A masik szerelmed Odegaard epp most lep palyara a PSV ellen.Remy írta:Nyilván pont kimentem inni.Kerlon írta:Griezmann, mint ló a lónak.

Spanyol bajnokság
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Spanyol bajnokság
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nyilván pont kimentem inni.Kerlon írta:Griezmann, mint ló a lónak.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Griezmann, mint ló a lónak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sarabia amúgy elég korrekt teljesítményt hoz le "12. emberként".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
azért így megnézve a 4 kapott gólt abban 3-ban lazán benne volt az osasuna kapusa is. szép teljesítmény.
én sem értettem a 15. percben miért kell temetni egy meccset. bár én örültem volna egy botlásnak a múltheti makkjuk után...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kell a mixhez.Kerlon írta:És ott is van! Úgy néz ki Remy ezt is eljinxelte.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
És ott is van! Úgy néz ki Remy ezt is eljinxelte.

K
K
Közben Iborra mester3asával 2:2.

K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Sevilla kapja a double penetrationt.
Alapból benne van a bukás, miután elvertek minket, de még meg is tettem őket mixen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ebben en ia biztos voltam... irtam is csak akkor le lettem oltvaTádám írta:Buitre írta:feltámadt a Valencia
Mondtam, hogy ez lesz. És azon a hétvégén még irány majd Villarreal is...
Közben Pepe, Marcelo, Modric, Bale, James off.

ZIDANE
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Buitre írta:feltámadt a Valencia
Mondtam, hogy ez lesz. És azon a hétvégén még irány majd Villarreal is...
Közben Pepe, Marcelo, Modric, Bale, James off.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
feltámadt a Valencia

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat pillanatnyilag nem tudom eldonteni, hogy melyik erjen oda a dobogora, a Sevilla nalam most elegge Atletico Madrid szinten van. Elismerem hogy jo csapat, de kozben eleg patkanyok is.
En a Valenciat szeretnem a 3. helyen latni.
En a Valenciat szeretnem a 3. helyen latni.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Februárban lesz egy valenciai hetünk..
A Napoli, Espanyol hazai kombó után, utazunk hét közben pótolni a Valencia elleni meccset, majd még azon a héten hétvégén megyünk a Villarreal otthonába. Ott azért okosan kell csinálni, azért a Valencia feljövőben lesz addigra, és ellenünk meg alapból extra motivációval jönnek majd ki.
A Napoli, Espanyol hazai kombó után, utazunk hét közben pótolni a Valencia elleni meccset, majd még azon a héten hétvégén megyünk a Villarreal otthonába. Ott azért okosan kell csinálni, azért a Valencia feljövőben lesz addigra, és ellenünk meg alapból extra motivációval jönnek majd ki.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Miért nem vagyok meglepvedonor írta: Igen.

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ezzel nem értek egyet de majd meglátjuk..Atleticonak nagyot kéne javulnia, jelenleg egy Betis majdnem elkapta őket Madridban, nem beszélve arról h idegenben elképesztő gyengék(oké az andalúzok se túl acélosak jelenleg idegenben). Viszont ez a Sevilla meg egyre jobb, én szívesebben látnám őket dobogón.Toti írta:dehogy, ez a sevilla két-három héten belül úgy fog eltűnni a dobogorol, h öröm lesz nézni. ott most napokig megy a répahuzogatás a tegnapi eredményre.DinhoL írta:Matracosok örülhetnek ha a 4. hely meg lesz, én szinte biztos vagyok benne h a Sevilla bejön idén a top 3-ba.
Som i Serem!
6oat
6oat
Igen.babaking írta:Ez a Sarabia a mi Sarabiánk?Toti írta:gyerekek, ez a sarabia mikor fejlesztette így ki a balost? james szinteken mozog a beadásokkal. 2ből 2öngólt vertünk. mondjuk a tag semmi másból nem áll, mint leparkol az oldalvonalon(!) megkapja egy minimálisat befelé pöcköli a labdát, szinte álló helyzetre, h betudjon vele fordulni és baszhassa is be középre. éééééééééés, ennyi, kifújt a játéka. meg persze a pontrúgások, de mondom, menet közben is úgy csinálja, h majdnem pontrúgásként tekeri be. hát kis idegesítő az biztos, nekem nézni is az volt, már csütörtökön is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez a Sarabia a mi Sarabiánk?Toti írta:gyerekek, ez a sarabia mikor fejlesztette így ki a balost? james szinteken mozog a beadásokkal. 2ből 2öngólt vertünk. mondjuk a tag semmi másból nem áll, mint leparkol az oldalvonalon(!) megkapja egy minimálisat befelé pöcköli a labdát, szinte álló helyzetre, h betudjon vele fordulni és baszhassa is be középre. éééééééééés, ennyi, kifújt a játéka. meg persze a pontrúgások, de mondom, menet közben is úgy csinálja, h majdnem pontrúgásként tekeri be. hát kis idegesítő az biztos, nekem nézni is az volt, már csütörtökön is.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.