A fehér melegítő elkelt, a lila felső és a nadrág szabad még.KAG írta:Isti discount vonatra van még hely?

Divat
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Divat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Melegitorol ne almodozzatok

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
Ide kattintva megtaláljátok az összes ruhadarabot.
A lila nadrág és a mez értelmszerűen egymáshoz tartozik.
http://www.adidas.sk/bunda-real-madrid- ... O3092.html
http://www.adidas.sk/top-real-madrid-tr ... O3131.html
Ez nem pont ugyanaz a mintázat, de gondolom az anyag és az ár megegyezik:
http://www.adidas.sk/sortky-real-madrid/AZ5370.html
Mit tudjam én, minden hivatalos árból vonjatok le 60 százalék isti discountot. Tehát mondjuk a hivatalosan 75 eurós melegitő legyen 30.
A lila nadrág és a mez értelmszerűen egymáshoz tartozik.
http://www.adidas.sk/bunda-real-madrid- ... O3092.html
http://www.adidas.sk/top-real-madrid-tr ... O3131.html
Ez nem pont ugyanaz a mintázat, de gondolom az anyag és az ár megegyezik:
http://www.adidas.sk/sortky-real-madrid/AZ5370.html
Mit tudjam én, minden hivatalos árból vonjatok le 60 százalék isti discountot. Tehát mondjuk a hivatalosan 75 eurós melegitő legyen 30.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Istikem. Rólam se feledkezz megistimester írta:Nekem van néhány eredeti Real cuccom. Ajándékba kaptam a az Adidasban dolgozó unakatestvéremtől, azt hiszem melegítő is volt köztük (nem hordtam mert M-es méret, nekem meg L-es kell). Megnézzem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mondjuk engem lehet érdekelne majd kesobb dobok egy uzenetetistimester írta:Nekem van néhány eredeti Real cuccom. Ajándékba kaptam a az Adidasban dolgozó unakatestvéremtől, azt hiszem melegítő is volt köztük (nem hordtam mert M-es méret, nekem meg L-es kell). Megnézzem?

- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Köszönöm,de sógorral ketten rendelnénk,aztán megbeszéltük hogy onnan rendelünk egyet-egyet.istimester írta:Nekem van néhány eredeti Real cuccom. Ajándékba kaptam a az Adidasban dolgozó unakatestvéremtől, azt hiszem melegítő is volt köztük (nem hordtam mert M-es méret, nekem meg L-es kell). Megnézzem?

- istimester
- rex madridistae
Nekem van néhány eredeti Real cuccom. Ajándékba kaptam a az Adidasban dolgozó unakatestvéremtől, azt hiszem melegítő is volt köztük (nem hordtam mert M-es méret, nekem meg L-es kell). Megnézzem?
- koax
Én is olvastam róla,akarnék egy realos melegítőt.Realista24 írta:Aki most akar mezt rendelni, az még várjon feburár 6-ig, kínai újév van, január 20. és február 6. között gyakorlatilag megállt az élet kint.
Viszont szerinted akkor addig nem is dolgozzák föl a rendeléseket?
Ekkora a buli náluk?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki most akar mezt rendelni, az még várjon feburár 6-ig, kínai újév van, január 20. és február 6. között gyakorlatilag megállt az élet kint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szerintem ez műfű függő is, van olyan műfű, amire tökéletes a stoplis, nem cseszi szét semmidet. Van amire bőven elég a terem is, mert nem csúszik vmi miatt, na meg van olyan ami tényleg korcsolyapálya.Realista24 írta: Áh, sima terem egy fos, csúszik mint a rohadás. Egy évig olyanban toltam, mintha koriztam volna. Stoplis meg szerintem szintén nem jó, bár sokan abban nyomják, szóval ez lehet egyénfüggő.
Az se mindegy milyen régi, mennyire van lehasználva a talaj, milyen időnként töltik újra, milyen minőségű volt eredeti állapotában, na meg egyén függő is, mert nem mindenkinek van ugyanolyan mélyen a súlypontja.
persze bele van szépen varrva. anyaga poliészter.Takesz írta:Adidas jel bele van varázsolva? Nadrág anyaga milyen?BBeno írta:én is innen rendeltem még novemberben. csak én a fekete felső fekete nadrág verziót. eddig sok mosás után semmi roncsolódás nem látszik rajta.
Amúgy koax fater esete inkább a cipő orrának leragadása lehetett.
Amúgy meg:
Műfüves stoplis
Műfüves
Stoplis
Amúgy meg:
Műfüves stoplis
Műfüves
Stoplis
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ez amúgy kispályás terem műfű, úgyh száraz
valószínűleg maradok a műfűves verziónál.
Egy jó adidas ace-t már kinéztem

Egy jó adidas ace-t már kinéztem
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát igen, az ilyen sajnálatos, de bármilyen borításon, bármilyen cipőven előfordulhat. Az nem a cipő miatt történhetett, csak egy nagy pech, hogy pont azon a részen csúszott meg. Szerintem is a hernyó talpas a legjobb műfűre, abban nem fogsz csúszkálni normális esetben és a lábad sem teszi tönkre.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- koax
Ebben igazat adok teljesmertekben..Realista24 írta:
Érdekes, vagyis inkább sajnálatos, de ez ezerből egy. Viszont hamarabb kifordul a térd, megy rossz irányba a boka, pont a csúszás miatt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Érdekes, vagyis inkább sajnálatos, de ez ezerből egy. Viszont hamarabb kifordul a térd, megy rossz irányba a boka, pont a csúszás miatt.koax írta:Szep egy dolog,jo par eve edesapamek fociztak,egy esti oraba kora telen.Realista24 írta: Csúszós pályán, teremcipőben hogy tapadsz le?
Szaraz ido volt,de mar kicsit deres,vagy valami kis csapadek volt a palyan.
Megtolta,ballal beakarta passzolni,a jobb tamaszkodoja megcsuszott,majd ahol meg nem volt olyan nedves a palya megakadt egy pillanatra.
Elvitte a lendulet a terdet,elszakadt az oldalso szallagja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- koax
Szep egy dolog,jo par eve edesapamek fociztak,egy esti oraba kora telen.Realista24 írta: Csúszós pályán, teremcipőben hogy tapadsz le?
Szaraz ido volt,de mar kicsit deres,vagy valami kis csapadek volt a palyan.
Megtolta,ballal beakarta passzolni,a jobb tamaszkodoja megcsuszott,majd ahol meg nem volt olyan nedves a palya megakadt egy pillanatra.
Elvitte a lendulet a terdet,elszakadt az oldalso szallagja.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csúszós pályán, teremcipőben hogy tapadsz le?Teremcipobe meg veszelyes,mert ha esetleg nem annyira szaraz ahogy te azt latod,akkor ha letapadsz egy megcsuszasnal repulhet a bokad/terded..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- koax
Bocs de en ezt nem ajanlom.BarçaNorbi írta:Sima stoplis nem jó egyébként? Én játszottam sokat műfűn, és általában stoplisban, sőt ha száraz akkor akár a terem is tapadhat rajta.Babinho írta:Pesten hol van nagy választékban jó áron focicsuka? (műfű)
A stoplistol fajhat a talpad,es kemeny a bokanak is.
Egy egy alkalomra elmegy,de ha akar heti rendszeresseggel mennel akkor semmikepp nem jo. Nem olyan mely a talaj ahoz hogy ne bantsa az izuleteidet.
Teremcipobe meg veszelyes,mert ha esetleg nem annyira szaraz ahogy te azt latod,akkor ha letapadsz egy megcsuszasnal repulhet a bokad/terded..
Mufure hernyos cipo. Ennyit meger..