Realista24 írta: Nem azt írta, hogy jó volt, hanem hogy most jó.
Mondjuk szerintem most sem jó. Láttam pár bajnoki meccset, a tegnapi kupát nem, de ugyanaz a súlytalan, alibi. Lehet a Barca ellen felpörgött.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 20., péntek 8:37
Realista24 írta: Nem azt írta, hogy jó volt, hanem hogy most jó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 20., péntek 8:23
Nem azt írta, hogy jó volt, hanem hogy most jó.Tádám írta:Kerlon írta:Mit tett? Illarra amúgy hihetetlen, újra a Soci egyik legjobbja.
Azért ne emlegessük, kb. Danilóval egy szint volt, csak ő a középpályán. Végtelenül gyenge volt. Fejben kevés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 20., péntek 8:23
Canales tette ki:Kerlon írta:Mit tett? Illarra amúgy hihetetlen, újra a Soci egyik legjobbja.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 20., péntek 8:22
Kerlon írta:Mit tett? Illarra amúgy hihetetlen, újra a Soci egyik legjobbja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 20., péntek 8:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 20., péntek 8:15
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 20., péntek 0:28
elvileg mind a kettőt tilosM1Ö írta:Úgy, hovy fusson neki, aztán lövésig ne álljon meg, ne toporogjon, ne csináljon lövőcselt. Ahogy normál esetben szokták. Szabályba nem lehet vonni, de van akinek van pofája így lőni, van, akinek nincs.babaking írta:Nem tudom, hogy hogyan lehetne ennél jobban szabályozni
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 20., péntek 0:21
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 23:00
Úgy, hovy fusson neki, aztán lövésig ne álljon meg, ne toporogjon, ne csináljon lövőcselt. Ahogy normál esetben szokták. Szabályba nem lehet vonni, de van akinek van pofája így lőni, van, akinek nincs.babaking írta:Nem tudom, hogy hogyan lehetne ennél jobban szabályozni
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 19., csütörtök 22:52
Most ha jól tudom, úgy van a szabály, hogy egy mozdulatsornak kell lenni - tehát nem állhat meg, de annyit toporog amennyit akar. Nézni is idegesítő hát még a kapusnak, de szabályos. Nem tudom, hogy hogyan lehetne ennél jobban szabályozni - elég szubjektív lenne.M1Ö írta:De, igen. Csak mindig az a szitu jut eszembe. Nem is értem, hogy miért engedik most. A kapus bezzeg maradjon vonalon.Realista24 írta:Akkor meg szabály tiltotta, nem?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 22:45
De, igen. Csak mindig az a szitu jut eszembe. Nem is értem, hogy miért engedik most. A kapus bezzeg maradjon vonalon.Realista24 írta:Akkor meg szabály tiltotta, nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 22:38
Akkor meg szabály tiltotta, nem?M1Ö írta:Félidőben írtam, azóta már igen, jobbak vagytok.Matyi írta: Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.
Igen, szabályokon belül. De nekem gusztustalan, hogy megindul, megtorpan, toporog, megtorpan, megvárja míg mozdul a kapus, aztán lövi el. És mindig ezt csinálja. Még 2002 vagy 3-ban lőtt így egyet Figo, azt vissza fújták. Mára meg elég sokan így lövik. Szerintem nem sportszerű, e nélkül is sokkal nehezebb a kapusnak, mint a lövőnek.Matyi írta:Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 22:33
Félidőben írtam, azóta már igen, jobbak vagytok.Matyi írta: Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.
Igen, szabályokon belül. De nekem gusztustalan, hogy megindul, megtorpan, toporog, megtorpan, megvárja míg mozdul a kapus, aztán lövi el. És mindig ezt csinálja. Még 2002 vagy 3-ban lőtt így egyet Figo, azt vissza fújták. Mára meg elég sokan így lövik. Szerintem nem sportszerű, e nélkül is sokkal nehezebb a kapusnak, mint a lövőnek.Matyi írta:Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. január 19., csütörtök 22:32
Azért mert nem találják el a kaput, még helyzetnek nevezik a kapuralövést. Volt kb két ígéretes akciótok amúgy. Ettől azért nem esnék hasra. Mondjuk így is több, mint amit mi fel tudtunk mutatni tegnap.Matyi írta:Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.M1Ö írta:De kár azért a 11es gólért. Semmivel nem jobb eddig a Barca. Viselkedésben meg megint kritikán aluliak. Már Neymarnak is lenyomtam volna egyet a tiziért, gusztustalan így lőni... De amúgy mindegyik hepciáskodik, elég magas lovon ülnek.
Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 19., csütörtök 22:15
Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.M1Ö írta:De kár azért a 11es gólért. Semmivel nem jobb eddig a Barca. Viselkedésben meg megint kritikán aluliak. Már Neymarnak is lenyomtam volna egyet a tiziért, gusztustalan így lőni... De amúgy mindegyik hepciáskodik, elég magas lovon ülnek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 19., csütörtök 13:51
Remy írta:Miért, KAG? a 3-2 esetében nem 1 góllal mennénk?Vagy 4-3 esetén?
Nyilván nem 1-0-ra gondoltam.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 19., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 19., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 13:21
De, de néha érdemes megnézni, ki írta a hsz-tKAG írta:Remy írta:Wolfsburg ellen szerintem szarabb helyzetben voltunk. Itt elég lehet az 1 gólos győzelem is. A csapat meg képes rá, szóval még mindig rajtunk múlik csak a dolog.
1gólos győzelemnél nem Ők mennének tovább?
1-0 = 2-2 --> és idegenben lőtt gólokkal mennének Ők
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem