Munki_ írta:dilemma előtt állok: kellene egy e-book olvasó, viszont nem tudom, hogy egy csak ehhez értő readert vegyek, vagy vmi 7-es tabletet. volt ipadem, szerettem nagyon rajta olvasni (nagyjából csak ezt szerettem benne), de egy nagy tabletet már szükségtelennek érzek. persze, fasza akkora képernyőn olvasni, de utazás közben használnám leginkább, és pénzkidobásnak gondolom azt a plusz 10-20-30 ezret, amivel többe kerül egy 7-es kijelzőnél. ugyanakkor ami a tabi mellett szól, h nem csak olvasásra lehet használni.
szóval e-book reader, v vmi alsókategóriás tablet?
szerintem mindenképp megéri az a kevés plusz a tabletért. én tavaly augusztusban rendeltem a pandawill.com-ról egy
yuandao n70et, akkor 140$ volt, minden gond nélkül megjött, 17 nap alatt, okosan 20$t irtak a csomagra úgyhogy semmi vám, egyéb nem volt. azóta is minden nap használatban van, az egész család használja, mindenki a maga kis dolgára.
több ismerősöm is rendelt azóta az oldalról, volt aki 2t is, senkinek nem volt problémája, 1x jött az egyik rendelés kicsit lassan.
ha ódzkodsz a külföldi rendeléstől, itthon a ghoo, prestigio, myaudio márkákat érdemes megnézni, amik az alsó árkategóriában vannak de azért jó minőségűek.