Ti nem unjátok?

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. augusztus 14., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 14., szerda 14:14
Az nyilvánvaló, hogy Xavi és Iniesta nélkül Messi sem lenne olyan hatékony (lásd válogatott), de azért nem kell ledegradálni őt sem. Elvégre tavaly (vagy azelőtt, nem tudom pontosan) a Barca történetének legeredményesebb játékosává vált és még bőven van egy 3-4-5 éve ahhoz, hogy ezen a szinten tudjon játszani. Amikor a gyorsasága megkopik, akkor meg szerintem Xavi mostani helyén is bevethető lesz, mert jól lát a pályán és pontosan passzol. De ugyanúgy ezt meg is lehet fordítani: Messi nélkül Xavi és Iniesta sem lenne akkora császár (főleg Xavi), mert hiába adnák a forintos labdákat, ha Pedrok, meg Alexisek kerülnének vele helyzetbe, akik 10ből 7szer vagy mellé, vagy a kapusba vágnák a labdát. Az aranylabdát kár idekeverni, mert örökös vita marad, hogy a négyből ténylegesen mennyit érdemelt (szerintem kettőt, legnagyobb jóindulattal hármat), ami viszont tény, hogy a klubjának (és korának) meghatározó klasszisa. Én sem szeretem egyébként egyáltalán és a játékától sem vagyok úgy elájulva (nekem a Dinho, Zidane féle stílus mindennek az alfája és omegája), de azért ne vitassuk el az eredményeit.Szerintem az Iniesta - Xavi vonalnak többen köszönhet a Barca mint Messinek aranylabda ide vagy oda.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 14., szerda 13:56
Mostanába Messi se flop az argentin válogatottba,azt a támadó szekciot jól összerakta a szöv.kap.,az más kérdés hogy védekezésben,de főleg kapus poszton,nevetséges az ami ott megy...Szerintem azért mert ez a két ember ott játszik de azért kiváncsi vagyok mások véleményére is :) Ti mit szóltok ehhez a felvetéshez(véleményhez) ?
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 14., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 14., szerda 13:27
Hát pont ezek az emberek gyorsak és technikásak voltak, tudtak lőni, passzolni, befűzni a védőket, ezt mai ellenfelekkel is ugyanúgy meg tudnák tenni. Ahogy Messi is megélne bármelyik korszakban, mert hihetetlenül robbanékony, és ragad hozzá a labda.mahitoo(Henke) írta: Öcsibácsi, Maradona, Pelé sem tudná a régi tudását csillogtatni, még ha megkapnák CR fizikális képességeit, akkor sem. Agyontaktikázott, tökéletesen felkészített csapatok, melyek 80%-a a védekezésre teszi a hangsúlyt, ráadásul ma már a támadók minden egyes mozdulatát ki tudják elemezni, több napnyi felvétel áll mindenkiről rendelkezésre, régen meg kb elolvashatták, hogy Pelé mekkora császár.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 14., szerda 12:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 14., szerda 12:27
Szerintem ez az egyik oka is annak, hogy az idősebbeket, meg még a nagy többséget jobban vonzza a PL mint a PD, mert ott még megy a test-test elleni harc, de a PD-ben amokir kiállítanak 1 Kakát 5 perc alatt ott nincs miről beszélni szerintem...istimester írta:Régen meg szinte agypnrúgták ezeket a klasszisokat. Nem kell olyan sokat visszamenni, a 10 évvel ezelötti Real-MU meccsen Keane szinte vadászott Zidanera. De olyan módon, hogy ma kb. a 10 másodpercben piros lapot kapna. Hogy a 20 vagy 30 évvel ezelotti eseményekrol ne is beszéljek.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 14., szerda 12:18
Régen meg szinte agypnrúgták ezeket a klasszisokat. Nem kell olyan sokat visszamenni, a 10 évvel ezelötti Real-MU meccsen Keane szinte vadászott Zidanera. De olyan módon, hogy ma kb. a 10 másodpercben piros lapot kapna. Hogy a 20 vagy 30 évvel ezelotti eseményekrol ne is beszéljek.mahitoo(Henke) írta: ráadásul ma már a támadók minden egyes mozdulatát ki tudják elemezni,
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 14., szerda 10:56
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 13., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 13., kedd 22:48
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 13., kedd 22:41
Bocsi de ez nekem kissé zavaros. Azt akarod mondani hogy pár éve ilyen cikk nem jelenhetett meg a Barcáról és mindenki csak fényezte ajnározta őket? A világ minden újságírója csak szépet és jót írt a klubról vagy hogy érted ezt?R.M.C.F írta:[
Igen,pont arról arról beszélek hogy nem tökéletes a klub,csak annak mutatták,most már kibukott párszor a főzet a fazékból.....a barca sampon elkezdte csípni pár alak szemét....előtte éveken át ugyan ez ment,csak a média megetette a tagokat hogy a nem 11es....dehogy nem az volt.....vagy hogy az jogos kiállítás,dehogy volt.......stb.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 22:30
Mr. Bidé írta:Ez a tézised mar sokszor megdőlt utoljára kb. egy hónapja (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2261393)R.M.C.F írta:hiszen a klub maga pont arról szól,hogy mindig,minden korrekt és mindig minden rendben van,mindenki jó,minden emberi.....stb.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 22:27
Mondjuk ez nagyon igaz.....egy szaros nívós középcsatáruk sincsen hosszú évek óta.CR mögött nincs komoly válogatott.
Most nem pont náluk,mert nem lenne igaz,de sokan keverik a focit a triblivel.....mint anno robinhoval,vagy most neymarral...., hogy ki a jobb játékos Ronaldinho vagy CR
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 13., kedd 22:25
Ez a tézised mar sokszor megdőlt utoljára kb. egy hónapja (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2261393)R.M.C.F írta:hiszen a klub maga pont arról szól,hogy mindig,minden korrekt és mindig minden rendben van,mindenki jó,minden emberi.....stb.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 13., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 13., kedd 22:22
Mr. Bidé írta:Addig amíg nem játszik VB döntőt nem nevezhetjük a történelem legjobbjai között? Szerintem a válogatott sikeressége nem egy játékoson múlik! Én Cr-t is történelmi klasszisnak tekintem pedig nagy valószínűség szerint sosem fogy nyerni semmit a válogatottal.R.M.C.F írta:ha a VB-n is húzza a csapatát mint az igásló,és maga viszi be őket a VB döntőbe,akkor nyugodtan nevezhetjük a történelem legjobbjai közé.......
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 13., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 13., kedd 22:19
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem