d.gergo írta:Remélem hamar lezajlik a váltás, és megtartják a feliratos szekciót, mert mom-on kívül vicc a kínálat a fővárosban.Tádám írta:Most akartam foglalni feliratos Splitre jegyeket, erre látom, hogy nincs ilyen lehetőség...![]()
MOM Parkba is tulajváltás van, így ott sincs felirat..![]()
Tudom, várjam ki a dvd-t
Elképesztő, hogy így nem lehet feliratosan nézni... Most is szinkronosan kellett a Splitet, hát na, így nem az igazi...
Közben megtaláltam a megoldást..Dupla D írta:Azt kaptam a filmtől, amit vártam egy kivételtől eltekintve. McAvoy meg zseniális.Tádám írta:Ha valaki esetleg látta már a Split-et...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén Bruce szerintetek csak egy visszautalás, afféle jel, hogy szevasztok visszatértem, mint rendező. Vagy a folytatásra utal. Vagy nem kell ebbe semmit belelátni?![]()
Kicsit belecsavarodtam már a sok teóriába, érdekelne más véleménye is...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is folytatásra gondoltam először, de nem hiszem. Inkább csak egy ugyanolyan személyiségzavaros pali, mint ő. Vagy, ami még leginkább szöget vert a fejembe az, hogy esetleg ő is az egyik személyisége. A kinézetük elég hasonló, és mivel szörnnyé is át tudott alakulni, ezért az öregedés se kottyanhat meg neki. Csak akkor meg megint kezdődik előröl, hogy ki az a Mr. Üveg, ő megint egy személyisége lenne stb. Ezzel több baj is lenne, szóval szerintem szimplán csak egy hozzá hasonló.
Ezt a szörny témát ki lehetett volna hagyni, helyette részletesebben rámehetett volna a kis indiai arra, hogy hogyan tud átalakulni azzá, akinek képzeli magát. Szolidabban, mert ezzel a bestiával kicsit hiteltelen lett az egész.
Ettől eltekintve megérte a pénzét.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mr Üveg, a sebezhetetlen karaktere, amiben ugye játszott Bruce, így erre utalt az utolsó részlet. Azon persze meg a találgatás, hogy ez mit jelent.. 1. Semmit, csak egy jó poén. 2. Folytatást valamelyik filmnek, 3. egy közös univerzum a Sebezhetetlennek és a Splitnek..