Pontosan.Realista24 írta:Aki focizott valaha komolyabban az tudja.
Danilo részhez kapcsolódva. Én remélem belátják, hogy melléfogás volt és továbbadják, mint ahogy az Illaramendinél volt. Mehet a Chunan Dragonsba 50ért

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 20., péntek 11:06
Pontosan.Realista24 írta:Aki focizott valaha komolyabban az tudja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 20., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. január 20., péntek 10:57
Előbb védők nélkül menjen a dolog.BBeno írta:amúgy mi értelme van hogy a beadásoknál edzéseken védők nélkül vannak? szuper hogy ilyen szinten betudnak adni egy üres embernek 20 méterről de meccsen kijön hogy nem tudunk beadni. de legalább felkerülhet iscoról egy szép gól...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 20., péntek 10:53
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 20., péntek 8:59
ő azlestat írta: Faubert?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 20., péntek 8:58
Én úgy tudom, hogy igen. De max valaki megcáfol.Realista24 írta:Ha Mendes az ügynöke akkor calma, egy év és Kínában lesz esetleg a Juvéban.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. január 20., péntek 8:44
Faubert?besteve7 írta:Ha marad akk tényleg nagy balekok vagyunk. Értelmesebb lenne akár a szerződését is felbontani, úgy legalább nem lehet számításba venni. Ez az ember csak galoppolni tud a két hosszú lábával, semmi köze a profi futballhoz.Tádám írta:Az a vicc, hogy szerintem nyáron sem passzoljuk el. Ingyen is mehetne. Nagy melléfogás volt. Kinek az ötlete volt ő vajon?![]()
Nálam bekerült a Gravesen, Owen, meg az akit srác akit anno télen vettünk padmelegítőnek, már nem emlékszem a nevére, féle legjobb igazolások sorába.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 20., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 20., péntek 8:43
Ha marad akk tényleg nagy balekok vagyunk. Értelmesebb lenne akár a szerződését is felbontani, úgy legalább nem lehet számításba venni. Ez az ember csak galoppolni tud a két hosszú lábával, semmi köze a profi futballhoz.Tádám írta:Az a vicc, hogy szerintem nyáron sem passzoljuk el. Ingyen is mehetne. Nagy melléfogás volt. Kinek az ötlete volt ő vajon?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 20., péntek 8:34
Mendes-é.Tádám írta:Az a vicc, hogy szerintem nyáron sem passzoljuk el. Ingyen is mehetne. Nagy melléfogás volt. Kinek az ötlete volt ő vajon?Realista24 írta:Átlagosan 4 sérült / meccs, ez a Real átlaga. Sokkoló.
AS | Danilo 18 hónapja érkezett. Azóta a csapat hétszer kapott ki, melyből hatszor a brazil jobb bekk ott volt a pályán.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 20., péntek 8:21
Az a vicc, hogy szerintem nyáron sem passzoljuk el. Ingyen is mehetne. Nagy melléfogás volt. Kinek az ötlete volt ő vajon?Realista24 írta:Átlagosan 4 sérült / meccs, ez a Real átlaga. Sokkoló.
AS | Danilo 18 hónapja érkezett. Azóta a csapat hétszer kapott ki, melyből hatszor a brazil jobb bekk ott volt a pályán.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 20., péntek 8:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 19., csütörtök 18:47
Tippemre Jamest kigolyózzák és eligazol január végéig.Realista24 írta:De mi a makk James és Pepe bánata?raining | Bale, Pepe and Carvajal continued with their recovery processes, whilst James trained using the indoor facilities.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 18:36
Végre meglett az eredménye a papír és a nyomtató patron spórolásnakCsabi írta:én ettől a 620.2 és 620.1-től készülök ki. nyilván nem lehetett azt mondani, hogy a második helyen fej-fej mellett a real és a barca van. nem. oda kellett baszni azt az egy tizedest.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. január 19., csütörtök 17:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 15:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 14:15
De mi a makk James és Pepe bánata?raining | Bale, Pepe and Carvajal continued with their recovery processes, whilst James trained using the indoor facilities.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 19., csütörtök 11:13
Kína felkészül...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 19., csütörtök 11:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 18., szerda 20:01
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem