Soha.Wertz írta:Hogy mikor? Mindiglegendary írta:Mikor volt a Spursnek szűk kerete az elmúlt 5 évben?
Mindig arra játszottak, hogy két jó játékos legyen az adott posztra, aztán az egyik mindig egész szezonban rohadt a padon.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 16., péntek 17:39
Soha.Wertz írta:Hogy mikor? Mindiglegendary írta:Mikor volt a Spursnek szűk kerete az elmúlt 5 évben?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 16., péntek 17:38
Hogy mikor? Mindiglegendary írta:Mikor volt a Spursnek szűk kerete az elmúlt 5 évben?
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 16., péntek 17:32
nem lesz egy kicsit szűk a keretük?
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 16., péntek 15:08
BBeno írta:Arsene Wenger's Updated Transfer List:
Julio Cesar ✖
Rooney ✖
Fellaini ✖
Jovetic ✖
Fabregas ✖
Higuain ✖
Bernard ✖
Suarez ✖
Gustavo ✖
tud az öreg, na.
meg persze van pénz is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 16., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:47
Szintén a Tottenham eladta Tom Huddlestonet az újonc Hull Citynek 5,8 millió euróért,Wertz írta:Étienne Capoue a Tottenham játékosa lett 9 millió fontért
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 15., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 14., szerda 21:44
Nem.szbence írta:Ezt most komolyan lenyilatkozta ?BBarni írta:"Jobban tenné, ha lojális lenne, és a Manchester Unitednél maradna, hiszen ők tették azzá, aki."-rvp Ronney-ról
Cunt
Szerintem jobb lenne ha rvp olyan szavakat használna aminek tudja a jelentését..![]()
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 14., szerda 13:37
Ezt most komolyan lenyilatkozta ?BBarni írta:"Jobban tenné, ha lojális lenne, és a Manchester Unitednél maradna, hiszen ők tették azzá, aki."-rvp Ronney-ról
Cunt
Szerintem jobb lenne ha rvp olyan szavakat használna aminek tudja a jelentését..
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 14., szerda 10:30
Cunt"Jobban tenné, ha lojális lenne, és a Manchester Unitednél maradna, hiszen ők tették azzá, aki."-rvp Ronney-ról
Ez az Arsenal meg tényleg nevetséges már..Wenger még mindig nem érti, hogy most már nincs olyan, hogy reális érték egy játékosnak!Remélem jövőre tényleg megy a P$G-be,(pedig imádom az egyik(?) legjobb edző a világon) aztán kiderül, hogy a vezetőség nem ad pénzt vagy ő gondolja így...David Ornstein (BBC): Az átigazolások nemzetközi szinten nem úgy alakultak, ahogy az Arsenal várta, ráadásul Wenger nem hajlandó többet fizetni egy játékosért, mint amennyire értékeli. A klub már felkészült arra, hogy nem vesznek sztárcsatárt.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 14., szerda 10:01
elég nagy összeget mernék tenni arra hogy a Chelsea az első kettőben lesz.Géci írta:Szerintem meg most fog koppanni Mou, hogy az ő focija már nem sokat ér... Bajnokságba 3-4-re saccolom őket. Talán a BL-be, ha jó sorsolást kapnak elérnek 1 értékelhető helyezést, de sokat nem várok tőlük... Azokat sem értem akik szerint az ellenünk játszott meccsből nem lehet kiindulni... Tény, hogy sokat cseréltek, de elég agressziven játszott a Chelsea ahhoz, hogy ne lehessen azt mondani, hogy félválról vették a meccset...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 14., szerda 3:14
mindig ez jut róla eszembe.'shutterisland írta:nah, downingtól megszabadult a pool, a west ham csapata vette meg 5.8 millió euróért.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 14., szerda 2:59
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 13., kedd 17:32
Egyértelműen, ezzel csak arra utaltam, hogy az első 4-ben fogunk szerintem végezni, tehát a korábban mások által emlegetett "az EL-ért is küzdenie kell majd a Unitednek idén"-dolgokat minimum erősnek érzem.'shutterisland írta:bocs, de szerintem egy mu-nak még akkor is első kettő kell legyen a cél, ha edzőt váltottak.Szerintem a BL-hely simán meglehet
főleg úgy, hogy mind a city, mind pedig a chelsea is edzőt váltott.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 13., kedd 10:38
Szerintem meg most fog koppanni Mou, hogy az ő focija már nem sokat ér... Bajnokságba 3-4-re saccolom őket. Talán a BL-be, ha jó sorsolást kapnak elérnek 1 értékelhető helyezést, de sokat nem várok tőlük... Azokat sem értem akik szerint az ellenünk játszott meccsből nem lehet kiindulni... Tény, hogy sokat cseréltek, de elég agressziven játszott a Chelsea ahhoz, hogy ne lehessen azt mondani, hogy félválról vették a meccset...Realista24 írta:Miért?. lehetetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 13., kedd 9:42
Miért?. lehetetlen.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 13., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 12., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 12., hétfő 17:34
Ismertek nem vagyok nagy Gustavo fan, de 18 milláért én a Real helyében rárepülnék.Remy írta:nem biztos az...Anthony írta:Úgy néz ki Luiz Gustavot viszi az Arsenal.
Ha Wenger csengetett volna rendesen Higuér, meg vettek volna egy komoly védőt is nagyon komoly bajnokesélyesek lehetnének. Ez így még nem elég.
Mondjuk nem is értem Gustavot, hogy miért érné ez meg neki. Azért a Wolfsburg nem egy Arsenal.
De amilyen szerencsétlenek ott Londonban még ezt az igazolást is elcseszik, pedig Gustavot most könnyű elvinni a Bayerntől.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 12., hétfő 16:40
nem biztos az...Anthony írta:Úgy néz ki Luiz Gustavot viszi az Arsenal.
Ha Wenger csengetett volna rendesen Higuér, meg vettek volna egy komoly védőt is nagyon komoly bajnokesélyesek lehetnének. Ez így még nem elég.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem