Remélem, hogy Ő lát valami kiutat a fejében, de eddig csak egyre inkább mélyül az a gödör.
Bajnokságban meg ezt a 2 pont előnyt jó lenne fixen tartani a Barcával, de nagyon-nagyon meredek lesz.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 26., csütörtök 8:49
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 26., csütörtök 8:02
Mi a gond vele? Lehet hogy rosszul forditod...Realista24 írta:Kevés nálam nagyobb tisztelője van Zidane-nak, de már a múltkori Danilós nyilatkozatoknál sejtettem hogy megőrült valamilyen szinten. De amit a mostani Muny-ban lehozott, az felháborító.
Ő a pályán sosem volt az aki elrejtette volna a véleményét, nem tudom, most miért nem ezt a mentalitását folytatja. Ezért ő a Zidane, mert mindig tudja, hogy mit kell tenni és mondani, erre idebac ilyeneket, hogy:
We played really well
if we play like this, with character and spirit,
We put in a great performance
Tactically we played brilliantly
Hát fordítom és eltörném a laptopot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 26., csütörtök 7:44
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 14:17
Azért kaptunk ki a bajnokin, mert a támadósor kevés volt, nem dolgozott eleget, a kp és a védelem pedig elfáradt a sok labdakergetésben, védekezésben. Ha legalább egy 90 perces meccset lejátszottál már a védelemben, mondjuk akár egy megyei bajnokin, aminek tétje volt, akkor tudod, mennyire fárasztó csak védekezni. Ha minden felszabadításod, labdakihozatalod azonnal jön vissza, mert elöl képtelenek hosszabb időre megtartani azt.KAG írta:Igazából nekem a kupából való kiesés azért lenne fájó, mert szerintem részben a továbbjutás miatt is kaptunk ki a Sevilla elleni bajnokin...
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 19., csütörtök 14:07
koax írta:ZZnel sokkal nagyobb rutinnal rendelkezo edzok is elbuknak kupakat a sajat hulyeseguk miatt..
Nincs ezzel baj ami most van,megkell oldani a problemat. Illetve nem utolso sorba mi meg nem buktunk el semmit,csak kicsit kellemetlen a szitu.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 19., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 19., csütörtök 13:16
___Samy___ írta:Ahhoz képest, hogy a Sevilla meccs után milyen pozitív volt az öltöző, engem teljesen meglepett ez a széthullás. Azt hittem, hogy 2-3 góllal küldjük haza a Celtat is, a visszavágóra meg csak a formalitás miatt kell elmenni.
Nagyon nem áll jól most a szénank. Úgy néz ki a Klub-vb címer megint ver minket.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 19., csütörtök 8:54
Nem tudjuk ki milyen allapotban van.___Samy___ írta:Engem a buta cserei zavarnak mostanság. Tegnap is mi volt ez, hogy Lucast veszi le először? Az első hármas legjobb emberét. És Kovacicot hozza be, ami nem gond, csak nem helyette kellett volna hoznia. CR meg végig fent marad...Meg Kazmer is.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 19., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 7:39
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 18., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: Toti » 2017. január 18., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 18., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 15., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. január 15., vasárnap 22:42
+1 Bátor edző Zidane, de most ebbe bukott bele. Ez a változtatás, nagy hülyeség volt és nem is értem az okát, 40 meccsen jól működött valami, akkor most miért kellett valami tök újat belevinni, ráadásul egy Sevilla ellen idegenben. Számomra teljesen érthetetlen és ahogy néztem a csapatnak se volt teljesen tiszte, hogy mit is kéne csinálni.flori írta:Nem volt jó ötlet ez az új felállás. Győzelemnél is ezt mondtam volna, nem itt volt az ideje ezt kipróbálni.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. január 15., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 12., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. január 12., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 9., hétfő 15:09
Igazából szerintem... Teljesen. Ugye James lehet a púp edzőbá hátán, ha akarja játszatja, ha nem akkor nem... Nekem ez jön le.KAG írta:Most érződik először, hogy egy edző tényleg szabad kezett kapott majdnem teljesen.

Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem