Konkrétan azért nem... Nagyjából egy szint a Chelsea-ével és a Spurs-ével. Hátul a nagyon gyengék. Egy kapus, egy bal bekk, és egy jó középhátvéd nagyon kéne nekik.Nyilacska írta:Meg úgy konkrétan a top 6bol leggyengebb kerettel is rendelkeznek. 2017 Ben nincs győztes meccsuk következő két bajnoki chelsea majd arsenalMesQueUnClub írta:Egyébként nem csak a balhátvéd a gaz, de a top6bol talán a leggyengébb védelemmel és kapussal rendelkeznek.

Premier League
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
Az egy komplett védelem. Annyit nem kell rakolteni.MesQueUnClub írta:A kp és a támadó szekció rendben van, illik Klopp taktikajahoz, de botrányosak hátul, szerintem nyáron ha nem áldoznak legalább 150-200 millát hatra akkor ez jövőre sem lesz elég.Nyilacska írta: Meg úgy konkrétan a top 6bol leggyengebb kerettel is rendelkeznek. 2017 Ben nincs győztes meccsuk következő két bajnoki chelsea majd arsenal

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A kp és a támadó szekció rendben van, illik Klopp taktikajahoz, de botrányosak hátul, szerintem nyáron ha nem áldoznak legalább 150-200 millát hatra akkor ez jövőre sem lesz elég.Nyilacska írta: Meg úgy konkrétan a top 6bol leggyengebb kerettel is rendelkeznek. 2017 Ben nincs győztes meccsuk következő két bajnoki chelsea majd arsenal
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Meg úgy konkrétan a top 6bol leggyengebb kerettel is rendelkeznek. 2017 Ben nincs győztes meccsuk következő két bajnoki chelsea majd arsenalMesQueUnClub írta:Egyébként nem csak a balhátvéd a gaz, de a top6bol talán a leggyengébb védelemmel és kapussal rendelkeznek.
Nem tudom, hogy Sakho mit tett a nyáron, de azért helye lenne közepén vagy a szélén is... Sturridge meg nagyon leepult.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
Egyébként nem csak a balhátvéd a gaz, de a top6bol talán a leggyengébb védelemmel és kapussal rendelkeznek.
Botrányos a Liverpool hátul. Még ha télen nem is tud jelentőset igazolni hátra, nyáron muszáj lesz a zsebbe nyúlni, főleg ha odaérnek a blre.
Óriási meccs
Clement legyűri Kloppot, Llorente és Firmino szép gólok.
0-0 félidő után 2-3

Clement legyűri Kloppot, Llorente és Firmino szép gólok.
0-0 félidő után 2-3

Klopp miért nem néz amúgy balhátvédet meg középhátvédet? A kis csapatok ellen meg úgy látszik rendre nem megy nekik.
K
K
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Plusz úgy néz ki, hogy Depay szerződésébe egy visszavásárlási opció is lesz.Nyilacska írta:22 millió fontért távozott Depay. Szépen összekapartak a télen közel 50 millát nulla perces jatekosokbol. Közben griezmanra startolnak a nyár folyamán. Szerintem meg is szerzik

22 millió fontért távozott Depay. Szépen összekapartak a télen közel 50 millát nulla perces jatekosokbol. Közben griezmanra startolnak a nyár folyamán. Szerintem meg is szerzik
- MesQueUnClub
Pogba inkább futbalozna egy kicsit ahelyett hogy arc meg haj. Kihagy egy ziccert majd röpizik egyett. Carrick helyett őt kellett volna lecserelni
Fellaini jól szállt be a játékba, fontos része volt az X-nek.
Viszont annyi amatőr hiba volt mindkét oldalon hogy innen még Danilo is felfelé lógna ki

Viszont annyi amatőr hiba volt mindkét oldalon hogy innen még Danilo is felfelé lógna ki

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ritka szar meccs volt a világlegjobbligájának a legnagyobb derbije.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- MesQueUnClub
Ibra 5 évvel idősebb mint Rooney de a játékuk alapján mintha pont fordítva lenne, kenény a bosnyák-viking.

- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
na azok a new balance mezek minőségiek

extraklasszis a csávó.Seraf írta:Ibra kegyetlen, hogy kilóg felfele egy manchester unitedből 36évesen
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Meghúzta Fellainivel a nagyot a MU

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa