Angol lapinformációk szerint maga Daniel Levy szivárogtatott ki tegnap egy feltételezett Manchester United ajánlatot Bale-ért. Korábban valóban létezett egy 70 millió fontos manchesteri megkeresés de ez jóval alulmúlja a Real Madrid által három hete kínált 85 millió eurót. Levy célja most is a játékos árának felhajtása, ahogyan azt már korábban megtette. Akkor egy állítólagos 98 milliós PSG ajánlatról beszélt de Madridban tudták, hogy ez fiktív és nem több, mint a Spurs első emberének legújabb húzása.
Szép próbálkozás, valahol abszolút érthető is --> kár, hogy a srác jelenleg /idén/ csak és kizárólag a Real Madridba menne és ezzel Levy is teljes mértékben tisztában van, a Madridról és Perezékről már nem is beszélve!
Az meg a másik, hogy ha Bale igazán váltani szeretne, akkor nem ilyen "Most nem tudok róla beszélni..." nyilatkozatokat adna. Szóval szerintem érthető Levy hozzáállása a dolgokhoz,
Mert milyet kellene (gentlemanként és profiként szerintem így kell viselkedni az adott szituációban)?

Valóban sokkal szimpatikusabb és etikusabb lenne a jelenlegi klubjával szemben is, ha a sajtón keresztül üzengetne nap mint nap; lsd. Suárezt és az eldurvult helyzetét
(a háttérben és személyesen meg nagyon egyértelműen elmondta már, hogy mit akar)! 
Magát is és a 2 klubot is felesleges kellemetlenség(ek)nek tenné ki, ami vélhetően egyáltalán nem segítené a transzfer lezárását és a felek "baráti" viszonyát! Főleg AVB múltkori kifakadása óta érezhetően visszább vett a Real Madrid és a vezetők is (Perez, Carlo, Zizou egyaránt) talán nem véletlenül

, mint ahogy a játékos, az ügynök és a családtagok sem (ki van nekik adva, nagyon helyesen) szólalnak meg az ügyben taktikai okból, elősegítvén a békés befejezést!
A The Telegraph szerint Ancelotti az amerikai turné alatt elmondta Péreznek, hogy Bale leigazolása nem létszükséglet. A lap továbbá arról is beszámol, hogy Bale csillagászati fizetése és átigazolási díja többek között Di Maríát, Benzemát és Özilt is zavarná, illetve emlékeztetnek Cristiano Ronaldo szavaira is; “Van véleményem Bale leigazolásáról, de nem mondom el
A Manchester ajánlatot fog tenni Özilért
Megy a kínlódás ezerrel a "Szigeten", kicsit savanyú az a szőlő; se Bale, se Cristiano, Özilről már nem is beszélve!
Khedira aggódik
Van is miért; legkésőbb jövőre szerintem neki is reszeltek és mehet szépen José után a Chelseabe!
Egyedül Ramos és Iker volt az, akik úgymond örülnének az érkezésének (bár szerintem kapitányként bármelyik játékos esetén ezt mondanák).
Isco sem sírna, elég egyértelműen üdvözölte az ötletet!