Jézus.A Danilo-Coentrao szélek szépek lesznek.
Akkor már látatlanba betenném Achrafot Nacho és Ramos mellé azt had szóljon.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. január 24., kedd 15:06
Jézus.A Danilo-Coentrao szélek szépek lesznek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 24., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. január 24., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 24., kedd 14:53
Milyen listát?Süti írta:CR se lesz holnap...
Ja de látom lesz. Akkor fészen javítsátok szerintem a listát.![]()
Mondjuk a mostani teljesítménye után nem tudom hova tenném... talán Benz helyére.
Casilla, Lucas-Varane-Ramos-Nacho, Kroos-Case-Isco-Asensio, Mariano-Karim.
Kroos és Case megoldják a szűrést, a többiek meg mehetnek előre ezerrel.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 24., kedd 14:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 24., kedd 14:47
Támadásban nem, de egy sokkal jobb Sevilla ellen. Igazából szerintem a középső sor lenne a lényeg, ott Isco rengeteget jelenthetne Casemiro helyett. De meg lehet fordítani a kérdést. A 4 védős rendszerben a Nacho-Coentrao szélsővédő páros életképes támadásban? Mivel meg vagyunk "lőve", szerintem jobb lenne megint így belenyúlni a meccsbe.KAG írta:két sokal jobb szélsővédővel sem volt életképes...támadásban Miért működne most?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 24., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 24., kedd 14:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 24., kedd 14:04
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 21., szombat 15:53
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 21., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. január 21., szombat 15:14
Nem tudom, én is azt vártam végre kikerül a kezdőből. Akkor gondolom ezt a meccset is végigtolja.Kerlon írta:Casemiro megint kezdő.... ZZ miért gyoposodott be? Semmi gondunk nem volt nélküle.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 21., szombat 15:14
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 20., péntek 22:45
Berti írta:Aki szokott nézni Castilla meccseket, ki boldogul jobban JHV poszton Tejero vagy Hakimi? Ha Carvajal tényleg kiesik egy hónapig és Pepe sincs sosem nevezve, akkor én nem tolnám ki Nachot jobb szélre. Danilot meg Real mezben nem akarom többet látni.
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. január 20., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 20., péntek 16:02
Csak azt is már most el kéne kezdeni beépíteni. Már csak az összeszokottság miatt is, de főleg azért, mert lassan-lassan Modric is menni fog kifele és nem fog bírni végig pörögni egész meccseket. Ezért kéne lépni, kihasználni míg van Modric, mert így lehetne igazán domináns k.pályánk. Aztán pár év múlva hozni egy Verratti-t, vagy hozzá hasonló játékost. Egy Modric-Kroos-Kovacic, később pedig Verratti-Kroos-Kovacic trióval sok-sok évig a mi k.pályánk lehetne a legjobb.chronic írta: a Luka-Toni-Mateo/Isco hármas le kell tudni hozza a kp-t védekezésben is.
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. január 20., péntek 15:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 20., péntek 14:59
Jó hát Makelelét felraktad szezon elején a pályára és szezon végén levetted, aztán meg sem izzadt. Case fiam meg...ziro4vr írta:Őőő, nem is tudom hirtelen akkor minek drukkoljak most.Realista24 írta:Ha holnap is kezdő lesz Casemiro, befonom ziro szemöldökét.![]()
Amúgy meg bakker, játszunk már pár meccset nélküle. Mégha egy Makelele vagy Kante lenne akkor is azt mondanám, hogy nézzünk meg más felállást, de így, pláne hogy Kova meg Isco ott van a padon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 20., péntek 14:57
Őőő, nem is tudom hirtelen akkor minek drukkoljak most.Realista24 írta:Ha holnap is kezdő lesz Casemiro, befonom ziro szemöldökét.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 20., péntek 14:55
Ha nem lesz kezdo, akkor a Celta ellen lesz.Realista24 írta:Ha holnap is kezdő lesz Casemiro, befonom ziro szemöldökét.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem