Zene
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Zene
pedig a tavalyi és a 3évvel ezelőtti bőven jó volt.
Ill én majd akkor fogom temetni ha a többi is hasonlóan lowbudget név lesz.
25.sziget és 100e Ftos jegyár mellett én azért hiszem hogy ennyire azért nem nézik hülyének a népet.
Ill én majd akkor fogom temetni ha a többi is hasonlóan lowbudget név lesz.
25.sziget és 100e Ftos jegyár mellett én azért hiszem hogy ennyire azért nem nézik hülyének a népet.
Ez abszolút így van. A Sziget már régóta nem arról szól, amiről eredetileg. De hát erre van igény, kénytelenek voltak átmenni ebbe az irányba.Süti írta:Flume meg nekem inkább az a kategória akit pl. Akváriumban szívesen meghallgatnék, de nem egy fesztiválon.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Sonny Fodera - Frequently Flying (Spotify Album URL)
ha bírjátok a house/deep house vonalat, amire lehet reggelig táncolni, akkor mindenképp ajánlott
ha bírjátok a house/deep house vonalat, amire lehet reggelig táncolni, akkor mindenképp ajánlott

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
igen, ennyi pénzért eddig ez bőven hulladék, telis tele olyan nevekkel akik két éve is voltak.
interpolt, Crystal Fighters-t pedig berakják megint a38ba hogy véletlenül se tudd élvezni a pocsék élvezhetetlen hangminőség miatt.
interpolt, Crystal Fighters-t pedig berakják megint a38ba hogy véletlenül se tudd élvezni a pocsék élvezhetetlen hangminőség miatt.
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ez eddig harmatgyenge... Flume meg nekem inkább az a kategória akit pl. Akváriumban szívesen meghallgatnék, de nem egy fesztiválon.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
sebydani írta:FLUMENew names in the #sziget2017 line-up!
Kasabian * Flume * Interpol * Billy Talent * Jamie Cullum* Charli XCX * The Kills * Clean Bandit * METRONOMY * The Pretty Reckless * Danny Brown * Crystal Fighters * FRITZ KALKBRENNER * Cashmere Cat * Jagwar Ma * Leningrad * Sunnery James & Ryan Marciano * Maurice West![]()
![]()
![]()

Mondjuk 25. évfordulóra lehetne kcsit izmosabb,vagy olyan nagyobb név aki rég volt.
BP Parkban meg Good Charlotte lesz

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
FLUMENew names in the #sziget2017 line-up!
Kasabian * Flume * Interpol * Billy Talent * Jamie Cullum* Charli XCX * The Kills * Clean Bandit * METRONOMY * The Pretty Reckless * Danny Brown * Crystal Fighters * FRITZ KALKBRENNER * Cashmere Cat * Jagwar Ma * Leningrad * Sunnery James & Ryan Marciano * Maurice West

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
franciák azért tudnak trapet csinálni, és végre gucci se a szánalmas amcsi traperekkel nyomjarealistahuni írta:Kaaris - 2.7 Zéro 10. 17 ft. Gucci Mane
simsima ft kalash - anmwé
mz - fonceder
booba - 92i veyron

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én azért a pörgősebb számokra beszoktam csatlakozni, ezt valahogy érezni kell, hatalmas fíling, engem teljesen feltölt ott abban a pillanatban, aztán persze hulla vagyok a végéresoadroli írta:hát nemtom, én nem vagyok az a nagy pogós, slipknoton is sikerült kifogni a legszarabb helyet, mögöttünk nagyba ment a darálás, és nekem nagyon sokat rontott az élményből. amúgy nem zavar csak ne legyek a közelbenamúgy állítom, a fele szerintem azt se tudta milyen bolygón van, nem tudom felfogni hogy ez miért jó nekik, na mindegy

Azt is megértem, ha valaki nem szereti és zavarja őt, de mivel baromi nagy hely van a színpad előtt, hátrébb is lehet menni

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Nagy Gorillaz fan vagyok, de őszintén szólva nekem ez annyira nem jött be. Nagyon próbál groteszk és aktuális lenni, de inkább erőltetett. Nincs meg az a Gorillazos katarzisAndrás93 írta:Új Gorillaz-t senki nem linkeli?![]()
Hallelujah Money (feat. Benjamin Clementine) - Gorillaz
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
hát nemtom, én nem vagyok az a nagy pogós, slipknoton is sikerült kifogni a legszarabb helyet, mögöttünk nagyba ment a darálás, és nekem nagyon sokat rontott az élményből. amúgy nem zavar csak ne legyek a közelben
amúgy állítom, a fele szerintem azt se tudta milyen bolygón van, nem tudom felfogni hogy ez miért jó nekik, na mindegy