta:Rengetegen érveltek mindig amellett, hogy Benzema milyen hatékony mezőnymunkát végez. Ez így is van, de arra is gondolni kéne, hogy többnyire egy kemény befejező csatárra lenne inkább szűkségünk.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 25., szerda 13:12
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 25., szerda 12:50
Kevesebb. Hiába az a fene nagy akarás. Ami amúgy szerintem már eltűnt és átváltott egy feszült játékba. Elöl nem tud labdát tartani, folymatosan rossz döntéseket hoz. Annyira előttem van, hogy "bele ül" a védője ölébe és talppal huzogatja, de mindig elveszik tőle. Nem tud olyan kombinációs játékot játszani mint Benzema. Pedig fontos lesz holnap, mivel ahogy többen írták, elvileg 10 emberrel fognak védekezni. Na most ha felteszünk 2 ugyanolyan játékost, akkor el fog fogyni a tudomány a támadó harmadban. Főleg, hogy szélünk sem lesz. K.pályán Kroos-éknak extrát kell hozzanak, mert ha nem tudnak majd sikeresen 1-1-zni, ütemet váltani meg létszámfölényt kialakítani, akkor még több felívelés lesz Karim nélkül.Berti írta:Benzemánál is kevesebb? Nem vagyok oda Morataért, de jelenleg ő a kevésbé rosszabb választás.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 25., szerda 11:45
Benzemánál is kevesebb? Nem vagyok oda Morataért, de jelenleg ő a kevésbé rosszabb választás. 442 kell Danilo és Ronaldo nélkül, ez fix..de szerintem legalább az egyik tuti játszani fog.wZoLee7 írta:A vedelem adja magat. Tejero, Ramos, Varane, Nacho...en Danilot latni se akarom. A kp n sem kell sokat gondolkodni, golok kellenek, az nem eleg ha nem kapunk, Isco, Kovacic, Kroos. Elore meg kell Lucas, ő legalabb betud torni a 16 osba. Ez eddig inkabb 442, es akkor elore mehet Mariano es Benzema. Szerintem a francia kell oda, Morata keves lenne.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. január 25., szerda 11:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 10:12
Nem értem, hogy mit nem értesz.El Unico írta:Hat ez eleg gyenge erv volt toled, tobbre szamitottam.Kerlon írta:Nem attól fogsz jól támadni, mert felraksz 3 támadót. Főleg, hogy Lucas alapból nem túl eredményes, C lassan üres kapuba se talál be és Benzema is benzemaskodik. Egy stabilabb kozrppalyaval kell uralni holnap a játékot és minél több pont rúgást kiharcolni.most csak leirtad, hogy nem jo a 3 tamado elol, de mi a javaslat? Mert az keves, hogy uraljuk a kozeppalyat. Ki fog golt loni? Pontrugast meg ugyanugy kiharcolhatunk 3 tamadoval is, es nyilvan a Celta 16-osa elott kellene pontrugasokat elvegezni, nem a kozeppalyan vagy a mi terfelunkon. Mondjuk CR onnan is rabaszna
![]()
Egyebkent 4-3-3-ban is uralni fogjuk a kozeppalyat mivel a Celta a kontrakra fog jatszani, nekik nem kell rohanni, kvazi 2 golos elonyuk van. Mi vagyunk eredmenykenyszer alatt, vedekezni fognak.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem