Hozzá képest Messi megerőszakolja a labdát

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 14., szerda 14:52
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 14., szerda 14:44
Aki látta valaha Zidane-t és a Fenomént focizni élőben(értem ez alatt ,hogy aktív pályafutásukkor tv-ben), az tudja ,hogy ez a két fazon másik dimenzióban tolta...aki 2009 óta néz focit, az persze Xavi passzaira veri, meg CR bombáira, esetleg messi pöcizéseire. Csak sajnálni tudom azokat akik nemtudták ennek a 2 figurának a pályafutását követni, egy teljesen más szinten űzték ezt a sportot, és nem a statisztikákról beszélek amire manapság élveznek a kis pöcsök, hanem a FOCI-ról, nagybetűvel.Lehet Messinek 50 aranylabdája, vagy CR-nek 5000/5000es gól átlaga,(mondom ezt úgy ,hogy nagyra tartom eme két fickót) sose fognak annyi élményt adni nekem amikor nézem őket mint Zizu-ék.Mr. Bidé írta:Szinte minden mondattal egyet tudok érteni. Messire vonatkozó kérdésre a válasz nagyon összetett ha így nézem oké Iniesta Xavi a király de ha csak rajtuk múlna és Messit bár ki helyettesíthetné pl. Robinho ugyan úgy 40-50 gólt rúgna egy szezonban? Egy biztos én nem a számolatlanul lőtt góljai miatt tartom a valaha élt legjobbnak. Azok a káprázatos cselek cselsorozatok (amikor 4-5 ember lábára köt csomót) labdaátvétel játékintelligencia kis gól nagy gól pimasz gól fineszes gól stb. amiket láthattunk már tőle minden korszakban a közönség kedvencévé tették volna. Más kérdés a szimpátia és az elfogultság mert Messi egy madridi szurkoló számára sosem lesz a világ legjobbja. Zidanet 10 madridista közül 9 biztos jobb focistának tartja de ha 10 független fociban jártas embert kérdezünk Zizu lehet az első tízbe se sorolja. Kár ezen vitázni a cigány is a saját lovát dicséri.sander írta:A Messi-s vitában én is egy kicsit bekapcsolodnék
Számomra az hogy a válogatott meddig jut el nem akkora döntő tényező mert lehet a válogatottban úgy is jól játszani hogy mondjuk a társaid nem annyira jók és szerintem Cr egy kicsivel talán jobban játszik a válogatottban mint Messi. A klub szinteket meg kár össze hasonlítani mert mind a két klub máshogy játszik de azért annyit hozzá tennék hogy a Barca nem Messi miatt olyan jó bár ezt sokan nem képesek elfogadni. Szerintem az Iniesta - Xavi vonalnak többen köszönhet a Barca mint Messinek aranylabda ide vagy oda. Amugy egy kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban... mert ha Messi akkora sztár akkor a válogatottban miért nem megy neki annyira ? És a spanyol válogatottnak miért megy ugyanaz a játék mint a Barcának ? Szerintem azért mert ez a két ember ott játszik de azért kiváncsi vagyok mások véleményére isTi mit szóltok ehhez a felvetéshez(véleményhez) ?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 14., szerda 14:41
Dehogy tudnák. Puskás például, ha manapság lenne focista szépen bele lenne szürkülve az NB1beAnthony írta:Hát pont ezek az emberek gyorsak és technikásak voltak, tudtak lőni, passzolni, befűzni a védőket, ezt mai ellenfelekkel is ugyanúgy meg tudnák tenni.mahitoo(Henke) írta: Öcsibácsi, Maradona, Pelé sem tudná a régi tudását csillogtatni, még ha megkapnák CR fizikális képességeit, akkor sem. Agyontaktikázott, tökéletesen felkészített csapatok, melyek 80%-a a védekezésre teszi a hangsúlyt, ráadásul ma már a támadók minden egyes mozdulatát ki tudják elemezni, több napnyi felvétel áll mindenkiről rendelkezésre, régen meg kb elolvashatták, hogy Pelé mekkora császár.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 14., szerda 14:39
az otthon játszót nem konkrétan az argentin bajnokságra értettem, hanem (dél)-amerikára.morientes írta:http://www.google.de/url?sa=t&source=we ... HzoHE-LxOg
shutter:kb vagy hárman játszanak otthon a keretből...
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 14., szerda 14:34
Zidane szinte az összes internetes "all time best team" szavazásban benne van (ahol egyébként általában Messi és Maradona is), szóval ez azért elég valószínűtlen.Zidanet 10 madridista közül 9 biztos jobb focistának tartja de ha 10 független fociban jártas embert kérdezünk Zizu lehet az első tízbe se sorolja. Kár ezen vitázni a cigány is a saját lovát dicséri.
Nos igen, röviden így is fogalmazhatunk.Akarod írni a tejhatalmat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 14., szerda 14:32
Igen, ez nagyon valószínűde ha 10 független fociban jártas embert kérdezünk Zizu lehet az első tízbe se sorolja.
Akarod írni a tejhatalmat.Őt már gyerekkora óta ismerik Barcelónában, megkapja az elismerést, a tiszteletet, azt a bánásmódot, amire neki szüksége van a jó teljesítményhez.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 14., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 14., szerda 14:28
Szinte minden mondattal egyet tudok érteni. Messire vonatkozó kérdésre a válasz nagyon összetett ha így nézem oké Iniesta Xavi a király de ha csak rajtuk múlna és Messit bár ki helyettesíthetné pl. Robinho ugyan úgy 40-50 gólt rúgna egy szezonban? Egy biztos én nem a számolatlanul lőtt góljai miatt tartom a valaha élt legjobbnak. Azok a káprázatos cselek cselsorozatok (amikor 4-5 ember lábára köt csomót) labdaátvétel játékintelligencia kis gól nagy gól pimasz gól fineszes gól stb. amiket láthattunk már tőle minden korszakban a közönség kedvencévé tették volna. Más kérdés a szimpátia és az elfogultság mert Messi egy madridi szurkoló számára sosem lesz a világ legjobbja. Zidanet 10 madridista közül 9 biztos jobb focistának tartja de ha 10 független fociban jártas embert kérdezünk Zizu lehet az első tízbe se sorolja. Kár ezen vitázni a cigány is a saját lovát dicséri.sander írta:A Messi-s vitában én is egy kicsit bekapcsolodnék
Számomra az hogy a válogatott meddig jut el nem akkora döntő tényező mert lehet a válogatottban úgy is jól játszani hogy mondjuk a társaid nem annyira jók és szerintem Cr egy kicsivel talán jobban játszik a válogatottban mint Messi. A klub szinteket meg kár össze hasonlítani mert mind a két klub máshogy játszik de azért annyit hozzá tennék hogy a Barca nem Messi miatt olyan jó bár ezt sokan nem képesek elfogadni. Szerintem az Iniesta - Xavi vonalnak többen köszönhet a Barca mint Messinek aranylabda ide vagy oda. Amugy egy kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban... mert ha Messi akkora sztár akkor a válogatottban miért nem megy neki annyira ? És a spanyol válogatottnak miért megy ugyanaz a játék mint a Barcának ? Szerintem azért mert ez a két ember ott játszik de azért kiváncsi vagyok mások véleményére isTi mit szóltok ehhez a felvetéshez(véleményhez) ?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. augusztus 14., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 14., szerda 14:14
Az nyilvánvaló, hogy Xavi és Iniesta nélkül Messi sem lenne olyan hatékony (lásd válogatott), de azért nem kell ledegradálni őt sem. Elvégre tavaly (vagy azelőtt, nem tudom pontosan) a Barca történetének legeredményesebb játékosává vált és még bőven van egy 3-4-5 éve ahhoz, hogy ezen a szinten tudjon játszani. Amikor a gyorsasága megkopik, akkor meg szerintem Xavi mostani helyén is bevethető lesz, mert jól lát a pályán és pontosan passzol. De ugyanúgy ezt meg is lehet fordítani: Messi nélkül Xavi és Iniesta sem lenne akkora császár (főleg Xavi), mert hiába adnák a forintos labdákat, ha Pedrok, meg Alexisek kerülnének vele helyzetbe, akik 10ből 7szer vagy mellé, vagy a kapusba vágnák a labdát. Az aranylabdát kár idekeverni, mert örökös vita marad, hogy a négyből ténylegesen mennyit érdemelt (szerintem kettőt, legnagyobb jóindulattal hármat), ami viszont tény, hogy a klubjának (és korának) meghatározó klasszisa. Én sem szeretem egyébként egyáltalán és a játékától sem vagyok úgy elájulva (nekem a Dinho, Zidane féle stílus mindennek az alfája és omegája), de azért ne vitassuk el az eredményeit.Szerintem az Iniesta - Xavi vonalnak többen köszönhet a Barca mint Messinek aranylabda ide vagy oda.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 14., szerda 13:56
Mostanába Messi se flop az argentin válogatottba,azt a támadó szekciot jól összerakta a szöv.kap.,az más kérdés hogy védekezésben,de főleg kapus poszton,nevetséges az ami ott megy...Szerintem azért mert ez a két ember ott játszik de azért kiváncsi vagyok mások véleményére is :) Ti mit szóltok ehhez a felvetéshez(véleményhez) ?
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 14., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 14., szerda 13:27
Hát pont ezek az emberek gyorsak és technikásak voltak, tudtak lőni, passzolni, befűzni a védőket, ezt mai ellenfelekkel is ugyanúgy meg tudnák tenni. Ahogy Messi is megélne bármelyik korszakban, mert hihetetlenül robbanékony, és ragad hozzá a labda.mahitoo(Henke) írta: Öcsibácsi, Maradona, Pelé sem tudná a régi tudását csillogtatni, még ha megkapnák CR fizikális képességeit, akkor sem. Agyontaktikázott, tökéletesen felkészített csapatok, melyek 80%-a a védekezésre teszi a hangsúlyt, ráadásul ma már a támadók minden egyes mozdulatát ki tudják elemezni, több napnyi felvétel áll mindenkiről rendelkezésre, régen meg kb elolvashatták, hogy Pelé mekkora császár.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 14., szerda 12:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 14., szerda 12:27
Szerintem ez az egyik oka is annak, hogy az idősebbeket, meg még a nagy többséget jobban vonzza a PL mint a PD, mert ott még megy a test-test elleni harc, de a PD-ben amokir kiállítanak 1 Kakát 5 perc alatt ott nincs miről beszélni szerintem...istimester írta:Régen meg szinte agypnrúgták ezeket a klasszisokat. Nem kell olyan sokat visszamenni, a 10 évvel ezelötti Real-MU meccsen Keane szinte vadászott Zidanera. De olyan módon, hogy ma kb. a 10 másodpercben piros lapot kapna. Hogy a 20 vagy 30 évvel ezelotti eseményekrol ne is beszéljek.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 14., szerda 12:18
Régen meg szinte agypnrúgták ezeket a klasszisokat. Nem kell olyan sokat visszamenni, a 10 évvel ezelötti Real-MU meccsen Keane szinte vadászott Zidanera. De olyan módon, hogy ma kb. a 10 másodpercben piros lapot kapna. Hogy a 20 vagy 30 évvel ezelotti eseményekrol ne is beszéljek.mahitoo(Henke) írta: ráadásul ma már a támadók minden egyes mozdulatát ki tudják elemezni,
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 14., szerda 10:56
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 13., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 13., kedd 22:48
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem