P. Krisz írta:SW 8 hivatalos címe, The Last Jedi.
Ha lenyomnak egy 5.rész reboot-ot én a vászonhoz baszom a kukoricát

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 23., hétfő 17:44
P. Krisz írta:SW 8 hivatalos címe, The Last Jedi.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 23., hétfő 17:31
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 23., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 23., hétfő 10:39
Nekünk nem gond, persze. A fiatalság gondol egyet és azt tölt le, amit akar. De itt van példának ez a tetovált ány. Már vagy 5 éve rajta van a gépemen, de ha tegnap nem nyomják, akkor még mindig nem látom. Erről én is tehetek mondjuk, de többen lehetnek így, hogy hallottak 1-1 filmről és úgy kerül sor a megnézésére, hogy kapcsolgatja a tv-t. Az idősebb korosztályról nem is beszélve. Sokan maguktól nem ülnének le ilyen filmeket nézni, mert hozzá vannak szokva a főműsoridőhöz. Szombat-vasárnap legalább a táncos-énekes hülyeségek után nyomhatnák ezeket a sok B meg C kategóriás vígjátékok helyett.Remy írta:Kérdés inkább az, hogy minek? Totál megváltozott a tévé szerepe filmek és sorozatok terén. Az internet felváltotta.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 23., hétfő 10:33
A legtobb csatornanal 21 es 23 oratol kezdodnek a filmek. 18-as karikas filmeket pedig csak 22 ora utan adhatnak le tv-ben.M1Ö írta:Nem értem egyébként, hogy ezekből miért nem lehet még többet és korábban is mutatni fő műsoridőben...
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 23., hétfő 10:23
Kérdés inkább az, hogy minek? Totál megváltozott a tévé szerepe filmek és sorozatok terén. Az internet felváltotta.M1Ö írta: Nem értem egyébként, hogy ezekből miért nem lehet még többet és korábban is mutatni fő műsoridőben...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 23., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. január 23., hétfő 8:24
La La Landziro4vr írta: nincs az a fogadás, amivel R24 rá tudna venni arra a táncolós, éneklős, mindentvinnifog nyálas ripacskodásra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 23., hétfő 0:18
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. január 22., vasárnap 11:40
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. január 20., péntek 18:20
szerintem isziro4vr írta:A falu egy kiváló film, kérem alássan.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 20., péntek 14:11
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 20., péntek 13:58
Jó hát az katasztrófa volt. De csak félresiklott.csabi* írta: amit a last airbenderrel tett az megbocsájthatatlan
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 20., péntek 13:38
amit a last airbenderrel tett az megbocsájthatatlanTádám írta:Melyik filmje nem tetszett?messideco írta:Leírás alapján nem lenne rossz a Splt, csak hát Shyamalan... Elvből nem nézem a filmjeit a rendezőnek.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 20., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 20., péntek 11:46
messideco írta:A falu - életem egyik legrosszab filmje. Meg az After Earth is atomgyenge, a Hatodik érzék az elmegy, csak ugye Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ismertem már a poént. Többet nem láttam tőle, nem is vonz nagyon
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. január 20., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 20., péntek 11:39
Melyik filmje nem tetszett?messideco írta:Leírás alapján nem lenne rossz a Splt, csak hát Shyamalan... Elvből nem nézem a filmjeit a rendezőnek.
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. január 20., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 20., péntek 8:16
d.gergo írta:Remélem hamar lezajlik a váltás, és megtartják a feliratos szekciót, mert mom-on kívül vicc a kínálat a fővárosban.Tádám írta:Most akartam foglalni feliratos Splitre jegyeket, erre látom, hogy nincs ilyen lehetőség...![]()
MOM Parkba is tulajváltás van, így ott sincs felirat..![]()
Tudom, várjam ki a dvd-t
Közben megtaláltam a megoldást..Dupla D írta:Azt kaptam a filmtől, amit vártam egy kivételtől eltekintve. McAvoy meg zseniális.Tádám írta:Ha valaki esetleg látta már a Split-et...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén Bruce szerintetek csak egy visszautalás, afféle jel, hogy szevasztok visszatértem, mint rendező. Vagy a folytatásra utal. Vagy nem kell ebbe semmit belelátni?![]()
Kicsit belecsavarodtam már a sok teóriába, érdekelne más véleménye is...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is folytatásra gondoltam először, de nem hiszem. Inkább csak egy ugyanolyan személyiségzavaros pali, mint ő. Vagy, ami még leginkább szöget vert a fejembe az, hogy esetleg ő is az egyik személyisége. A kinézetük elég hasonló, és mivel szörnnyé is át tudott alakulni, ezért az öregedés se kottyanhat meg neki. Csak akkor meg megint kezdődik előröl, hogy ki az a Mr. Üveg, ő megint egy személyisége lenne stb. Ezzel több baj is lenne, szóval szerintem szimplán csak egy hozzá hasonló.
Ezt a szörny témát ki lehetett volna hagyni, helyette részletesebben rámehetett volna a kis indiai arra, hogy hogyan tud átalakulni azzá, akinek képzeli magát. Szolidabban, mert ezzel a bestiával kicsit hiteltelen lett az egész.
Ettől eltekintve megérte a pénzét.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem