Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 24., kedd 23:50

Peaky Blinders.
Nem tudom, mikor volt olyan, hogy ilyen gyorsan ledaráltam három évadot egy sorozatból, de mindenesetre jól esett végre újra igazi minőséget látni. Összességében egy kilencest adnék a három évadra, amelynek a végén Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végre olyan csavar volt, amit három évad óta várok. Korábban írta valaki, hogy kicsit SoA-s lehetne, hogy néha meghallhatott volna egy-egy főszereplő. Igazából én vártam, hogy Polly kinyírja a festőt szó nélkül, hogy Arthurt kicsinálják a második évad vége felé, most azt, hogy Tomi az oroszok kezére jut, stb., de ez így is rendben volt. Csak nagyon remélem, hogy a negyedik évadot nem viszik el nagyon fehérgallérosba a pengék helyett. Egyébként külön tetszett, hogy szinte jeleneteket vettek át a Keresztapából, meg persze stílusjegyeket is bőven.
Ja és ilyen botrányos magyar címet adni neki, meg szinkront :x :ike: Hardy meg ebben is egy zseni, amikor szerepelt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. január 23., hétfő 18:17

Mr Robot 2.évad

Én lemaradtam róla és csak most volt időm bepótolni az elmúlt pár napban természetesen le is daráltam. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvasgattam hogy mi a véleményetek. Nem olvastam mindet, de úgy látom volt akinek annyira nem tetszett. Vagy voltak akik túlságosan kíváncsiak voltak, és emiatt fanyalogtak. Szerintem meg egészen pazar sorozat, és ahogy adagolva van az infó az számomra azt jelenti, hogy vér profin van megírva a sorozat, és tökéletesen a markukban tartják a nézőt. Engem leginkább nem is a fő szál érdekel, hanem azok a zseniális apró utalások a társadalmunk felé, a kis "kiszólások", a monológok, Elliot és Mr Robot gondolata. Ezek teszik számomra különlegessé, és ezért k*rvajó sorozat. A fő sztori csak egy jó ötlet, amit remekül megvalósítanak. De ezek az apró dolgok, plusz a fényképezés, a zeneválasztás, és a rendezés az ami kiemeli a szememben sok sorozat közül, és emiatt lesz kiváló és nem csak jó. Amúgy nincs kedvem regényt írni, de akik nem elégedettek a sorozattal, azoknak annyit tudok jó szándékkal tanácsolni, hogy nézzék újra, vagy figyelmesebben, mert szerintem csomó kis finom utalás van amivel sejteni - tudni nem - lehet a cselekmény történését. Pont annyit ejtenek el egy-egy mondatban vagy képsorral, ami felizgatja az agyad, és sejted mi lesz. De tudni úgy sem tudod. Pl ahogy Tyrellel játszottak ebben az évadban, az b*szd meg zseniális. :lol:

Számomra olyan mint egy Harcosok klubjának állított kisebb szentély. Szeretném ha a 3. évad lenne a záró és utolsó évad, de gyanítom - nem olvastam utána - túltolják és el fogják nyújtani a fasz tudja meddig, amivel rombolni fogják a sorozat nívóját. Pedig klasszikus sorozat lenne/lehetne ez a "műfaj" kedvelőinek. Várom a harmadik évadot, de szinte biztos vagyok benne, hogy ha lesz 4. vagy 5. évad az már nem fogja megütni ezt a minőséget. Nincs olyan sztori - csak a gazdagtéri lakótelep :mrgreen: illetve a Berényi Építőipari Kft sorsa - amivel lehetne 60-100 részt iszonyat magas szinten tartani. Azért bármekkora a sztoriban Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a hackelés és korrupció, és minden mindennel összefügg lehetetlen ezt 3. nagyon max 4. évadnál tovább ezen a szinten tartani. Kérdés megint az, hogy a pénz fog számítani, vagy hogy maradandót alkossanak. Gyanítom a pénz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és ez mekkora ellentmondás lesz akkor a sorozattal :lol: :lol: :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 23., hétfő 16:25

Remy írta:Taboo 1x3

Szomorú, hogy ebben több Assassin's Creed hangulat van, mint magában a filmben.
Hol ? Inkább jól hozza a játékban megismert Londoni hangulatot, igaz ez korábban játszódik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem a vulkáni elmeegyesítés tetszett nagyon. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 23., hétfő 11:47

Taboo 1x3

Szomorú, hogy ebben több Assassin's Creed hangulat van, mint magában a filmben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 22., vasárnap 23:46

Realista24 írta:
Realista24 írta:Peaky Blinders
Na hát egy erős nyolcfelet megért ez az első évad, vagy talán kilencest is. Kiderül a következő évadtól, hogy fejlődik-e tovább vagy nem.
Mindenesetre összeroskad a sorozat a jó karakterektől, persze van pár sablonos és kiszámítható jellem, meg "fordulat" is, de az egész miliő feledtette ezt velem.
'Rohadjon" meg ez a sorozat, ma hajnalra végeztem a második évaddal is :ike:
En decemberben neztem meg az elso ket evadot. Tetszik a helyszin, jok a karakterek es a szineszek, a tortenet ugyan egyszeru, de van egy jo hangulata az egesznek, viszont valoban hianyzik belole egy kis plusz, ami kiemelne a sok jo sorozat kozul.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jo dolog ez a valahogy mindig mindent meguszunk, de azert neha lehetnenek komolyabb kovetkezmenyei is a tetteiknek. Kicsit SOA szeruen neha 1-2 fontosabb szereplot kinyirhatnanak a bandabol :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 22., vasárnap 21:41

ikarus93 írta:
KAG írta:Vikings S04E18 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!része nekem adta, végre várom a folytatást...
Én majdnem behánytam a végén, nagyon brutál volt. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ivar mennyire beteg már, te jó ég :lol: amúgy sokat durvultak a készítők, mert ezt korábban nem ábrázolták ennyire részletesen.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 22., vasárnap 11:48

Realista24 írta:Peaky Blinders
Na hát egy erős nyolcfelet megért ez az első évad, vagy talán kilencest is. Kiderül a következő évadtól, hogy fejlődik-e tovább vagy nem.
Mindenesetre összeroskad a sorozat a jó karakterektől, persze van pár sablonos és kiszámítható jellem, meg "fordulat" is, de az egész miliő feledtette ezt velem.
'Rohadjon" meg ez a sorozat, ma hajnalra végeztem a második évaddal is :ike:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 21., szombat 12:24

Az évad második felével nekem az a bajom hogy nagyon kevés wardruma szám van. Anélkül sajnos a komolyabb jelenetek nem igazán jönnek át.
Elég csak a haxor által linkelt videóra gondolni, majd megnézni az új rész záró momentumát. olyan semmilyen volt számomra.:(

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 21., szombat 10:54

HOC season 5.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 21., szombat 10:15

Vikings
Volt egy kis lemaradasom, ugyhogy lakotarsammal a napokban ledaraltuk az uj reszeket. Az egyik legjobb jelenleg futo sorozat, rohadtul varom a kovetkezo reszt.

Vikings 4x16 spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ki akar filmeket nezni, mikor hetrol hetre ilyen jeleneteket kapunk? :salute:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. január 21., szombat 4:27

Én is letoltam gyorsan a Westworld c. művet, minőségi volt, az biztos, agyaltam is rajta minden nap, bár azt hittem nehéz szülés lesz az első rész után...beindult. :D 9/10 nálam jóindulattal, nyár vége óta nem néztem szerintem semmit (Preacher), nem nagyon volt mihez viszonyítani. Jövőre jön csak a folytatás, kíváncsian várom, ahogyan az idei darabokat is: Leftovers, GoT, Preacher ugye. :sziv:

Ja, megnéztem most télen a Night Of-ot is, az is kellemes időtöltés volt, de annyira azért nem ütött szíven a cucc, arra nyolcast nyomtam, ha jól emlékszem.

Most pedig másfél év után folytatom a Mr. Robotot szerintem, megnéztem anno betegen az első két részt, és valahogy leült a dolog...mint 3-4 éve a Breaking Bad, azóta minden évben 1 vagy egy fél évad... :x
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 20., péntek 16:11

Peaky Blinders
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. január 20., péntek 4:22

Taboo E1-2
Nem rossz, de a plusz hiányzik egyelőre belőle. Bőven van kraft benne még, a hangulata magával ragadó, a korrajz pazar. A brit színészek teljesítménye megsüvegelendő. Kíváncsian várom a folytatást.
"And my heart will leave you never."

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2017. január 20., péntek 0:44

Westworld S01

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon bejött. Örülök, hogy nem részenként néztem hétről hétre, hanem egyben nyomtam le pár nap alatt, mert így sokkal jobban átlátható a dolog szerintem. Engem nagyon megfogott ez az elgondolkodtató mindfuck-jelleg, pár fordulatot ugyan ki lehetett számítani az utolsó 1-2 részben, de szerintem pont úgy volt felépítve a sorozat, hogy a csavarok egy részére valamennyi agyalás után rájöjjön a néző, és elhiggye, hogy mekkora király. :mrgreen: Amit nem értek, hogy a fegyverek hogyan kezdtek el sebezni hirtelen a végén? Előtte kb csak akkorát ütöttek, mint egy paintballgolyó.

A sorozat stílusa nálam 10-es, minden egyébbel együtt 9 pontot adok az évadra.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 22:25

Toti, kezd csak el bátran. ;)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 19., csütörtök 19:44

Realista24 írta:
messideco írta:Orphan black

Nézegetem az első évadot, de félek, hogy nagyon össze fogok zavarodni (már össze vagyok kicsit). Négy részt néztem meg eddig. Megéri folytatni?
Én a harmadik évadot kaszáltam, első kettő fasza volt, de aztán elveszítettem a fonalat. Azt hiszem Toti nézi még most is.
Jól emlekszik a főnök :mrgreen: :D
Várom is az új évadot, de tényleg figyelni kell, mert akár kusza is lehet majd. A minőségbeli romlás pedig egyértelmű, ettől független azt a heti 40percet nekem bőven megéri, leköt és már érdekel is, h mit hoznak ki belőle. Ja és remélem értelmesen lezárják és nem egy kasza hírrel, ha már nézi az ember.. :kivagyhe:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. január 19., csütörtök 18:55

KAG írta:Vikings S04E18 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!része nekem adta, végre várom a folytatást...
Én majdnem behánytam a végén, nagyon brutál volt. :lol:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 19., csütörtök 18:48

Vikings S04E18 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!része nekem adta, végre várom a folytatást...
ZIDANE

nagchampa
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
Kedvenc csapatod: Pool

HozzászólásSzerző: nagchampa » 2017. január 19., csütörtök 17:26

Találtam egy nagyon patentul összerakott Vikings-Ragnar videót, már vagy 10x megnéztem ma. Az új évadot ha nem láttad idáig, akkor ne nézd meg!
https://www.youtube.com/watch?v=MLJyFzdQfK8
Realista24 írta:Peaky Blinders miért maradt ki eddig nekem?
Irigyellek, hogy most állsz neki, nagy kedvencem. Hihetetlen sebességgel daráltam anno az első 2 évadot.

Amúgy ha lehetne valami szuper-erőt szerválni, tuti azt választanám, hogy felejtsem el a kedvenc sorozataim történetét és hadd álljak neki újra. :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. január 19., csütörtök 16:39

Én jelenleg nem nagyon tudom már, hogy ki kinek a kije :mrgreen: Bár nagyon érdekes a koncepció, de így nehéz követni, ezáltal sokat ront az élményen, inkább nézek mást :|
"And my heart will leave you never."

Vissza: