Zidane:
1. Hogy miért Danilo az első számú védőcsere azt mai napig nem értem, mikor ott van Nacho, akit bárhova pakolhatunk a védelemben hasznos, jó teljesítménnyel rukkol elő. Danilo értelmes meccset nem hozott le mióta látom a játékát. Lényegében hasznevehetetlen támadásbnan és védekezésben egyaránt. Az első kapott gólnál azt hittem ő volt a fő ludas(erre mindjárt kitérek), mondjuk vhol a ellenfél oldalának felénél sétálgatott.....
2.Casemiro- Zidane szerelmes az emberünkbe, mióta visszajött a sérülésből emlékeim szerint nem hiányzott a kezdőből, holott visszatéréséig Kova kiváló formában tolta, de azóta el lett felejtve.
És akkor az első gól teljes mértékben az övő, hiába Marcelo balettje, követi a szélsőt félpályáig, aztán kivált a labdás emberre, amikor már Varane is odalép, de így a szélső szabadon gyalogolhat a kapuig majdnem. A kedvencem, h még Varanenak kell meglökni Caseét, h idnulj már el barátom ezek támadnak...

Mondjuk Ramos helyezkedése is megér egy misét ....

3. CR-s szorit fel sem említem, már ezerszer kitárgyalták
4. Pozitívum, h végre cserélt. Negatívum, h miket, miként. A végén a 3 támadó egymást taposta majdnem, bár már a CR Morata duó sem tudta, melyiknek hol a helye.
Sevilla elleni meccs után is mondtam, h Zidane kicsit túljtolja már ezt a taktika repertoár bővítését. de erre még ma is rátett egy lapáttal. Nem tudom mi miatt, talán már ő is elhittem, h bármit csinál abból arany lesz... hát nem így van.