Szerintem meg lesz az üzlet.Bár ez szerintem nagyon sok érte.Esetleg ha mondjuk lesz egy 4-5 milliós fizetése.
Tényleg erről lehet hallani valamit?

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. augusztus 15., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 15., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. augusztus 14., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. augusztus 14., szerda 16:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 14., szerda 16:15
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 14., szerda 15:41
Most már maga a játékos is megerősítette és lenyilatkozta, hogy marad szépen a se..én a Poolnál, majd jövőre!“Suárez nem fogja elhagyni a Liverpoolt, megerősítette nekem. A szurkolók támogatása segített neki a döntésben. Valószínűleg új szerződést is alá fog írni” – twittelte ki Martin Charquero, a GolTV Latin American munkatársa.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 14., szerda 13:13
Idevenném még Marcelot mindenkèppen,Benzematol sem idegen az ilyesmi,valamint Özil,márha jól esik neki...Ilyesmit már több embertől is olvastam. Úgy írjátok, mintha Ronaldonak nem menne a játék kis területen és nem tudná fineszesen megoldani akár az egyérintőket akár a kis passzokat. Modric meg ő kb akiknek ez a legjobban megy és talán Isco is idevehető, már amennyit láttam belőle.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 14., szerda 13:03
Ilyesmit már több embertől is olvastam. Úgy írjátok, mintha Ronaldonak nem menne a játék kis területen és nem tudná fineszesen megoldani akár az egyérintőket akár a kis passzokat. Modric meg ő kb akiknek ez a legjobban megy és talán Isco is idevehető, már amennyit láttam belőle.Megkockáztatom,hogy Bale jobban érzi az egyérintő,mint Ronaldo és kétszer olyan jók a távolilövései.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 14., szerda 12:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 14., szerda 12:24
Haggyuk már...én még nem láttam Balet rövidpasszos,kényszeritős játékban,hogy milyen...de Ronaldot annál többször...az átlövésekkel meg,az a baj,hogy ha egy bekk beáll elé,vagy egy vkp,ami itt gyakoribb mint a pl-be,mert ott nagyobb területet hagynak egymásnak,akkor megnézem hányszor találja el a kaput...mint Ronaldo kb...Megkockáztatom,hogy Bale jobban érzi az egyérintő,mint Ronaldo és kétszer olyan jók a távolilövései.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 14., szerda 12:14
Itt a kulcsszó a létszükséglet. Magyarán így is tökéletes a keret, de ezt már több alkalommal is lenyilatkozta, hogy nagyon megvan elégedve a kerettel. Minap, volt is 1 cikk, hogy állítása szerint ez a legerősebb keret amivel valaha dolgozott ( vagy valami ilyesmi...). Amennyire emlékszem Ancelotti prezentációja után volt 1 közös ebéd, aminél elvileg volt szó Bale-ről és már ott is azt mondta Carlo, hogy amennyiben meg tudja szerezni hozza, de nélküle is erős a keret...schranzer írta:Most nemtudom, hogy ez az Ancelottis "nemkell Bale" ez tenyleg valos e, vagy ezzel csak lejjebb szeretnék srófolni az árát ...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 14., szerda 12:03
Szép próbálkozás, valahol abszolút érthető is --> kár, hogy a srác jelenleg /idén/ csak és kizárólag a Real Madridba menne és ezzel Levy is teljes mértékben tisztában van, a Madridról és Perezékről már nem is beszélve!Angol lapinformációk szerint maga Daniel Levy szivárogtatott ki tegnap egy feltételezett Manchester United ajánlatot Bale-ért. Korábban valóban létezett egy 70 millió fontos manchesteri megkeresés de ez jóval alulmúlja a Real Madrid által három hete kínált 85 millió eurót. Levy célja most is a játékos árának felhajtása, ahogyan azt már korábban megtette. Akkor egy állítólagos 98 milliós PSG ajánlatról beszélt de Madridban tudták, hogy ez fiktív és nem több, mint a Spurs első emberének legújabb húzása.
Mert milyet kellene (gentlemanként és profiként szerintem így kell viselkedni az adott szituációban)?Az meg a másik, hogy ha Bale igazán váltani szeretne, akkor nem ilyen "Most nem tudok róla beszélni..." nyilatkozatokat adna. Szóval szerintem érthető Levy hozzáállása a dolgokhoz,
A The Telegraph szerint Ancelotti az amerikai turné alatt elmondta Péreznek, hogy Bale leigazolása nem létszükséglet. A lap továbbá arról is beszámol, hogy Bale csillagászati fizetése és átigazolási díja többek között Di Maríát, Benzemát és Özilt is zavarná, illetve emlékeztetnek Cristiano Ronaldo szavaira is; “Van véleményem Bale leigazolásáról, de nem mondom el
Megy a kínlódás ezerrel a "Szigeten", kicsit savanyú az a szőlő; se Bale, se Cristiano, Özilről már nem is beszélve!A Manchester ajánlatot fog tenni Özilért
Van is miért; legkésőbb jövőre szerintem neki is reszeltek és mehet szépen José után a Chelseabe!Khedira aggódik
Isco sem sírna, elég egyértelműen üdvözölte az ötletet!Egyedül Ramos és Iker volt az, akik úgymond örülnének az érkezésének (bár szerintem kapitányként bármelyik játékos esetén ezt mondanák).
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 14., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: grofs » 2013. augusztus 14., szerda 11:40
Szerintem idén tényleg nem kell.schranzer írta:Most nemtudom, hogy ez az Ancelottis "nemkell Bale" ez tenyleg valos e, vagy ezzel csak lejjebb szeretnék srófolni az árát ...
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 14., szerda 11:17
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 14., szerda 10:50
Nem tudom pontosan, hogy hol olvastam, de valahol azt írták, hogy a szezon startra le akarják zárni a felek az üzletet... Magyarán elvileg a héten pont kerül az ügy végére. Talán a defensacentralon volt 1 cikk, de nem vagyok benne 100% biztos, de valami olyasmi volt a lényeg, hogy 4 mérkőzése lesz a Spursnek és nekik sem mind1, hogy akkor most marad Bale vagy sem... Gondolom lesz EL meccsük is stb...Realista24 írta:Daniel Levy és Gareth Bale a holnapi nap folyamán személyesen fognak találkozni Londonban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 14., szerda 10:40
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 14., szerda 10:39
http://www.youtube.com/watch?v=1W3mAXsmMPQ“Lehetőségem volt, hogy beszéljek Ronaldóval. Egyedülálló alkalom volt, meg kellett hogy tegyem. Megérte a bezárás ellenére is” – nyilatkozta Ronald Gjoka, aki a Chelsea elleni mérkőzésen szaladt be a pályára a játékoshoz. Az amerikai rendőrség rendzavarás miatt egy éjszakára letartóztatásba helyezte. “Azt mondtam neki, hogy te vagy az egyik legnagyobb példaképem, mindig követlek, majd pedig azt, hogy; “Ne hagyd, hogy a rendőrök elvigyenek”, és ezután Ronaldo átölelt” -mondta még Gjoka.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 14., szerda 10:34
Gyenge ez a Punto Pelota, én ezt az ötletet már több mint egy hete feldobtamSiro López, a Punto Pelota újságírója szerint a Manchester United a következő napokban ajánlatot fog tenni Mesut Özilért. López szerint az angol klub 45-50 millió euró közötti összeget fog ajánlani a német középpályásért.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 14., szerda 10:24
Ez amùgy mind oké meg jó látni, hogy kezd megjönni az esze a szurkolóknak, de mi ertelme összevetni Özilt és Modricot mikor nem is 1 poszt...hehe írta:és carvajal bealázza arbeloát.Casemiro agyonveri Khedirát, ahogy Isco is DM-et vagy Xabi Illarát.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem