koax írta:Vannak tények,az első és legfontosabb,hogy Zidane a Real Madrid edzője,aki felel azért hogy ki játszik.
Nem CR,hanem Zidane.
ja mert még sosem fordult elő a Real történelmében, hogy egy játékos ok nélkül volt érinthetetlen

Ez a garnitúra még sosem buktatott meg edzőt, stb... Szeirntem, vagyis remélem, Zidane türelme is fogy, csak neki eleve több jutott belőle, mint nekünk
koax írta:Én belőle sem láttam még semmit,de legyen így.( Spanyol harmadosztályú csapat elleni teljesítményt nem tartom mérvadónak.)
Én pedig CR-től nem láttam idén semmit, kb 10x annyi játékidő alatt, az aktuális Aranylabdával a vitrinjében. Melyik eset van reménytelenül túlerőltetve?
véleményed szerint kroos v modric azért támad le, mert úgy látják, h cr-nek abban az adott pillanatban nincs kedve, úgyh majd "megyek én inkább"
Nem azért, mert konkrétan azt látják, hogy nincs kedve, hanem azt látják, hogy senki nem támad le, akkor megteszik ők. ha ezt CR is hajlandó lenne meglátni, akkor nem kéne megbontani a KP-t a letámadás miatt.
Direkt csináljátok, vagy tényleg ennyire nem tudjátok felfogni, amit írunk?
egyáltalán, honnan tudod te ennyire iszonyat rohadt biztosan, h mik a taktikai utasítások?
Nem tudom, csak remélem, hogy nem az, amit a portugállal kapcsolatban látunk, mert akkor reménytelenebb a helyzet, mint gondoltam.